Reklama

Reklama

Stillwater

  • USA Who Killed Cooper Dunn?
Trailer

Obsahy(1)

Parta šesti přátel se po dlouhé době chystá sejít u Stillwater, kde mají v plánu kempovat na pár dní. Připojí se k nim nezvaní hosté, kteří jim trochu zavaří plány. Dalšího dne zjistí, že byl jeden z jejich přátel zavražděn. Začíná pátrání po vrahovi. Kdo ho zabil a jaký byl vůbec jeho motiv? (Vabr)

Recenze (12)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Říkal jsem si parta lidí, příroda, kánoe, jezero, kemping a jeden z nich je mrtvý.... To bude skvělé..Rok jsem tedy čekal, až se objeví CZ titulky, a dnes jsem se dočkal. Kdybych ale věděl, že se budu nudit a že to bude hovadina... tak se na film už dávno vyseru! 💩 ()

tron 

všechny recenze uživatele

Ak toto niekto chce postaviť rovnocenne po bok Vyslobodenia, tak ma to normálne uráža. Toľko nesympatických postáv a hercov pokope na jednom mieste som nevidel už fakt pekne dlho. Hrať v takýchto filmoch, to by som hádam radšej ani nehral. Stupídny, zlý film. Plusy: umlátenia kameňmi a záverečný twist. Za to 40% nedám ani keby ma mlátili kameňmi. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Šesť čurákov a dve emo-štetky v lese veselo pije a hulí a len málokto z nich je oholený, takže si ich pri tom ihličí dosť mýlite. Ale aj tak tipujete, že vrahom bude ten v čiapke so špinavou zálesáckou košeľou, pretože má pohľad belzebuba. V zálohe si tajne necháte aj malý tip na Frankensteina, ale z toho sa vykľuje len mentál. Keď sa konečne rozvidnie, začína sa detektívka alá Agatha Christie s veľmi slabým prevedením a ani akože "prekvapujúce" odhalenie nijako neprevážilo môj pocit, že som sa díval na nejakých ochotníkov alebo neviem ako to nazvať, ale dávno som nevidel tak slabé herectvo a to dokonca ani na slovenských obrazovkách. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

To byla ale blbost. Někdo viděl Obvyklé podezřelé, Deset malých černoušků, možná Deliverance a nějak to chtěl skloubit dohromady, aby to vypadalo chytře, cool, záhadně a mysteriózně, s úžasným zvratem na závěr. Jenže ono to vypadá hloupě, pitomě, nelogicky, nudně, se spoustou blbých keců o ničem, které ani nemají nic co říct k ději, a s nelogickým jednáním postav, kde třeba jen půl hodiny čekáte, než se vlastně vůbec něco stane. Jedinou dobrou postavou je tady ten mystik, ale také jsem čekal od této postavy něco víc. A jinak o postavách nevíme vlastně skoro nic. Nekoukejte na to, ušetříte si čas. A ani ta příroda nic moc. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Partička kámošů si vyrazí na chlastačku do lesa a do rána je jeden z nich mrtvý. A tak se začne "vyšetřovat", kdo je pachatelem. Tak trochu agathovský koncept, ale totálně zmršený. Nejde jen o to, že šestice přátel plus tři emaři, kteří se k nim přidali, jsou totální dementi. Problém je především v tom, že se nemají čeho chytit. A tak se vlastně celou dobu vaří z vody. Závěrečný twist je sice docela fajn a Carlena Britch je taky koukatelná, ale tohle se zachránit nedalo. 25% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

To si takhle 6 chlápků zašlo k vodě zachlastal a zahulit po cestě narazily na jakéhosi dealera a dvě šlápoty a užilo si. Ráno se jich, ale probudilo jen 8 a postupně to ubývá. Mezitím jeden co sloužil v Afghánistánu měl posttraumatický stres a hráblo mu a postupně jich ubývalo tolik až to skončilo u čísla 4 a pak 5. Tragický thriller s tragickými herci, který se snaží na konci šokovou rádoby pointou, která, ale nefunguje. Za to roční čekání na titulky to nestálo a nedivím se ani tomu kdo na nich původně dělal , že to vzdal. Ta 1 hvězda je tomu uživateli kdo je udělal za práci a to utrpení co musel zažít, když to překládal. Nedoporučuji nikomu. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Když jsem film překládal a dokoukal ho, dal jsem mu hodnocení 3 hvězd. Ve filmu se hrozně sprostě mluví, až zbytečně. Když jsem film viděl z pohledu diváka se svým bratrem, zjistil jsem, jaká je to kravina. Asi jsem to u překládání vůbec nevnímal. Příběh zní prostě dobře, ale to provedení to úplně se*e. Postavy jsem si představoval více přátelské a ne tak hloupé, zhulené a nepříjemné. Kostymérka svoji práci vůbec nezvládla. Co to má znamenat ta slepice? Už jsem se fakt musel u filmu zasmát, protože to bylo někdy tak de*ilní. Prostředí není špatné. Herecké výkony jsou na úrovni ,,hele jsme kámoši, co takhle jen tak nenatočit film?''. Tím pádem to je hodně kostrbaté. Někdo i hodně přehrává. To je prostě k smíchu. Zápletka se hodí, ale zde ji postavy řeší až do konce filmu a hloupě. Proč prostě neudělali, to co by udělal normální člověk? (asi je každýmu jasný, co by normální člověk udělal) Zbytečně se tu zabíjí (hloupě). Konečný 1. zvrat se mi líbí a film aspoň o něco zlepší, ale ten 2. zvrat to dost podělá. Ten 2. zvrat nedává smysl! Proč by to udělal tenhle člověk?! Neměl ani důvod! Ten první aspoň měl!!! Prostě velké zklamání, když jsem na titulky čekal asi rok! VYHODNOCENÍ: HÁDAVÍ DEMENTI, BLBCI A SLEPICE ()

celticek 

všechny recenze uživatele

Takže - katastrofální slovenské titulky, dějový twist, který není twistem a defacto od začátku jasný vrah, protože filmů na tento způsob tu bylo opravdu hodně. A všechny byly lepší. Nějak jsem nepobral motiv vraha. Ale je to úplně jedno. Ztracený čas. Hvězda za Carlenu Britch. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Je třeba přeskočit prvních 30 minut, které jsou totální sračka o tom, že chlapi jsou v lese a blekotají o ničem. Až pak se začne rozvíjet příběh, který je sice zajímavý, ale bohužel probíhá jen na úrovni konverzace. Žádná akce, žádná krev, jen kecy a pár amatérů v beznákladovém filmu s bizarním koncem. ()

INDYANA 

všechny recenze uživatele

Víkendový táborový výlet šiestich starých priateľov v oblasti "Boundary Waters" v severnej Minnesote sa stáva tragickým, keď jeden z nich zomrie za záhadných okolností, čo spôsobí ďalšie zápletky pri pokuse o odhalenie vraha v rámci ich vlastnej skupiny. 5* ()

Reklama

Reklama