Reklama

Reklama

Podfukářky

  • USA The Hustle (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Svět je plný bohatých, zkažených a sebejistých mužů A přesně takové milují hrdinky komedie Podfukářky. Okouzlující Angličance Josephine (Anne Hathaway) a trošku neohrabané Američance Penny (Rebel Wilson) totiž nejde o lásku, ale jen a jen o peníze... hodně peněz. Tyto dvě podvodnice jsou jasným důkazem, že ženské pokolení nelze podceňovat v žádném povolání. Dokonalá profesionálka se po náhodném setkání ve vlaku podujme zasvětit nadšenou amatérku do tajů svádění a okrádání mužů. S vypětím všech sil a po sérii neuvěřitelných zážitků se Josephine podaří z Penny vykřesat kolegyni na úrovni, sice trošku nekonvenční, ale zato s obrovským potenciálem. A najednou se ze žákyně stává vážná konkurentka. Která z nich bude nakonec úspěšnější? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (200)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Anne Hathaway je vraj kosť. No hej, ale len v porovnaní s Rebel Wilson. Lenže oproti nej vyzerá aj hrošica jak nežná sedmokráska. A je to práve ten jej šarm afrického safari, na čom je založená táto komédia. Teda na jej grimasách, "tancovaní", váľaní sa po zemi a podobných aktivitách, ktoré sú nám z ríše zvierat tak dobre známe. No a Hathaway má hrať nevinnú, hlúpučkú Američanku, ktorá oblbuje chlapov slzami a afektom. Robí to tak nepresvedčivo, že by neoklamala ani 60-ročného panica. Našťastie tentokrát bolo vo filme nedostatok fekálií a sexuálne nevhodných vtipov a dalo sa nájsť aj pár úsmevných momentov, čo nijako neospravedlňuje otrasné herectvo oboch zainteresovaných. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Strašná hovadina, to bez debaty. Úplne mám pred očami nezúčastneného scenáristu, ktorému hodili do lona obálku, kde boli iba dve mená a pár bankoviek. A teraz z toho urob zábavu! Rebel je určite komický talent, ale na olympe obéznych komických sedláčiek už sedí istá Mellisa... A čo sa týka Aničky. Odvážne si dovolím tvrdiť, že tento film bol pod jej úroveň. Ale z kina som neutiekol a pár krát som sa aj uchechtol, takže za mňa asi ok. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Opravdu nečekaně hodně zábavná a svěží komedie, od které jsem tedy nečekal rozhodně žádné terno, ale opak se stal pravdou, jelikož jde o skutečně zatraceně svižnou a vážně vtipnou podívanou, které neomylně dominuje skvělá Rebel Wilson, jenž nechává veškerý zbytek osazenstva hrubě za sebou, a to včetně Anne Hathaway, která jí absolutně nestíhá a vlastně jí po celou dobu jen přihrává a sekunduje, ovšem abych Anne jen nekřivdil, dělá to s grácií a navíc jí to pořád sakra sekne, nicméně tou hlavní hvězdou a tahounem Podfukářek je prostě bez debat právě Rebel a každý její výstup, scéna, či dialog je jednoduše opravdu vtipný a tahle komička si tak svým perfektním výkonem prakticky ukradla tento snímek sama pro sebe. Krom ní ovšem Podfukářky určitě baví i díky výborné zápletce, která ačkoliv si hraje s tím klasickým „podfukářským stylem“, který bývá většinou pořádně zamotaný, až překombinovaný, tak zde má poměrně jednoduchou a přímočarou linii, ve které dali navíc tvůrci před nečekanými zvraty a vyšponovanými pointami spíš přednost humoru a odlehčenosti, podstatné nicméně je, že film funguje ve všech zmíněných ohledech, a to od první až do poslední minuty. Já se u Podfukářek zkrátka báječně bavil, mělo to spád, nápaditost, vtipnost, prostě parádní oddychovka, která baví na maximum. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Nějak nechápu tu současnou módu, kdy se staré, dobré klasiky remakeují s tlustými babami v hlavní roli. Dobře, u Špionky to alespoň fungovalo jako kontrast proti pohledným a neohroženým agentům. Ale třeba Krotitelky duchů jsou humor pro ženy v menopauze, a tohle už ani nevím, kam bych zařadil. Většina vtipů se točí kolem, jenže jsou to takové ty bezduché vtípky jak z pubertálního večírku základní školy. Celá ta věc s podfuky je tak strašně sofistikovaná jen proto, že každý chlap se tu chová jak dement s IQ houpacího koně, s Alzheimerem a jako naprostý dement bez schopnosti jakkoliv samostatně uvažovat. Teda až na jednoho, ale tam je to zase Padesát odstínů šedi, takže žádná výhra. Těch pár „akcí“ je pak vyplněno naprosto planými a nudnými dialogy, zcela zbytečnými pro film a naprosto nesouznějícími pro buddy movie, jakým se to snažilo krapet tvářit být. Bohužel si to žena pustila k žehlení, a protože mám comp hned vedle, nebylo úniku. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Komediální, akční, barevné, hezké, kýčovité, odvážné. Andule to neskutečně slušelo, její elegance v kombinaci s hereckým výkonem táhla celý film. Rebel je prostě otylá holka, která trochu přehrává. Kromě krásného prostředí a kostýmů, se mi co do děje líbilo, že děj měl spád, žádná hluchá místa. Jako pohodový film, který vás má pobavit a má být odpočinkový, naprosto ideální. ..já bych chtěla být taky tak pěkná..mrcha.. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (11)

  • Anne Hathaway sa spočiatku bránila hrať svoju rolu s noblesným britským prízvukom, ale režisér Chris Addison ju presvedčil, že je to pre postavu nevyhnutné. (m.a.t.o.)
  • Dr. Schaffhausenová (Anne Hathaway) nosí podpätky Christian Louboutin (rozpoznateľné podľa ich červenej podrážky), čo je veľmi exkluzívna a drahá francúzska značka. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama