Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdinou je bývalý policista John Hatcher, specialista na boj s překupníky narkotik, znechucený životem i svou prací, plnou brutality a smrti. Od jeho úmyslu skončit s marným zápasem proti zlu, jej neodvrátí ani jeho šéf, ani pokusy překupníků vnutit mladým dívkám drogy, jichž je svědkem. Záhy se však zaplete do války gangů mezi jamajskými a kolumbijskými překupníky a on i jeho rodina se stávají terčem útoků jamajských gangsterů. John se musí rozhodnout a jeho rozhodnutím je boj. (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (11)

  • Jméno Screwface je možné přeložit jako „křivá tvář“, což naráží na vzhled Screwface v tomto filmu. (Simex_)
  • John Hatcher (Steven Seagal) nosí jako svou osobní zbraň samonabíjecí pistoli Federal Ordnance PSP-07" .45 ACP s mikrometrickým hledím. Pistole této značky byly drahé a vyznačovaly se přesným slícováním rámu, závěru a hlavně bez vůlí. (ČSFD)
  • Zločinec Screwface (Basil Wallace) použije na kletbu voodoo tři fotografie. Na první je Steven Seagal v době, kdy mu bylo 10 let, na druhé je v období, kdy odcestoval do Japonska, aby se zde učil bojová umění aikido, a třetí fotka pochází z filmu Nemilosrdná spravedlnost (1991). (StevenW.)
  • Ve scéně, kdy je John Hatcher (Steven Seagal) v hudebním klubu na Jamajce, vystupuje právě jamajská hvězda reggae Jimmy Cliff. (korbitch22)
  • Steven Seagal (John Hatcher) napísal a spoločne s Jimmym Cliffom naspieval pieseň "John Crow". Jednalo sa o Seagalovo vôbec prvé spevácke vystúpenie. (m.a.t.o.)
  • Basil Wallace (Screwface) a Michael Ralph (Monkey) majú jamajský pôvod aj v skutočnosti, nielen vo filme. (m.a.t.o.)

Související novinky

Tekken rozkopne brány kin

Tekken rozkopne brány kin

27.12.2007

O filmové adaptaci úspěšné videoherní mlátičky japonské firmy Namco se mluví už několik let. Průtahy skončí 4. února 2008, kdy v Los Angeles padne první klapka. Scénář Alana McElroye se odehrává v… (více)

Reklama

Reklama