Reklama

Reklama

Atlantic Rim 2

  • USA Atlantic Rim: Resurrection
Trailer

Obsahy(1)

Poté, co se z hlubin moře opět vynoří gigantická monstra, a zaútočí na lidská sídla na pobřeží, se do akce vracejí také Mecha-Boti, větší a lépe vyzbrojení, než když předtím. Podaří se však pilotům a konstruktérům Mecha-Botů udržet tempo s neustále se zvyšující silou nepřátelských nestvůr, a vyhrát i druhý souboj o budoucnost celé planety? (Israha)

(více)

Recenze (9)

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Strádám se to napsat, ale diký pavoukům je to sice akčnějsí než jednička, ale furt je to stejnej bullshit. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle prostě není téma, které chcete sledovat převážně v interiérových záběrech, případně pokud už jde o exteriéry, je tu strašně pusto. Chcete vidět spoustu monster a robotů, jejich souboje. Takhle je to nuda, kterou narušuje jen to, jak je to pitomé, to jsem se místy skutečně pořádně zasmál, protože je to pěkně blbé. ()

Israha 

všechny recenze uživatele

Asylum jsou skvělí na poli přehnaného, sebeparodického, nadsazeného a bezskrupulózního trashe, který reprezentuje např. celá série Sharknado; ale jakmile se rozhodnou natočit některý ze svých trademarkových (cílený dvojsmysl) mockbusterů na vážnou notu, je zle. Atlantic Rim má na DTV produkci jakž takž snesitelný vizuál, ale tím pozitiva končí. A není ani tak tragicky špatný, aby se nad tím dalo bavit. Je to zkrátka nuda, navíc zoufale neakční (těch scén s monstry a mechy je trestuhodně málo) a doslova nacpaná pseudovědecko-technologickými hemzy. Jakožto skalní fanoušek kaiju filmů jsem se pousmál nad několika přímými citacemi/vykrádačkami slavnějšího velkorozpočtového kolegy tohoto snímku, ale nic dalšího, čím by film dokázal zaujmout, tu není. Otrocky natočený rip-off, který se ani nijak nesnaží ospravedlnit vlastní existenci něčím jiným, než únavně nenápaditou parazitací na známé značce. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Atlantic Rim pokracuje druhym filmom a podla predpokladov je vsetko opat na prd,len s inymi hercami,ale tak ako aj u jednotky dam jednu symbolicku hviezdicku aspon za nejaku aku taku zabavu...:-) ()

Lorge

všechny recenze uživatele

Pobavil záběr který je v náhledu na ulozto s titulky "Bude to stejně špatné, jako pslední." "Ne, ještě horší." :-D ()

Honzulik odpad!

všechny recenze uživatele

Atlantic Rim 2 - Los Angeles je napadeno směšnými příšerami a ještě směšnější obří roboti s něma svádějí nekompromisní bitvu... Potud by to vypadalo dobře, ale skutečnost je jiná! Akční fantasmagořina, jaká se jen tak nevidí. Varuji každého, kdo má v plánu navštívit kino na tuto "kokotinu"...Herci Paul Logan, Tammy Klein, nebo Steve Richard Harris nejsou žádné hvězdy, ale pokud se za tento film divákům neomluví, tak pro mne už teď padli na úplné dno... Odpad je slabé slovo!!! ()

Reklama

Reklama