Reklama

Reklama

Podfukářky

  • USA The Hustle (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Svět je plný bohatých, zkažených a sebejistých mužů A přesně takové milují hrdinky komedie Podfukářky. Okouzlující Angličance Josephine (Anne Hathaway) a trošku neohrabané Američance Penny (Rebel Wilson) totiž nejde o lásku, ale jen a jen o peníze... hodně peněz. Tyto dvě podvodnice jsou jasným důkazem, že ženské pokolení nelze podceňovat v žádném povolání. Dokonalá profesionálka se po náhodném setkání ve vlaku podujme zasvětit nadšenou amatérku do tajů svádění a okrádání mužů. S vypětím všech sil a po sérii neuvěřitelných zážitků se Josephine podaří z Penny vykřesat kolegyni na úrovni, sice trošku nekonvenční, ale zato s obrovským potenciálem. A najednou se ze žákyně stává vážná konkurentka. Která z nich bude nakonec úspěšnější? (Forum Film CZ)

(více)

Recenze (200)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

No ta tlustoprdka mě srala, nechápu jak mě mohli krmit s tím, že ona by dostala z chlapů prachy, jako my jsme idioti o tom žádná, ale musím to mít nějakou štábní kuluturu. Pár foréčků když třeba Anička "léčí" bylo na úrovni to jo. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Na Slunci se v posledních letech vyloupla další výrazná postava komediální filmové kultury – Rebel Wilson, tak by byla hloupost hollywoodských producentů toho nevyužít a nezneužít její komediální talent v nějaké přímočaré komedii. Navíc v této ji excelentně sekunduje Anne Hathaway. To tedy k plusům. Po komediální stránce počítejte s totální klasikou. Chvíli lepší, chvíli horší, ale na odpočinek absolutně ideální. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $21miliónovTržby USA $35,417,038Tržby Celosvetovo $95,017,038Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,181,185Tržby za predaj DVD v USA $1,226,966║ Na prvý pohľad ďalšia trápna americká komédia o zlodejkách. Našťastie tu je ale praštená bombička Rebel Wilson, ktorá sa ani moc nemusí snažiť aby zabávala, u nej ten prízemný humor proste sedí a k tomu okatá Anne Hathaway. Na nich to proste celé stojí, ich vzájomný súboj a praštené dobieranie pobaví. Zaškrípe to až záverom keď sa karty vykladajú na stôl, tam sa to moc neustálo, ináč v pohode. /videl v kine: 55%/ ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Anne Hathaway po Debbiech Parťačkách opět krade a očividně jí tyhle role svědčí a vtipná Rebel Wilsion ji hezky sekunduje. Sice film nepřináší nic nového ( Will Smithův Focus byl třeba úplně jinde), ale na nudné odpoledne film stačí. Potěší celkem překvapivý zvrat v závěru. 60% ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Mám radost, že zase jednou vylepším nějakému filmu hodnocení, protože poslední dobou jsem byla spíš ta, co ho kazí. Protože je mi ale jedno, jestli můj smích zapříčiní méně či více inteligentní humor, nemůžu to tady odbýt průměrem. Smích je prostě smích a holky mě nekontrolovatelně rozesmály hned několikrát. Ani já Rebel nemusím, ale na druhou stranu obdivuji, že si ze sebe dokáže udělat srandu a v kombinaci se skvělou Anne Hathaway mi až tak nevadila. 3,5* ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem ani jednu z předloh, nicméně troufám si tvrdit, že nikdo z kvarteta Brando, Niven, Martin a Caine se ani nepřiblížil úrovni upoceného buranského humoru té rebelující vyhřezlé kýly. Atraktivní lokace měly být podhoubím elegantní zábavy, ale všude prorůstal jen bezduchý plevel. Nápaditá pointa? Není důvod pro plusové body, protože byla opsána od předchůdců. Když už nic, zde alespoň nabízím soupis momentů, u kterých se budete zaručeně popadat za břicho (smíchem): ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Rebel Wilson nesnáším, ale tady má roli velice dobrou a naprosto uvěřitelnou. Každopádně to ale zachraňuje Anne Hathaway, která je zde naprosto dokonalá a film je to vtipný a zajímavý. 