Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fin Shepard (Ian Ziering) bojoval se žraloky po celém světě, ale nyní musí svůj boj přenést na zcela nové místo – zpátky v čase, do období druhohor, kde to vše začalo. Tam je jeho úkolem zastavit vznik úplně prvního Žralokonáda v historii světa. Podaří se mu a jeho kamarádům vše vrátit do normálních kolejí a jednou provždy vymazat Žralokonáda z povrchu zemského? (Israha)

(více)

Recenze (57)

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Už u pátého dílu jsem odpadoval, protože se tvůrci záměrně snažili o humor, stejně je to i tentokrát, navíc zůstala i přehlídka toho nejošklivějšího, čeho je plastická chirurgie schopná, od samého úvodu opět fungovala naprosto příšerná CGI a ten příběh... Ani se mi k tomu nechce příliš vyjadřovat, takže to vezmu zkrátka. Všechno špatně. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Ako rozlúčka s tou najuletenejšou letnou sériou je to v pohode, ale ináč to už (tak ako minule) nie je ono a následný dojem je skôr vyčerpávajúci, takže ďalšie / nové pokračovania mi chýbať nebudú. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Poslední Sharknado? No doufejme sice platí, že u Asylum jeden nikdy neví a tak je možné všechno, ale z tohohle trashovýho nápadu kterej stačil na dva jakž takž vydařený díly už není co vytřískat. Tohle už není zábavný, jenom unylý a utahaný a veškerý nápady jsou fuč.15% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Netušil jsem, že poslední (zatím?) část série bude tak zábavná. Bláznivé dobrodružství připomene snímky Mela Brookse a Davida Zuckera, v některých momentech jakoby tu zafušoval i Jára Cimrman. Letem světem z pravěku až do budoucnosti a zpět do současnosti pronásledují hlavní hrdinové žraločí tornádo. Během cesty časem zavítají ke králi Artušovi, ale setkají se jen s Merlinem a Morganou, dostanou se na divoký západ, kde je čeká Billy the Kid, a nevynechají ani návštěvu G. Washingtona. Do toho opět spousta filmových odkazů, které potěší. A těch herců i v malinkatých rolích! Když divák přistoupí na hru, musí se bavit. Ale chápu, že kdo čeká seriózní příběh s nabušenými efekty, musí být zklamán. Já si tohle ztřeštěné dobrodružství užil. -Ještě nejsem mrtvej!- Plesk! - Teď už si.- ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Znovu se zopakuji. S každým dalším dílem posouvají tvůrci hranici absurdity o pořádný kus dál. A právě ona nekončící absurdita je tím jediným důvodem, který může k tomuto filmu přitáhnout diváky. Nepochopím okolní prznitele hodnocení (čti šuliny), kteří film vypnou po jedné z nejepičtějších scén celé kinematografie - klouzačku ve stylu Legolase po ocase dinosaura. Je mi záhadou, proč si takový člověk pouští šestý díl Sharknada, kde i průměrný pacient ústavu pro mentálně slabší dokáže odhadnout, co může v tomto dílu čekat a co čekat naopak nemůže. Dotyčný si zřejmě myslel, že někdo z televize vytáhne ruku a vyhoní mu jeho 6 cm. Retardace některých jedinců opravdu není v měřitelné škále retardometru. Za mě slušná zábava, která mi zprostředkovala zhruba to, co jsem od filmu očekával. Anthony C. Fernet ukázal, že není režisérem jednoho žánru a připravil pro diváky epický průřez napříč žánry i časoprostorem. Takže pár dokonalých ulítlých nápadů k vidění je, nicméně jinak už film působí opravdu stereotypním dojmem a další díl by byla autorská sebevražda. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

No, fakt už bylo na čase, leč vtipem už to ani nevonělo oproti předchozím dílům a tady už štáva nebyla. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Společnost Asylum ve spolupráci se Syfy se rozhodli této dosti kontroverzní sérii a hlavně divákům snad už poslední tvrdý direkt. To ukáže čas (osobně tomu moc nevěřím), ale snad už žádný další díl nevznikne. Jejich kvalita byla opravdu různorodá a většina z nich dost zblízka koketovala s totální céčkovou žumpou. Jen opravdu otrlí jedinci dokázali společně s Finem a ostatními projít napříč všemi jeho souboji se žraločími tornády. Rád bych řekl, že jsem rád jedním z nich, ale opak je pravdou. Když Anthony C. Ferrante přišel s prvním dílem, byl jsem docela mile překvapený. Byla to sice totálně ujetá podívaná, která moc kvality nepobrala, ale u od Asylum ani neočekávám, že by vůbec někdy natočili opravdu kvalitní film. Byla tu však celá řada humorných situací a hlášek – které se mi líbily, pobavily a já dal šanci i dalším dílům. Dvojka ještě v rámci možností ušla, ale trojka a čtverka už byla dost na hraně a smrděly doslova trapností. Pětka přinesla trošku oživení a totální destrukci všeho a všech. A tak jsem byl zvědavý, co je ještě vůbec možné, aby se zrodilo v chorých mozcích režiséra a scénáristy. No a oni samozřejmě nezklamali. Připravili si pro nás opravdu velkou porci naprosto dementní podívané – doufejme, že vážně naposledy. Fin Shepard, Nova, bohužel i odpudivá Tara Reid coby April a pár dalších se během cestování časem potká kromě ničivých žraločích tornád s dinosaury (dokonce se proletí i na Pterodaktylovi), narazí na kouzelníka Merlina, Morganu (tu si v podání transvestity mohli opravdu odpustit), Billyho Kida, George Washingtona, Benjamina Franklina atd. Dokonce i na své rodiče (to už se asi Tori Spelling připravovala na spolupráci s Ianem Zieringem v pokračování Beverly Hills – pokud ovšem po smrti „Dylana“ vůbec bude – navíc ta vypadala vážně odpudivě). A na můj vkus tu bylo až moc pře Tarováno. Tara Reid se z krásky již dávno přetransformovala v hnusnou kreaturu a tady dostala až žalostně moc prostoru a pasáž z daleké budoucnosti byla snad vůbec tím nejhorším, co se zde objevilo. 30% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nebudu tu tuhle blbinu moc kritizovat a dehonestovat, protože sám tu zhusta vychvaluju filmy které jiní často odpadují a naopak odpaduju co jiní vychvalují. Ovšem pokud tohle mělo být vtipné, tak na mě to nefungovalo. Ani trochu. Ani jednou jsem se nezasmál. Ani nepousmál. A v průběhu jsem v klidu chodil na chcáč a do ledničky a čuměl do mobilu aniž bych děj stopnul, což u filmů nikdy nedělám a což tedy taky o něčem svědčí. A to jsem pro zajímavost první tři díly vypětil. Ale tohle Sharknado už nebylo ani tak o žralocích a absurdním humoru jako spíš o tom, jak velkou krávovinu a halucinaci lze ještě natočit a předhodit diváctvu. Možná tak kdybych ještě chlastal nebo aspoň hulil, ale za střízliva fakt ne-e, to nedávám. Pevně doufám, že tohle Sharknado bylo opravdu last. ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Tazko sa objektivne hodnotia zamerne zle filmy. Bud vam pripadaju vtipne alebo nie. Mne to vtipne nepripadalo. Naposledy som videl dvojku a tak neviem ci mi to nedavalo ziadny zmysel lebo som nevidel predosle diely alebo preto, ze je to sracka. No to je asi jedno. Pozrel som si to len kvôli dvom hereckam. Jedna je uz sakra stara a druha dost pribrala. Skoda. Nestalo to za to ani kvôli nim. 0/10. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Naozaj som bol zvedavý, ako sa tvorcovia popasujú s touto zatial poslednou častou, lebo tá prednou dala látku dosť vysoko. Je fakt, že prvé časti má viac rozzúrili ako zaujali. Ale každou ďalšou častou má séria aspoň trocha začala baviť a tá predošlá sa vydarila. Tak som čakal, čo si tento krát na nás tvorcovia pripravili. A nič menšie ako návrat ku korenom som ani nečakal. Od Dinosaurom cez Artuša až po divoký západ. Nie je to tak úderné ako piata časť, ale má to aspoň nejaký zmysel a aj obsahovo i keď sa stále jedna o ťažkú kravinu, aspoň tu blbosť vie v pohode vyložiť. Len škoda, že tam bola jedna scéna, kde Tara Reid je všemohúca a to celé vysvetlenie bolo fakt blbé i na tuto sériu. Škoda tej scény, ta to tam cele pokazila, inač by to bolo za solídne 3*, takto len za silné 2*. A dúfam, že je toto naozaj posledná časť. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„The Last Sharknado: It's About Time“ je za mě trochu slabší díl v rámci celé série. Sem tam mě zamrzelo, že některé digitální triky jsou opravdu odfláknuté. Ale jsou zde kamea herců, kteří mě bavili, jsou zde dobré, cool scény a je zde humor, který vám musí sednout. Ale pokud se vám líbily předchozí díly, sedne vám i tenhle. Ian Ziering vytvořil jednu z nejikoničtějších béčkových postav posledních let. Kdo by to byl do něj řekl. I ta Tara vás tu bude bavit. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Záverečná časť (dúfajme) neprekonáva predošlé pokračovania, no ani neklesá kvalitatívne dole (pretože už nemá kam, hehe) akurát je to celkom prehnane preplácané lacnými Asylum efektami a to už bilo do očí viac ako pri iných filmoch podobného zamerania. The Last Sharknado je poskladané z viacerých fragmentov, každá kapitola má cca 15 minút. Naši hrdinovia teraz cestujú naprieč časom aby zastavili prvé Sharknado, no to s nimi záhadne cestuje tiež. Stretnú sa s dinosaurmi, čarodejníkom Merlinom v stredoveku, Billy Kidom na divokom západe, objavia sa aj v budúcnosti a budú bojovať proti robotickým žralokom. Je to proste plné absurdností, na čo sme od tejto série zvyknutý. Akurát to už bolo neprehľadné. Potešil ma spevák Twisted Sisters Dee snider ako šerif, jeho postava bola príjemne uveriteľná a herecký výkon tu na počudovanie podával najlepšie. Čo bolo celkom smutné bola ďalšia postava z Beverly Hills 90210. Tori Spelling, Vyzerala strašne, ako by sa vyliečila zo závislosti na heroine. Takže to zhrniem, nehovorím, že najlepšie, ale minimálne obstojné zakončenie tejto najbizarnejšej filmovej série v histórií kinematografie. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

