Reklama

Reklama

Karppi

(seriál)
Trailer
Finsko, (2018–2021), 21 h 2 min (Minutáž: 42–49 min)

Režie:

Rike Jokela

Hudba:

Juri Seppä

Hrají:

Pihla Viitala, Lauri Tilkanen, Jani Volanen, Tommi Korpela, Pirjo Lonka, Riku Nieminen, Raimo Grönberg, Jonna Järnefelt, Pamela Tola, Mikko Nousiainen (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(28)

Obsahy(1)

Pouze pár měsíců po tragické události vyšetřuje detektivka Sofia Karppi vraždu, která souvisí s helsinskou stavební firmou. (Netflix)

Recenze uživatele Morholt k tomuto seriálu (1)

Karppi (2018) 

Tady je důležité, jestli vám sedne hlavní hrdinka. Jako matka je k ničemu, vůči okolí se nechová zrovna v rukavičkách a svým parťákem vysloveně pohrdá. Navíc se zásadně nesměje. A neomlouvá jí ani to, že se pod tím vším skrývá nešťastná ženská. Vzdor tomu všemu mě tahle vyšetřovatelka bavila, protože Pihla Vitala jí zahrála parádně. Příběh sám je hodně košatý a sleduje několik linií, přičemž ani jedna z nich se nedá považovat za slepou, protože do určité míry všechno se vším souvisí. Je pravda, že tvůrci se při motání zápletek dopustili několika krkolomnějších konstrukcí, ale nebylo to nic, co by vyloženě bilo do očí. No a své si odevedla i tradiční studená atmosféra, kterou dokážou vykouzlit jen tam na Severu. Spokojenost. 80% ()

Reklama

Reklama