Reklama

Reklama

Vražedný mutant

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Compton je napaden obřím zmutovaným hadím monstrem, a jediní, kdo jej mohou zastavit, jsou členové nové rapové crew, kteří jsou těsně před podpisem smlouvy s vydavatelstvím! Nejnebezpečnější město na světě, nejdrsnější rappeři na světě, nejpodlejší policejní síly na světě, a uprostřed toho všeho nejstrašlivější přerostlý had na světě! Explozivní kombinace špatných rýmů, nepřátelské palby a gigantických zubů dává dohromady šílenou a nepředvídatelnou parodii na monster movies, gangsterky a hiphopovou kulturu. Uprostřed Comptonu se totiž volně pohybuje zas*aný obří had!!! (Israha)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký komediální snímek „Snake Outta Compton“ není hororem, toho hororového zde opravdu moc není, jde hlavně o humor, ať už dobrý nebo špatný. Jsou zde špatné triky, které mě v případě hada mrzely, ale nakonec dojde i na masky a není to vůbec špatné. Ne, film „Snake Outta Compton“ není z těch, které vás uhranou, ale já čekal, že to bude nekoukatelné. A to rozhodně nebylo. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„Myslíš, že se bojim? Kouřila jsem větší ptáky, než jsi ty, hade!" Pokud nečekáte ptákovinu (hadovinu), nemá cenu se do filmu pouštět. Pravda, čekal jsem trochu větší nářez, ten se v plné síle dostavil až v závěrečné čtvrtině. Parodie na Nebezpečnou rychlost, hadí zombie! a King Kong. Občas nechutný vtípek (prokousnutá ňadra), mizerná muzika (rap není moje parketa, ale občas se i dal), krev, pěkný had, digitální oheň, stíhačky, výbuchy...skoro všechno (v té nejhorší kvalitě). Asi nejbizarnější postavou byl muž s kobylí hlavou. Dal bych i vyšší hodnocení, jelikož pro tahle céčka mám jistou slabost, ale více jak polovinu filmu prožvanila paka, tak ne. ()

Israha 

všechny recenze uživatele

Super ptákovina. Už ten začátek, ve kterém se to položí do role neoficiálního pokračování Hadů v letadle, dává tušit, že tady půjde o srandu a nic než srandu...a ta je potom v průběhu celého filmu střídavě skvělá, blbá, či skvěle blbá. Ve velkém se tu šije do monstrfilmových klišé, své si schytají i horrory, buddy cop movies, komiksovky či Game of Thrones; hlavní studnicí zábavy ale je nekompromisní strefování se do gangsta rapových klišé a celkově takového toho "ghetto life". V těchhle momentech je to místy hodně cringe, když neherci dvojitým přehráváním parodují standardní přehrávání černošských rapperů, ale konkrétní scény jsou občas na hranici geniality (policajti u stánku se zmrzlinou, přepadení asijského prodavače, snová sekvence s Tupacem a Biggiem). Tak jako v reálném Comptonu, i tady se může stát absolutně cokoliv, takže se krom přestřelek, policejní brutality či užívání psychotropních látek nedivte ani tomu, když uvidíte přihřátě působícího černého nerda ojíždět obřího hada. Jo, to tam fakt je. A při závěrečném zůčtování si na mutantní bestii samozřejmě nepřijdou armádní letouny, tak musí situaci vyřešit lokální rapová crew s tvrdým freestylovým dissem. Který je objektivně fakt dobrý! Byť had nedostal možnost odpovědi. Ano, pochopili jste, ten film je velebrak...ale zatraceně zábavný velebrak. Nicméně nemohu doporučit těm, kteří nemají základní přehled o hiphopu, případně jim tento životní styl je nesympatický. Ti pak hodně vtipů nepochopí, resp. je bude při sledování vytáčet chování postav. O ty žánrové a popkulturní parodie jde totiž až na druhém místě. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama