Reklama

Reklama

Sword Art Online Alternative: Gun Gale Online

(seriál)
  • Japonsko ソードアート・オンライン オルタナティブ ガンゲイル・オンライン (více)
Trailer
Japonsko, (2018–2024), 9 h 24 min (Minutáž: 23–24 min)

Série(2) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Karen Kohiruimaki nikdy necítila, že patří do tohoto světa. Na ženu se svou nadprůměrnou výškou 183 cm výrazně vyčnívala, což už samo o sobě ještě zhoršovalo její obtíže navázat kamarádství s dívkami podobného věku. Tyto nejistoty se změní ve chvíli, kdy je seznámena se světem virtuální reality, respektive hrou Gun Gale Online. Vždycky snila o tom být nízkého vzrůstu, což promítla do tvorby jejího herního avataru holčičky Rin. První moment herního vzrušení nastane, když potká sličnou hráčku vystupující pod přezdívkou Pitohui. Ta totiž Karen zanedlouho navrhne, aby se k ní připojila do Squad Jamu, nelítostného týmového turnaje. (Scalpelexis)

(více)

Recenze (6)

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Aneb když se růžový králíček Azurit rozhodne mluvit se svou Píčan (P-chan), kterou podmaňuje všechny okolo, hlavně holky. Na to, že se to jmenuje Sword art Online, tak tam není žádná Sword a vlastně krom Lore tam není o originální hře nic. Příběh mizerný, postava nezajímavá, hlavní "záporkyně" psychicky naprosto mimo normálního člověka, od začátku je jasné, jak to skončí, takže jen člověk sleduje ten průběh a diví se, čemu se v budoucnu ještě bude divit. Zábavné? Trochu ano. Pár zajímavých souborů, ukrutně utahané dialogy a jedna z nejhorších postav - Masochisto-San... P*čan Online 35 % ()

Elerrina 

všechny recenze uživatele

Označení SAO si to tedy nezaslouží, nicméně pokud jste zapřisáhlí fanoušci brutálních stříleček a her typu battle royale, neváhejte ani vteřinu. A pokud jste ještě navíc i fanoušci roztomiloučkých holčiček, které nekriticky milují zbraně a sadistické vraždění, tak budete v sedmém nebi. Chlapi tu totiž hrají druhé až třetí housle a jsou tu hlavně proto, aby bylo koho kosit. Ukotvení postav v reálném světě a jejich motivace jsou hrozně odbyté nebo vyloženě úchylné, a hlavně v závěru to celé vlastně ani nedává moc smysl, bitvy a strategie jsou ale detailně promyšlené a akčními scénami je to nacpané prakticky od začátku až do konce. 70% ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele

Nakonec to až tak "špatné" nebylo. Když vidíte holčičku v růžovém a vzpomenete si, co je vlastně Gun Gale Online zač, máte velké obavy, o čemže to vlastně bude. A po poslední hodně špatné až znechucené zkušenosti s celým Alicization projektem máte prostě... HODNĚ VELKÉ obavy. Gun Gale Online mě zaujalo v SAO, takže hra jako taková byla zajímavá i zde, dokonce i postavy nakonec měly něco do sebe (M, Amazonky, hlavní postavy)... Vždycky říkám, že nejsem zažraný fanoušek SAO, není to pro mě "anime tisíciletí" ani nic podobného, ale dívat se na to dá, většinou je aspoň jedna polovina série povedená... Takže za mě si tato série ze světa Gun Gale Online vyslouží 8/10. ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Tak od tohohle jsem měl velká očekávání, která byla zklamána, protože jsem si myslel, že další SAO se posune v čase a bude se známými postavami, jenže v tomhle případě je všechno jinak. Přesto se ale jedná o velice povedený kousek, i když s ostatními sériemi má jen společné prostředí - konkrétně část GGO a historii, která se odehrává. Časově se dá zařadit do druhé poloviny druhé série, kdy je krásně zmíněna událost o Zekkenovi prostřednictvím kamarádky hlavní postavy. Navíc tu máme několik různých zmínek o SAO, AO a GGO, takže to není alternativní svět, ale jen "vedlejší" příběh. Ten se zaměřuje na skupinové souboje v GGO prostřednictví eventu nazývaným "Squad Jam" a jako obvykle nesmí tu chybět otázka života a smrti, kdy hra a skutečnost je propojena. Člověk by si řekl, že nové postavy a hlavně vyčerpanost námětů, která byla znát v druhé sérii, nebudou působit tak zajímavě jako hlavní linka, jenže máme tu opět spoustu zajímavé akce, napínavých momentů, promyšlené taktiky, dramatických momentů (i když ten konec nebyl tentokrát tak dramatický), dobře propracovaných postav a správně zasazeného humoru. K tomu je tu perfektní animace a hudba, která krásně všechno podtrhuje. ()

janovrom 

všechny recenze uživatele

Vlastně mě docela překvapilo, že mě to tak bavilo. Celkově byl příběh docela solidní, měl hlavu a patu, a taky byl zakončen docela dobrým způsobem. Trochu mi vadil střih, kdy hlavně v posledních dvou epizodách ukončili vybičovanou scénu (nejen v těchto dvou) a přenesli ji do poslední epizody. Myslím, že to z toho konce udělalo více průměrnou záležitost. Určitě doporučuji si tohle anime shlédnout na jedno sezení. ()

Kimkong 

všechny recenze uživatele

Noc jsem od toho nečekal, ale až na předvídatelný a natahovaný závěr, a trochu natahovaný úvod je to fajn seriál. Virtuální Fortnite, kde nejlepší hráči jsou náctileté holky, které si ve hře kompenzují nějaké trable v reálném životě. Sice chybí krev, ale je překvapivé, jak je to brutální vzhledem k růžové hlavní hrdince. ()

Reklama

Reklama