Reklama

Reklama

Recenze (11)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

"THE ASYLUM presents" tímto je vše vysvětleno. Hvězda za nahotu a lesbickou scénu, jinak je to film hodně amatérský ve všech ohledech. Když už, tak raději 30 minutové vězeňské porno, než tohle. (52. hodnocení) ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Americká teenagerka se snaží přežít ve vězení - nápravné škole v jihovýchodní Asii. Sexuální scéna ve vězení je jak z jiného žánru, ale přitažlivá. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Śikanovaná zrzka praští svojí trýznitelku tyčí a i když jí jen trochu rozbije kebuli, nafasuje dva roky v nápravnym zařízení. A protože se jedná o jakýsi asijský prdelákov, jsou podmínky kriminálu odpovídající. A navíc se tu holky tlučou v zápasech bez pravidel. Mě to bavilo. Ono se samozřejmě jedná o neskutečnou sračku, ale tady je tolik důvodů k zasmání, že to prostě nejde hodit do odpadu. Tak předně herečky jsou neuvěřitelně špatné a to, jak se snaží, tu grotesknost jejich počínání ještě prohlubuje. Hlavní hrdinka se to sice snaží napravit tím, že se dost často svlíká, ale co si budem povídat, to, co ukazuje, člověk zase až tak moc vidět nechce. No pak jsou tu samozřejmě rvačky s mizernou choreografií, kterou se režie snaží vyšperkovat slow-motion záběry, což má ale přesně opačný efekt, než bylo zamýšleno. To, že děvčata nemají o jakémkoliv bojovém sportu ani ponětí, je celkem jasné. Na konci jsem smíchy málem spadnul ze židle. Tohle by se na Festivalu otrlého diváka určitě neztratilo. 30% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Já vím, že to není žádný majstrštych, herecky je to místy hodně otřesné, ale stejně se mi líbilo, že je zde snaha o celkem drsný příběh, že se s tím kamera nemaže a že se Kelly McCart vůbec nebojí. Jasně, neohroženou bojovnici jí asi věřit nebudete, ale stejně dokáže ten film utáhnout skoro celou dobu sama. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Když točím exploaťák z ženský věznice, ve který se provozujou nelegální zápasy, očekávám tři věci: Pěknou hlavní hrdinku, žhavou lesbickou scénu a solidní bitch fighty. Bohužel ani jednoho se divákovi nedostane. Najde se tu sice překvapivý množství full frontalů, ale hlavní hrdinka je bohužel nepohledná oplácaná manda, která je bílá, jak předseda vápenky. Nad tím by se dalo přivřít oko, kdyby byla slečna skvělá herečka, což bohužel není. Pak už tu zbejvá jen jedna antierotická lesbická scéna a mizerně choreografovaný scény zápasů. Režisér Jared Cohn, který si tu zahrál strejdu hlavní hrdniky, má režii tohohle zázraku evidentně na háku, takže celej film působí totálně neinvenčně a ploše. Dokonce i klipový scény tréninků ala Rocky, jsou těžkopádný a neohrabaný. Jako věřím tomu, že týpům od Azyláků vydělá tenhle kousek slušný prachy, ale je kurva v Hollywoodu, kam ročeně míří stovky, možná tisíce pohlednejch holek z celý Ameriky, takovej problém, najít nějakou atletickou kočku, ze který člověku spadne brada? ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Vězeňské béčkové drama - mladá slušná Američanka ( v některých záběrech dvojnice Dominiky Zelníkové Morávkové z Pírka ) se po neštastném incidentu dostane v Thajsku do nápravného zařízení - kde ji čeká šikana, mlácení, ponižování, svlíkání do naha, lesbení, terénování boxu alá Rocky, zápas,útěk. Mezi ultrabéčky se mi to zdá mírně nadprůměrné, ale spíš film pro fanoušky (s)exploitaition. ()

Gore 

všechny recenze uživatele

Film hodně céčkovej, dialogy, příběh a herecké výkony přesně tak, jak jsme zvyklí od Asylum. Ale na druhou stranu ta ředitelka vápenky (hlavní hrdinka) se mi docela líbila i její full frontal, jen jsem nepochopil, že i po několika týdnech ve vězení měla buchtu stále hladce vyholenou :-) ()

koblenzer53 

všechny recenze uživatele

Ale jo, já filmy z věznice mám v oblibě, takže jsem musela zkouknout i tuhle novinku.Mladá se nám brání a tak vezme tyčí svoji soupeřku, která si jí vychutnává no a šup s ní do vězení.A co jiného můžeme čekat, než že se ženské mezi sebou budou látat a budou zápasy, no proč ne ?Pro mě celkem koukatelné. ()

ReMusiCZ 

všechny recenze uživatele

Děj není vyloženě špatný, ale je vytvořen horkou jehlou. Mohla se zvednout reputace alespoň použitím sexy hlavní hrdinky, ale o tom se taky moc mluvit nedá. A závěr filmu mi přijde naivně jednoduchý až nepravděpodobný. Na jedno zkouknutí OK, ale na druhé už snad jen z nouze... ()

Reklama

Reklama