Reklama

Reklama

Kondor

(seriál)
Trailer
USA, (2018–2020), 15 h 45 min (Minutáž: 44–52 min)

Hudba:

Trevor Morris

Hrají:

Max Irons, William Hurt, Brendan Fraser, Ellen Wong, Bob Balaban, Mira Sorvino, Leem Lubany, Christina Moses, Mouna Traoré, Steve Belford, Kate Vernon (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Špionážní seriál, inspirovaný světoznámým románem Jamese Gradyho "Šest dnů Kondora" a jeho klasickou filmovou adaptací Tři dny Kondora z roku 1975, sleduje analytika CIA Joeho Turnera (Max Irons), který jednoho dne narazí na geniální, ale smrtící plán. Joe měl o své práci v CIA vždy velké pochybnosti. Ale když je následkem toho, co objeví, vyvražděna celá jeho kancelář, musí se jakožto jediný přeživší vydat na útěk. Z jeho teoretických výhrad, které po celou dobu skrýval, se rázem stanou skutečná morální dilemata. Pod tíhou boje na život a na smrt bude Joe nucen přehodnotit, kým vlastně je a čeho je schopen, aby zjistil, kdo stojí za tímhle rozsáhlým spiknutím a zabránil jim v dosažení jejich vražedného cíle, který ohrožuje životy milionů lidí. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele Wysch k tomuto seriálu (2)

Není hlubší samoty, než je nedůvěra (2018) (S01E01) 

Využívá žánrových klišé. Posouvá předlohu (Tři dny Kondora), která posunula předlohu (Šest dnů Kondora), do 2018 vcelku umně, nevyžívá se v (post)moderní zapeklitosti, staví svůj pilot na hlavní postavě (překvapivě dobrej Irons mladší). Imho rozjezd dobrej. Ke všemu je dobrý vidět Frasera, kterej neparoduje sebe sama. ()

Reklama

Reklama