Reklama

Reklama

What Keeps You Alive

Trailer 2

Obsahy(1)

Na víkendovou chatu uprostřed hlubokých lesů přijíždí Jackie (Hannah Emily Anderson) se svojí manželkou Jules (Brittany Allen). Tam se setkává se svojí kamarádkou z dětství Sarah (Martha MacIsaac). V dětství prováděly jeden průšvih za druhým. Jenže to vypadá, že Jackie ukrývá daleko temnější tajemství, než jen změnu jména z Megan. Hrozí všem nebezpečí, které si neumí nikdo ani představit?! (Rodriguez)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (51)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

-Co tě změnilo v tohle monstrum?-Je to v povaze, ne ve výchově.- Psychologické drama manželského páru Jackie+Jules se změní postupně na survival, když Jules zjistí, že Jackie je psychopat - což je zde možná ještě slabé slovo. Jednu hvězdu za přírodu, dvě za příběh. Škoda, že divák nad chováním Jules jen kroutí hlavou, páč promeškává jednu příležitost za druhou, aby se zachránila. Jackie je správně šílená, a tak jí postupně musí člověk chtě nechtě fandit. Herecké výkony jsou velmi dobré. Útěky, pronásledování, podříznutí, ubodání, naporcování.... Čtvrtou hvězdu dávám za konec, jelikož tak by to asi mělo být. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Tak a je to tady, ode dneška mám smrtelnou hrůzu ze zrzavých sexy lesbiček, co by se mnou chtěly strávit víkend na samotě u lesa a říkaly mi jak mě milují. A to všechno kvůli Hannah, která tu chladnokrevnou, lesbickou, sociopatickou, sebestřednou, sadistickou ultra svini zahrála neskutečně po pyči. První polovina filmu je buddží, z psycho manželky jde strach (starostlivé volání a hledání v lese a následná změna a hned zas zpátky do "role", píííčo já měla husinu jaká je to svině) a opravdu ty její prázdný pohledy ve mně budily děs. Regulérně na férovku přiznávám, že bych byla posraná strachy kdyby mě tohle nahánělo po lese. Jasných pět hvězd? VŮBEC NE !! Proč? Protože buddhožel postava té hodné manželky, kterou hraje Brittany je tak neskonale debilní a druhá polovina filmu jde tak strašlivě do píči až to paroduje samo sebe - Můžu jí zabít, neudělám to, teď může zabít ona mě, ale neudělá to, teď zas já jí, ale neudělám to, teď zas ona mě, ale neudělá to, a teď já jí ale....kurva to si dělaj prdel? Nejvíc vtipný na tom je, že psycho Hannah debilní Brittany zabít chce, ale prostě si zandala do palice, že jí shodí ze srázu a přes to vlak nejede a debilní Brittany Hannah zabít chce, ale nemá na to koule bo píču bo, jak bylo už několikrát psáno, je debilní. To nicméně nemění nic na tom, že ta první polovina je námrd a Hannah v roli Jackie je jedna z nejvíc psycho hrůzu budících zvrácených sviní, co jsem kdy viděla. Z toho jejího výrazu neusnu, mně je regulérně blbě... Ale stejně je šukézní...Jdu se houpat do rohu, mumlavě zpívat a brnkat si na kytaru Bloodlet Demon Inside (u té scény s kytarou vypadala taky kurva děsivě) . ()

Reklama

griph 

všechny recenze uživatele

ᴰⁱˢ ˢʰⁱᵗ ᵐᵉʲ ᵏᵒⁿᵗᵉʲⁿ ˢᵃᵐ ᵒᶠ ᵈⁱ ⁱⁿᶠᵒʳᵐᵃᵗⁱᵒⁿ ʲᵘ ʷᵒⁿ'ᵗ ᵗᵘ ⁿᵒᵘ ᴶᵘ ʰᵉᵛ ᵇⁱⁿ ʷᵒʳⁿᵈ Psychoška? Sou.. musím přiznat, že se mi to líbilo, obzvláště scény při ultra fialovém světle a hře na piano. ..avšak.. to co předváděla Brittany bylo tak strašně debilní, že si musela dát dávku peroxidu vodíku taky! Protože tohle bylo fakt moc.. film by mohl mít klidně 30 minut, nebýt tak debilní postavy.. to je vpodstatě jediným mínusem, ale vzhledem k tomu, že je tam celý děj, tak to kazilo celý dojem a mám teď dilema jestli tomu nehodit odpad! Nejspíš byl problém na straně Colina, jelikož měl probebly nějakej 3400 IQ nápad, ale aby došel až do finiše, musel udělat z vedlejší postavy úplného debila.. :) ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

První půlhodina sestává z nudného plkání dvou leseb, jedné celkem hezké ale nepříliš charismatické, druhé nehezké chlapice. Nic nenasvědčuje tomu, že půjde o thriller. Ujišťuju se, jestli jsem si náhodou nepustil jiný film a nejedná-li se o nějakou dementní konverzační srágoru pro LBGT komunitu. Nepustil, nejedná, opravdu to je prý thriller. Ok, pokračuju tedy dál a vzápětí přijde nečekaný moment na skalní vyhlídce. Zbystřím, zadoufám, ale nadarmo, ve zbytku filmu už je jen jeden dobrý a zajímavý okamžik (zpomalená scéna před útokem nožem při Beethovenovi), jinak hromada scénáristické blbosti a absurdity nehodna hlubšího rozboru. Použít k takovéhle slabomyslnosti božskou hudbu Ludwiga vana je barbarská svatokrádež. P.S.: Tak ona 'nehezká chlapice' může v paruce vypadat i jako celkem sexy coura, docela překvapení https://www.csfd.cz/film/464996-krvave-pisky/komentare/ ()

Caminzind 

všechny recenze uživatele

Tak takhle směšně blbej film se vídá málokdy. Hraje si na umění, ačkoliv mu sláma čouhá z každé scény a jeho logika se bortí pod tíhou běžných klišé. Dokonce je tam jeden okamžik (zpomalená scéna s podříznutým hrdlem), který bych si nebál zařadit k tomu nejblbějšímu, co najdete v dějinách filmu. Ovšem lhal bych, kdybych tvrdil, že se to nedalo dokoukat. 🎬 35% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • V raných fázích vývoje filmu byli hlavními postavami manžel a manželka, nikoliv pár lesbiček. (Homerking)

Reklama

Reklama