Reklama

Reklama

Pitbull: Ostatni pies

Trailer

Obsahy(1)

Kriminální oddělení je po odchodu několika stěžejních policistů v troskách, a proto je nutné přijmout jiné. Jediný, kdo ze staré party zůstal, je "Soczek" (Piotr Chojnowski), který je však záhy zavražděn ve svém autě. Okamžitě se rozbíhá vyšetřování, které ukazuje na motorkářský gang, se kterým měl kdysi problémy "Majami". Zároveň na scénu vstupuje "Gawron" (Cezary Pazura), místní mafián, který se neštítí podříznout ani vlastní manželku. Policisté se rozhodnou pro infiltraci podsvětí a jako tajného určí "Despera" (Marcin Dorociński), který se náramně podobá proslulému gangsterovi "Hycelovi". (C0r0ner)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pre naozaj kvalitnú kriminálku netreba chodiť ďaleko a hľadať len napríklad v Škandinávii. Tu na sever v Poľsku sa to robí veľmi dobre. Pitbull je parádna mafiánka so všetkým ako má byť, dostatočne akčné i tvrdé, možno chýba viac surovosti, ale to je už na osobnom posúdení. Každopádne tu máme vojnu gangov, nastrčeného policajta, ktorý má charizmu takmer Bradleyho Coopera, a dejové zvraty. Film naozaj upúta a pôsobí drsne, teda ak si odmyslíme zaujímavý poľský jazyk k tomu. Až po pozretí som zistil, že Pitbull je vlastne pokračovaním už iného Pitbulla z roku 2016, takže neváham. Dá sa to pozrieť aj naopak. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Miami odešel, Gebels je mimo hru a na scénu přicházejí tři staří známí z původního Pitbulla Despero, Metyl a Nielat, zde s novou přezdívkou Quantico. Pasikowski ubral na spletitosti a i naturalismu, ale  vytvořil strhující akční Kriminálku Polský Těšín, kde není nouze o kurvy vyřčené ani charakterové.  Moc gangsterů už mi tu přijde přece jen trochu mýtická, ale to vlastně není žádná závada. Přesně po takovém zpracování jsem totiž toužil u našeho Kajínka, škoda, že Jákl se učí, snaží točit filmy po hollywoodsku a ne po polsku. "Kobiety" měly  ale přece jen větší koule... i když to nedává smysl,  tak tedy čtvero koz. A to i za Dorotku ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„A PROČ BYCH S TÍM MĚL SOUHLASIT?“ … „ZA PRVÉ, BONUS 780 ZLOTÝCH. A TO NEMLUVÍM O TOM, JAK JE TO ROMANTICKÝ…“ /// Ze současnosti a opět jinak – tak nějak moderně vodvyprávěnej příběh z polskýho podsvětí a infiltrovaným poldovi. Na téma infiltrace tady toho už bylo…, ale musí se nechat, že tady to má parádní spád. Nejde o žádný drsňárny, ale spíš o drama z mafiánskýho života a policajtskýho zákulisí, zakončený fajnově dramatickou přestřelkou. Doufám, že se naši filmaři taky podívaj… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nevím, jak si v Polsku otevřít banku. 2.) Můj starej je mafián. 3.) Thx za titule „num71“. /// PŘÍBĚH ***** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Poláci jedou! Pitbull: Ostatni pies je skvělou kriminální záležitostí, jejíž mnohovrstevnatost místy připomíná "Game of Thrones" v moderním celovečerním hávu. Režisér Władysław Pasikowski zde totiž s mimořádným citem pro detail rozplétá polskou zločineckou síť, do níž jsou ve finále zapleteni téměř všichni. Společně s precizně vysoustruženým scénářem a hereckými výkony to tedy vytváří dynamickou, syrovou a dechberoucí podívanou, k níž se budu vždy rád vracet.Skvělá práce! ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

"Dáme férovku, vy čtyři proti nám dvoum" , mám slabost pro drsný kluky co se zastanou ťapky v nouzy. Ještě větší slabost mám však pro polský drsňácký filmy. Pro mě to byl paradoxně nejsilnějš Pitbull, kolegyně Dzeyna má pravdu že pro vtip tam moc místo nebylo, ale chvílema jsem napětím ani nedýchal. Perfektně propracovaný scénář, nikdo se s ničím a nikým nesral, paráda. Herecky opět bez výtek. Poláci jsou prostě dravci co v současný době uměj filmy nejlíp na světě. ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama