Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Partia mladých je po útoku na policajta na úteku pred zákonom. Chelsea (Chloe Levine) našťastie pozná miesto, kde sa môžu ukryť. Ide o chatu v lesoch, kde vyrastala so svojím strýkom. Miestny les je ale chránený strážnikom (Jeremy Holm), pre ktorého majú zákony o ochrane prírody väčší význam, ako všetky iné. A z prítomnosti mládeže, ktorá sa nevie správať, rozhodne nie je nadšený. (Marceloo)

(více)

Recenze (5)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Partia mladých je po útoku na policajta na úteku pred zákonom. Chelsea (Chloe Levine) našťastie pozná miesto, kde sa môžu ukryť. Ide o chatu v lesoch, kde vyrastala so svojím strýkom. Miestny les je ale chránený strážnikom (Jeremy Holm), pre ktorého majú zákony o ochrane prírody väčší význam, ako všetky iné. A z prítomnosti mládeže, ktorá sa nevie správať, rozhodne nie je nadšený. - Pohodový béčkový horor od ludí, ktorí sú na hororovej scéne rešpektovaní. Postavy mi velmi sympatické neboli, keďže ide o bandu fetošov, ale aspoň som sa tešil na to, ako pôjdu dole. Vraždy sú nádherne natočené a kamera sa ničomu nevyhýba, krvi je vela a masky nevyzerajú vôbec zle. Chloe Levine je ako Final Girl velmi schopná a na pár záberoch sa objaví aj môj oblúbenec Larry Fessenden, takže s pozitívnou časťou hercov som spokojný. Záporák je taktiež výborný, pretože tak odpudzujúci ksicht aby človek pohladal. A to keď napíše taký Lucifer ako som ja už je čo povedať. Stopáž je absolútne vyhovujúca, takže prevláda pozitívny dojem a tiež nevylučujem, že si to kvôli tomuto faktu niekedy pozriem zase, pretože menej je niekedy viac a tento snímok je dostatočne dynamický na to, aby si dokázal udržať pozornosť po celý čas sledovania. + Larry Fessenden + herečka z The Transfiguration + herec z Undocumented a You're Next + herečka z The Snowman ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Teenagerská punková partička v téhle teenagerské vyvražďovačce určitě není sympatická (až na téměř nepunkovou Chelsea), ale je aspoň na teenagerské vyvražďovačky dost netypická. Zato se záporákem si scénárista přiliš hlavu nelámal a jeho repliky psal nejspíš na hajzlu v mezičase mezi defekací a vytíráním si zadku. Tím chci říct, že tahle postava je bohužel hodně odfláknutá, i když její představitel je fajn. Ani těch pár vraždiček není příliš nápaditých, pobavil (rozesmál) mě vlastně jen jeden okamžik, a to když šílený ranger "osvobodil od utrpení" buchtu s modrým přelivem. Jediná věc, kvůli které nelituju hodiny a půl strávené před televizí, je parádní soundtrack nabitý několika hodně slušnými a málo známými punkovými peckami (The Avengers, Rotten UK, Black Lungs...). Takže pokud jste kdysi poslouchali nebo stále posloucháte tuhle muziku, tak jděte do toho! ()

Shanen29 

všechny recenze uživatele

Celkem dobře fungující horůrek s přímou kamerou,dokonce i záběry jsou opravdu velmi precizní.pro mě fajn oddecháč. ()

Reklama

Reklama