Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fin Shepard (Ian Ziering) bojoval se žraloky po celém světě, ale nyní musí svůj boj přenést na zcela nové místo – zpátky v čase, do období druhohor, kde to vše začalo. Tam je jeho úkolem zastavit vznik úplně prvního Žralokonáda v historii světa. Podaří se mu a jeho kamarádům vše vrátit do normálních kolejí a jednou provždy vymazat Žralokonáda z povrchu zemského? (Israha)

(více)

Recenze (58)

salfa72 

všechny recenze uživatele

Bohužel vtipnost pětky se nějak vytratila (i když pár narážek na jiné filmy se tam objevilo) a zůstalo jen dlouhé a nudné čekání na dlouho očekávaný happy end, které bylo občas protkané nutnou dávkou vlasteneckého patosu (Bůh žehnej Americe, komu jinému). Snad je to doopravdy poslední díl, protože jinak nevím, co dalšího by se v této sérii mohlo ještě stát. Tvůrci podojili tuto sérii více, než si vůbec dovedli představit a snad už nikoho nenapadne, že by se dalo natočit ještě jedno pokračování. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„The Last Sharknado: It's About Time“ je za mě trochu slabší díl v rámci celé série. Sem tam mě zamrzelo, že některé digitální triky jsou opravdu odfláknuté. Ale jsou zde kamea herců, kteří mě bavili, jsou zde dobré, cool scény a je zde humor, který vám musí sednout. Ale pokud se vám líbily předchozí díly, sedne vám i tenhle. Ian Ziering vytvořil jednu z nejikoničtějších béčkových postav posledních let. Kdo by to byl do něj řekl. I ta Tara vás tu bude bavit. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Znovu se zopakuji. S každým dalším dílem posouvají tvůrci hranici absurdity o pořádný kus dál. A právě ona nekončící absurdita je tím jediným důvodem, který může k tomuto filmu přitáhnout diváky. Nepochopím okolní prznitele hodnocení (čti šuliny), kteří film vypnou po jedné z nejepičtějších scén celé kinematografie - klouzačku ve stylu Legolase po ocase dinosaura. Je mi záhadou, proč si takový člověk pouští šestý díl Sharknada, kde i průměrný pacient ústavu pro mentálně slabší dokáže odhadnout, co může v tomto dílu čekat a co čekat naopak nemůže. Dotyčný si zřejmě myslel, že někdo z televize vytáhne ruku a vyhoní mu jeho 6 cm. Retardace některých jedinců opravdu není v měřitelné škále retardometru. Za mě slušná zábava, která mi zprostředkovala zhruba to, co jsem od filmu očekával. Anthony C. Fernet ukázal, že není režisérem jednoho žánru a připravil pro diváky epický průřez napříč žánry i časoprostorem. Takže pár dokonalých ulítlých nápadů k vidění je, nicméně jinak už film působí opravdu stereotypním dojmem a další díl by byla autorská sebevražda. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Naozaj som bol zvedavý, ako sa tvorcovia popasujú s touto zatial poslednou častou, lebo tá prednou dala látku dosť vysoko. Je fakt, že prvé časti má viac rozzúrili ako zaujali. Ale každou ďalšou častou má séria aspoň trocha začala baviť a tá predošlá sa vydarila. Tak som čakal, čo si tento krát na nás tvorcovia pripravili. A nič menšie ako návrat ku korenom som ani nečakal. Od Dinosaurom cez Artuša až po divoký západ. Nie je to tak úderné ako piata časť, ale má to aspoň nejaký zmysel a aj obsahovo i keď sa stále jedna o ťažkú kravinu, aspoň tu blbosť vie v pohode vyložiť. Len škoda, že tam bola jedna scéna, kde Tara Reid je všemohúca a to celé vysvetlenie bolo fakt blbé i na tuto sériu. Škoda tej scény, ta to tam cele pokazila, inač by to bolo za solídne 3*, takto len za silné 2*. A dúfam, že je toto naozaj posledná časť. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Záverečná časť (dúfajme) neprekonáva predošlé pokračovania, no ani neklesá kvalitatívne dole (pretože už nemá kam, hehe) akurát je to celkom prehnane preplácané lacnými Asylum efektami a to už bilo do očí viac ako pri iných filmoch podobného zamerania. The Last Sharknado je poskladané z viacerých fragmentov, každá kapitola má cca 15 minút. Naši hrdinovia teraz cestujú naprieč časom aby zastavili prvé Sharknado, no to s nimi záhadne cestuje tiež. Stretnú sa s dinosaurmi, čarodejníkom Merlinom v stredoveku, Billy Kidom na divokom západe, objavia sa aj v budúcnosti a budú bojovať proti robotickým žralokom. Je to proste plné absurdností, na čo sme od tejto série zvyknutý. Akurát to už bolo neprehľadné. Potešil ma spevák Twisted Sisters Dee snider ako šerif, jeho postava bola príjemne uveriteľná a herecký výkon tu na počudovanie podával najlepšie. Čo bolo celkom smutné bola ďalšia postava z Beverly Hills 90210. Tori Spelling, Vyzerala strašne, ako by sa vyliečila zo závislosti na heroine. Takže to zhrniem, nehovorím, že najlepšie, ale minimálne obstojné zakončenie tejto najbizarnejšej filmovej série v histórií kinematografie. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • V závěrečné scéně z baru se mezi štamgasty objeví John Heard. Jedná se ale o záběry ze Žralokonáda (2013) a pohledy zezadu patří dublérovi. (Fenk)

Reklama

Reklama