No, a tak sa ďalšie retardované prasa zo štátov nacistických virtuálne odbavilo na tom, že si v 9 storočí ženy pery zdobily rúžom MAC Retro Matte Liquid Lipcolour, britský námorník počas vojny štátov nacistických za nezávislosť si oči chránil okuliarmi Pierre Cardin, Merlin bol jedným zo státisícov afroameričanov obývajúcich Britániu v 14 storočí, zakladateľ štátov nacistických bol zakomplexovaný maličký troll a ďalej som kamarátovi navrhoval, akú pesničku by si mohli počas stužkovej pustiť pri odovzdávaní stužiek, pozrel som si priebežné výsledky Ligy majstrov, kedže západný manažéri Západnej nadnárodnej neonacistickej spoločnosti si myslia že vďaka jednému ročníku tejto súťaže si všetci predplatíme ich telku, zasmial sa nad skvelo fungujúcim prvým dňom predaja lístkov na hokejové majstrovstvá a sračku menom posledné sharknádo sotva vnímal. Dúfajme, že reklamy na produkty použité v tomto braku režiséra zabezpečia natoľko, že už žiaden film nenatočí a bude si užívať so smotánkov štátov nacistických niekde v Miami...Ako úlet to bavilo raz, nie 5 krát... ()

Miseet 

všechny recenze uživatele

Za mě nejhorší díl Sharknada. Vážně do toho zamotají i cestování časem? Jako vyvrcholení ságy hodně špatný. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Nejbizarnější filmová série na světě došla ke svému konci a nutno říct, že ještě že tak, jelikož už v posledních dílech je znát, že došli nápady. Ale šest (!) dílů je teda něco. Jako upřímně, tady pořád ještě nějaké nápady jsou, zvlášť závěrečný boj v tornádu (díky kterému dávám tu třetí hvězdu), kde je Kleopatra, Hitler a bůh ví kdo ještě je něco neskutečně absurdního. A s pravěkem to taky byla docela síla. Pak ještě pár scének a zvlášť hrozné zpracování (a příšerní vedlejší herci) tomu dává grády, zbytek ale dost nudí. Fakt je znát, že bylo na čase to ukončit, ale co, i tak se tenhle díl podle mě řadí mezi ty lepší. 3* ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Zábavné finále této ujeté série, které sice stále pomrkávalo na známé franšízy, ale drželo se o něco víc zpět, než zejména jeho dva poslední předchůdci. To hlavně znamenalo o dost vážnější tón spíš blížící se jedničce (která tehdy ještě nevěděla, v co se rozroste) a trochu ucelenější děj, který se vyloženě zabýval cestováním časem a řešením, jak změnit minulost, aby se už žádná žraločí tornáda nekonala. Časové skoky mě obzvlášť bavily. Stihli jsme se podívat do pravěku, středověku, období revoluce, ale i vzdálené budoucnosti. Vše pojato klasicky svérázně, kreativně a s humorem na jazyku. Spousta věcí samozřejmě nedávala žádný smysl, některé byly vyloženě nedotažené, ale co může člověk od Žraločího tornáda očekávat? Mohlo to být mnohem horší. Já jsem spokojen, po trojce mě tento díl bavil asi nejvíc a jsem rád, že série dostala celkem kvalitní tečku. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

No jednou to přijít muselo díl od dílu je to ujetější a ujetější. Zatímco někomu to ke štěstí stačí a háže tady 5 hvězdama mě teda ne. Celé to působí splácaně jako by to dělaly jen na efekt a ,aby byl další díl. Logiku, scénář a herecké výkony to absolutně nemá což neměly sice ani ostatní díly,ale zde je to až tragické, Tara vypadá hůře jak plastiková figurína někde v muzeu a o ostatních hercích se radši ani nevyjadřuji. Nejhorší je, že pokud se těšíte na žraloky ani těch se nedočkáte moc. 5 procent za žraloka s kvérem a 5 za žraloka na surfu více ani omylem. ()

Reklama

Reklama