Reklama

Reklama

Podfukářky

  • USA The Hustle (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Svět je plný bohatých, zkažených a sebejistých mužů A přesně takové milují hrdinky komedie Podfukářky. Okouzlující Angličance Josephine (Anne Hathaway) a trošku neohrabané Američance Penny (Rebel Wilson) totiž nejde o lásku, ale jen a jen o peníze... hodně peněz. Tyto dvě podvodnice jsou jasným důkazem, že ženské pokolení nelze podceňovat v žádném povolání. Dokonalá profesionálka se po náhodném setkání ve vlaku podujme zasvětit nadšenou amatérku do tajů svádění a okrádání mužů. S vypětím všech sil a po sérii neuvěřitelných zážitků se Josephine podaří z Penny vykřesat kolegyni na úrovni, sice trošku nekonvenční, ale zato s obrovským potenciálem. A najednou se ze žákyně stává vážná konkurentka. Která z nich bude nakonec úspěšnější? (Forum Film CZ)

(více)

Recenze (200)

DvoRSTA 

všechny recenze uživatele

Je to taková hovadina, až mě to donutilo dívat se do konce. Po dokoukáni jsem si řekl, že to nebylo až tak zlé. Do kina bych na to v životě nešel, ale když to bylo na HBO :). Děj je průměrný a herci celkem odpovídající roli. Na komedii obstojné. Herci: klasika | Děj: průměrný | Celkem: nenadchne ani neurazí ()

Kinison 

všechny recenze uživatele

Od filmu jsem mnoho nečekal a tak mě mile překvapilo, že se našlo dost ftípků, u kterých jsem se od srdce zasmál. Oddychová jednohubka. Rebel bavila víc než Anne. ()

Astonko 

všechny recenze uživatele

Už dávno som sa v kine tak dobre nezasmial a aj keď je dej preto založený najmä na skečoch, predsa len má film na konci pripravené pre diváka jedno prekvapenie. Herečky v hlavných rolách sú fantastické a odporúčam pozerať film v originále kvôli prízvukom ktoré sa im obom darí skvele napodobňovať 9/10 ()

cobislav 

všechny recenze uživatele

Protože měla přítelkyně narozeniny, byl jsem přinucen zajít na tuhle stupiditu do kina. Lituji toho, že jsem jim přispěl do tržeb. 50 % ()

Kushina 

všechny recenze uživatele

V celku originální komedie, kde na jedné straně velice sympatická a krásná herečka Hathaway a na druhé straně pravý opak, herečka Wilson spolu svedou velice zajímavý souboj. Ačkoliv se zdá být úspěch Wilson být odsouzen k zániku už jen kvůli jejímu vzhledu a povaze, tak díky její vychytralosti a dalo by se říci až "debilní vychcanosti", tak nakonec je to velice slušný souboj 2 podfukářek. A nejvíce se situace zamotá, když se do jejich souboje přimíchá ještě neočekávaná 3. strana. 60% ()

veverysiak 

všechny recenze uživatele

Nenáročná blbôstka, ktorá v podstate nezanechá žiaden hlbší dojem, Anča je spoľahlivý artikel a takýto part jej sekne, Rebel mi dosť pripomína našu pribrzdenú kvázicelebritu Evelyn, a preto mi nechtiac lezie na nervy, zopár vydarených scén však celkovú úroveň filmu nedokáže vytiahnuť vyššie, takže 55%. ()

Rian_witcher 

všechny recenze uživatele

Podvodnické filmy mám rád a tenhle je díky Rebel Wilson i zábavný. Její obhroublý humor nikdy nesklouzne do vulgarity a i sázka obou podvodnic má vtipnou pointu. ()

haack 

všechny recenze uživatele

Nevím proč mi to v určitých pasážích připomínalo staré dobré italské a francouzské komedie. Určitě jedna z lepších z poslední doby. 8/10 ()

gogo77 

všechny recenze uživatele

6/10...ale keby nebola Rebel Wilson jak bedna gytu tak komedia by to bola tak max za 2 bodiky.... je pravda ze pri niektorych scenach som sa dusil od smiechu ale zas len preto ze obezna Fat Amy vytiahla absurdnost pribehu az za hranicu normalnosti... naj scena ked chcela letiet do Fakitu (Phuket) alebo ked svojou postavou napodobnila odpadkove vrece atd atd ()

Mukade 

všechny recenze uživatele

odstrániť To strašidlo a mohol z toho byť možno aj dobrý film........................... "'big-titted Russell Crowe' xD ()

Sireen 

všechny recenze uživatele

Nevěřila bych tomu, protože podle traileru to vypadalo jako hrozná hloupost, ale když jsem na to z nudy šla do kina, odcházela jsem nadšená. Anne Hathaway je moje oblíbenkyně, ale Rebel Wilson i její styl humoru mi nesedí... o to víc jsem proto byla překvapená, jak moc ji to v tomhle filmu spolu ladí a jak vtipné to skutečně je. Některé vtipy a narážky mi nejspíš umikly, ale smála jsem se i u věcí, které asi jako vtipné ani myšleny nebyly. Film měl příjemné tempo, dobrou kameru a střh mě nerušil, jak tomu občas bývá u jiných filmů. Děj byl poměrně nekomplikovaný. Celé to podkresluje skvělá hudba a příjemé lokace, které si prostě nikdo z nás nemůže dovolit, takže jsem navýsost spokojená. Jen jedna věc: vadí mi, že to přeložili jako "Podfukářky". Samozřejmě, asi se to tam hodí a ono to k tomu docela i svádí, ale vyvolává to spojitost s https://www.csfd.cz/film/292555-podfukari/prehled/, což je naprosto odlišný film i žánr; a kdo očekával něco takového, zákonitě odchází zklamán. ()

rezor odpad!

všechny recenze uživatele

Haha, sex s tlustou ženskou v letadle způsobil turbulence. Pokud máte tenhle druh humoru rádi, film si užijete, jinak v něm nehledejte originální zápletku, nějaké herecké výkony, natož oslňující kameru. 10% za sympatickou Anne Hathaway ()

Kamil111 

všechny recenze uživatele

Nakonec, proč ne. Anne Hathaway má pro komediální role evidentně talent, i když Oscara získala za hudebně dramatický výstup, a Rebel Wilson, ač ji vůbec nemusím, tentokrát trapně nepřehrávala. Má holka talent, ale potřebuje brousit. ()

Reklama

Reklama