4 hvězdy zaslouženě. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Jsem vskutku velký fanoušek hlavní dvojice a u jejich společného filmu jsem nemohl chybět. Jen pro jistotu dodám, že to byl sarkasmus a bez přítelkyně bych na podvodnice možná ani nekoukl, nicméně nakonec musím uznat, že nám to uteklo celkem rychle a nuda se nedostavila. Zkrátka takové nenáročné pokoukání s krásnou výpravou a samozřejmě mnoha trapnými gagy, sem tam se však tvůrci i trefili. Teď si dám od Rebel Wilson zas rok pauzu. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Jedno mají společné: podvádějí druhé. Jenže zatímco jedna je půvabná profesionálka jdoucí po velkých samolibých rybách, druhá poněkud neohrabaná amatérka. Ale zase s velkým zápalem. Nakonec se s vidinou vyšších výdělků spojí, aby se brzy zase neshodly, což vyústí v sázku, kdo je vlastně lepší. Obětí se stane zbohatlé ucho, které vynalezlo mobilní aplikaci. Obával jsem se, že výsledkem bude pár vtípků z traileru. Chyba lávky. Je to poměrně svižné, gagy jsou originální a místy docela chytré. A neřešme, že to občas prostě nedává smysl, že vztah mezi ústředními postavami nefunguje nebo proč nám vlastně tvůrci předkládají montáž, kdy jedna hrdinka trénuje druhou třeba skokem přes kozu či házením nožů. Tahle jednohubka chce prostě jen pobavit, i když místy působí ploše. Celovečerní debut britského komika Chrise Addisona těží zejména ze známé ústřední dvojice. Zatímco Anne Hathaway víceméně jen solidně pracuje s hlasem a střídá šaty a různé přízvuky, Rebel Wilson do toho pořádně šlápla. Což je jenom dobře. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Od začiatku sa to tvári ako nenáročná letná komédia, ktorá vlastne aj je. Dalo by sa určite polemizovať o vtipnosti jednotlivých hlášok a scén, ale vo výsledku možno počin s celkom čistým svedomím zaradiť do kategórie "neurazí, nenadchne" a pravdepodobne sa rýchlo vytratí z pamäte. Ak ste fanúšikmi pomerne prvoplánového humoru a chcete si pri filme hlavne oddýchnuť, mohli by sa vám Podfukárky páčiť. Čo mi prišlo veľmi podarené, boli úvodné titulky. Graficky jednoduché a (možno preto) efektné. Ale je trochu škoda, že keď sa na ne divák pozorne sústredí, vlastne mu prezradia nutnú časť deja. Ani herecky nejde o nič výnimočné. Rebel Wilson sa asi tohto typu rolí ľahko nezbaví. Anne Hathaway ničím neprekvapí, tí, čo ju milujú, tak ju budú milovať aj tu, ak ste ju nemali radi doteraz, tak tento film vám názor k lepšiemu zrejme nezmení. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Takže Forrest Gump je rasistickej, Star Wars jsou genderově nevyvážený, ale že tohle je imbecilní sračka, to jako nevadí...? ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Anne Hathaway je jedna z nejlepších hereček současné doby a hodně se snaží střídat žánry a nemá s nimi problém- Fungovala jako Bílá královna v Alence v říší divů, uměla se v akci ohánět v Temném rytíři povstal a především dokázala zpívat v Bídnících za které dostala Oscara. Hathaway je prostě talent a poslední dobou dokáže fungovat i v komediálních rolích. A právě ve své komediální novince Podfukářky spojila síly se slavnou komičkou Rebel Wilson a byla jen otázka jak moc bude dvojka Hathaway a Wilson fungovat, jak vtipný a zábavný film to bude a jestli ve finále dorazí povedená komedie. Od Podfukářek bych radši nic výjimečného nečekal. Je to standardní oukey komedie, která neurazí, občas pobaví a má dvě sympatické herečky v hlavních rolích, jinak je ale humor většinou až příliš tlačený na sílu, občas není ani moc vtipný a vlastně je celý děj příliš jednoduchý aby zabavil i na jen pouhých 96 minut. Rebel Wilson jako vždy dokáže většinu svého humoru prodat, jednoduše proto, že je to dobrá komička. Občas jí ale scénář možná předhazuje až příliš vtipů, které nejsou až tak moc vtipné a především jeden celý bod zápletky ve kterém musí přibližně od půlky Wilson hrát, že je slepá začne být až příliš snadno únavný už po pár minutách. Humor těžený z toho, že je Wilson slepá se poté už jen neustále opakuje, především v jeden konkrétní moment je ale následně otázka jak moc má divák silný žaludek, protože i když byl očividně tvůrčí záměr ten aby byl tenhle konkrétní vtip vtipný, ve finále je spíše nechutný. Anne Hathaway poté funguje jako přesný protipól postavy Wilson, která je jejím přesným opakem a Hathaway je nejenom krásná tvářička, ale především funkční herečka, která v jedné části přesně učí postavu Wilson jak hrát. Hathaway tak v podstatě hraje jak učit hrát a tenhle metahumor je jeden z nejvtipnějších momentů celého filmu spojený především s jednou stylovou montáží. Jen je škoda, že takových momentů ve filmu není více. Celé to vlastně rychle uteče, vtipných momentů se ve finále najde rozhodně dost, závěrečný zvrat je překvapivý v pozitivním smyslu a celé je to v rámci komediálního žánru, navíc v rámci režijního debutu Chrise Addisona v pořádku. Není to přelomová komedie, nějaká extra podařená komedie, jako oukey komedie se sympatickými hlavními hrdinkami to ale funguje bez problému.... ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Rebel Wilson je vážne taký rebel. Hlavne vďaka nej sa táto komédia dokázala premeniť na funkčnú zábavu plnú gagov a rôznych šplechov. Záver dokonca prekvapil aj príjemným twistom - vôbec som to nečakal, že sa veci tak vyvinú. Nejde síce o nič svetoborné, no príbeh nenudí a hlavne zabaví. Páčilo sa aj dievčatám. Lepší priemer. 65/100 ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Sobota večer. Manželka říká, ať se podívám, co dávají v televizi. Ale že se chce koukat na nějaký kvalitní film. Mimo jiné dávají Podraz (90%) a Podfukářky (57%)... A na co jsme se koukali?! Námět jako takový není vůbec špatný, relativně slušné procento vtipů je podařených, ale hned vzápětí humor výrazně poklesne. Proti Rebel Wilson nic nemám, třeba v Jojo Rabbit byla super, ale jestliže hraje postavu, jejíž jedinou charakteristikou je "tlustá neohrabaná ženská", tak mi to k zasmání opravdu nestačí. Pár dějových zvratů pozitivně překvapilo, ale jinak díky trapnému humoru spíše podprůměrný film... 50% ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"The Hustle" ma nakoniec veľmi príjemne prekvapilo. Nemôžem povedať, že by to bolo komediálne zlato, ale na druhú stranu som tu dostal komédiu, ktorú som veľmi často nevedel odhadnúť, dobre ma zamotala a hoci Anne Hathaway je miestami trošku otravná svojimi nemeckými hlasovými imitáciami, tak Rebel Wilson si to vysoko užíva a musím sa priznať, že ma často poriadne pobavila. Aj keď to má jednoduchý koncept, tak vie to pomaly vytasiť niekoľko prekvapení, ktoré som nepredpokladal a podľa mňa fungujú. Ako som už povedal, Rebel Wilson si túto rolu náramne užíva a holka má moje sympatie. Anne Hathaway tu má tiež dobré momentky, no niekedy tu dáva také akcenty, až vie byť trošku otravná. Páči sa mi tá rivalita medzi nimi, ich spoločné doťahovačky a uznávam, že vedia ma dobre pobaviť. Záver indikuje, že možno budú robiť pokračovanie, no uvidíme. Necháme sa prekvapiť. A akosi nechápem načo sa musela Rebel Wilson učiť vrhať nože. Ale okey. Myslím si, že funguje. Ak chcete, pokojne si to pozrite a zabavte sa. Hodnotenie: B ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Normálně mám Anne Hathawayovou rád, ale tento remake Podfukářky jsou špatné a ona v nich také. Ale hvězdu navíc dávám za to, že je zde spousta skvělých hlášek, které často překročili mou kritickou smíchovou hranici. Je zde píseň Meghan Trainor s názvem Badass Woman https://www.youtube.com/watch?v=z6tjkL1kZBI . Ta nám řekne vše co potřebujeme vědět o feministické zarámování tohoto filmu. Film vidí muže jako bohaté a ženy nevýrazné. I s délkou 93 minut jsem se cítil jako o hodinu déle. Satira filmu trpí omezenou představivostí. ()

Reklama

Reklama