Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když se všechno v životě rozpadne, je možné to zase vrátit na své místo? Karina dělá vše pro to, aby měla vůbec první šťastný vztah. Bohužel se zdá, že muž, kterému dala své srdce, má o sebe větší zájem než o ni. Jedna nepředvídaná událost a jedna malá lež změní Karinin organizovaný život v emocionální a veselou horskou dráhu. Brzy se ukáže, že i ostatní lidé kolem Kariny mají svá malá tajemství. Až pravda vyjde najevo, všichni si budou muset udělat konečně pořádek ve svých vztazích a srdcích... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

chrispe 

všechny recenze uživatele

Vcelku dobře natočená nenáročná blbina, která má díky nulové přidané hodnotě tendence s postupujícím dějem nudit. ()

panbrat 

všechny recenze uživatele

Milé, sympatické a k poháru vína na večer vhodné. V druhej polovici sa trocha stráca dynamickosť. Výbuchy smiechu nehrozia (snáď ak pridá niekto z partie vlastný podobný zážitok) ale človek nemá pocit strateného večera. Inšpiratívne k optimizmu do pracovného či spoločenského života a tak hodnotím na *** ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Moje falešná zábava. 1)  Poláci se vydali po stopách připitomělých amerických romantických komedií a pilně se snaží se jim vyrovnat. A zde se jim to podařilo._____ 2)  Pro velký úspěch už bylo natočeno i pokračování. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Podle mě :Poláci srandu moc neumějí.Jó,jejich krimi jsou jiná liga!Tady jsem se nudila hned od začátku.Po americku pěkné tvářičky,šatičky a chichi,hihi ,haha ale prázdné nic. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama