Reklama

Reklama

Planeta nezadaných 2

  • Polsko Planeta Singli 2 (více)
Trailer
Polsko, 2018, 119 min

Režie:

Sam Akina

Scénář:

Sam Akina, Jules Jones

Hrají:

Agnieszka Więdłocha, Maciej Stuhr, Danuta Stenka, Piotr Głowacki, Weronika Książkiewicz, Tomasz Karolak, Joanna Jarmołowicz, Aleksandar Milićević (více)
(další profese)

VOD (1)

Blíží se vánoční svátky. Producent Marcel přesvědčuje vedení televize, aby odvysílala štědrovečerní pořad podle jeho nápadu. Hlavními hvězdami mají být Tomek a Ania, jejichž vztahem nedávno žilo celé Polsko. Marcel přesvědčí vedení stanice, že se ti dva stále milují a že pořad, ve kterém budou vystupovat, bude mít velký úspěch. Projekt dostane zelenou, ale je tu jeden problém. Vztah Anii a Tomka prochází velkou krizí, zdá se, že už nemůžou jeden druhého vystát. Ania obviňuje Tomka z nezralosti a sobectví, on jí vyčítá, že má příliš vysoké nároky a že je nudná. Rozcházejí se, Ania se z Tomkova bytu stěhuje zpět k matce. Marcelovi se ale protagonisty svého Vánočního speciálu po velkém přemlouvání podaří přesvědčit, aby v něm účinkovali. Pořad má velkého sponzora Alexandera, který vytvořil neomylný algoritmus lidské kompatibility nazvaný Přitažlivost, který má být právě od Vánoc dostupný pouze na Planetě Singli. Přípravy pořadu začnou, producent Kamil přichází se stále bizarnějšími nápady. Jednou z hvězd má být zpěvačka Beata, se kterou měl Tomek kdysi poměr. Využije toho, aby naštval Aniu, a znovu si z ní začne. Ania zase naváže vztah s Alexanderem, který je jí nadšen, podle jeho aplikace mají shodu 92 % (s Tomkem má Ania shodu jen 8 %). Alexander Tomkovi řekne, že hned po skončení Vánočního speciálu hodlá Aniu požádat o ruku. Frustrovaný Tomek, který ve skutečnosti o Beatu vůbec nestojí, se rozhodne přijmout nabídku televizní stanice z Los Angeles. Vánoční speciál bude jeho poslední účinkování v Polsku... (TV Nova)

(více)

Recenze (27)

Marze 

všechny recenze uživatele

Vztah Anii a Tomka má problémy a věci se ještě zhorší, když muž, který naprogramoval apku na seznamování projeví zájem o Aniu. Občas jsem se zasmál, ale moc humoru zde kromě zácpy není. Pobavil mě bonmot "tvoje agrese mi blokuje čakry, jak mám mít ideální porod". Učitel a slavný televizní host vánočního speciálu musí skrýt ne tak pěknou romanci. Mělo to potenciál na originální vyvrcholení, ale nic. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Většinou to další díly oblíbených komedií moc daleko nedotáhnou. U Planety nezadaných to ale není úplně pravidlem. Druhý díl je totiž moc fajn. Sice dost tlačí na pilu, v mnoha ohledech je dost nelogický, ale pořád baví. To se Polákům upřít prostě nedá. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Po skvělé jedničce přichází skvělý sequel a to se nepodaří každému. Poláci doslova excelují v žánru Romantický/Komedie a servírují jak hutnou emocionální romanci, tak velmi vtipnou komedii a to především zásluhou ústředními aktéry. Kdo rád český humor, tak polský se příliš neliší. Emocionálně nabité finále má slušné grády. 80% ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Už mi z tých všetkých drám jebalo, potreboval som vypnúť a zmeniť vibrácie a kedže som dnes kráčal kolem polskiego sklepa, bolo rozhodnuté, čo si pustím. Trochu som sa síce obával, že zmena režiséra/ scenáristu bude mať negatívny dopad na konečný efekt filmu ako i na môj emočný stav, ale u tohto žánru je to úplne jedno. Ved' mi šlo len o zmenu vibrácií a "dvojka" svoju úlohu parádne splnila. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Po skvelej prvej "Planeta Singli" som mal úprimne chuť hneď vidieť jeho pokračovanie, tak sme sa s manželkou rozhodli v sérii pokračovať. "Planeta Singli 2" mala teda skutočne čo robiť, aby doručila rovnako kvalitný materiál ako prvýkrát. V úvode som mal celkom obavy, nakoľko som mal pocit, že celá tá úvodná hádka spôsobí len to, aby sme tu mali film nasilu, z ktorého sa dokopy nebude dať nič vytrieskať. Načo mala mať jednotka to komické finále, keď v úvode pokračovania hneď urobíme všetko tak ako to bolo na začiatku jednotky? Ale okey. Dúfal som, že film prinesie aspoň dobré humorné momentky, ktoré budú fungovať. Tie našťastie prišli, no rovnako som zhodnotil aj, že to opätovne zamilovávanie stálo aj celkom za to. Pretože Ania s Tomekom tu budú mať niekoľko vynikajúcich momentiek, ktoré podľa mňa predčia ešte to, čo priniesli v prvom filme. Kto si však v tomto filme užil asi najväčšiu dávku trápenia je tentokrát Zoška, ktorej mi bolo ku koncu až nenormálne ľúto. Doslova odstrčená na vedľajšiu koľaj, kde pôsobí ako keby si ju absolútne nikto nevšímal a len vidíme, aká je z toho všektého nešťastná a priala by si, aby cítila opäť to, že ju jej rodičia majú radi. Záverečná momentka je podľa mňa aboslútne fenomenálna komédia, ktorá prinesie absolútne mega riešenie situácie. Klobúk dole, zasmial som sa ako dávno nie. Funguje to ako pokračovanie, má to svoje silné momentky a môžem rovnako ako prvý film odporúčať na sledovanie. Hodnotenie: B+ ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

"Ja nie som tučný, mám len problémy so štítnou žľazou." "Aké problémy? Zožral si ju?" Tak to bola hláška. A tých vtipov tu je viac, len škoda, že si to neponechalo ten nádych jednotky - teda viac humoru a trochu romantiky. Tu to je naopak. Je na čom sa zasmiať, ale preromantizovali to trochu. Ale stále to je dosť dobré. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

"Bomba!" ■ Trochu slabší, než první díl, méně hravé, víc zahrané na jistotu a kompaktnější. Zajímavé ale je, že jsem se víc smál, než u prvního filmu :) ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Druhé přistání na této svérázné planetě (už si začínám připadat jako Ládínek Smolík) mi nepřineslo takové množství humoru jako předchozí část, ale i tak jsem se vlastně slušně bavil. Velice mě potěšilo, že tvůrci výrazně omezili otáčky své emocionální ždímačky, takže mi teď nehrozilo, že mi odstředivá síla vytáhne oči z důlků. Naprosto mě pak překvapil samotný závěr, v němž humor nečekaně zvítězil na body nad patetickým slzením. Ale přesto... Zase to muselo být letadlo? Vážně? Není to už přece jen příliš provařená záležitost? No, to už je jedno. Méně humoru + méně ždímání = čtyři slabší kousky. 4*- ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Druhý díl je už klasickým romantickým klišé, kdy se ústřední pár rozejde, aby k sobě mohl nakonec najít cestu. Ubylo humoru, přidalo se na romantice a víc se tlačilo na city, ale pořád je to prostě hezký. Hlavním hrdinům to krásně šlape, sekundární pár baví svými problémy ohledně porodu a v závěru se i díky lince producenta Marcela ždímají kapesníky. Agnieszka je tu v některých sekvencích až neuvěřitelně podobná Anne Hathaway a proto jí žeru ještě víc. Tak a teď trojka. 80% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Jednička byla lepší průměr, ale dvojka je tragická.  Ania a Tomek jsou spolu Marcel domluví vánoční speciál , který budou moderovat oni se , ale pohádají  a jdou od sebe mezitím za ní dojde ředitel a řekne jí, že děti co učí tam mají vystupovat a ona to má moderovat , ale musí si  s Tomkem hrát na to, že spolu pořád jsou. Do toho Aniu nabaluje chlápek co vynalezl tu seznamovací aplikaci a chce ji požádat o ruku Marcel se sbližuje se svou matkou co ho odmítla, když zjistila, že je teplý a Anina kamarádka čeká děcko a dala se na jógu a chodí na lekce co učí nějaký Ind co po ní jede a pozve ho na Vánoce k nim jejímu starému to vadí a jejich dcera se bojí toho, že až porodí nebudou se jí věnovat. Oproti jedničce je hudba příšerná není to už ani vtipné a do popředí se dostává ten tlustoprd z jedničky konec se to snaží zachránit, ale už není tak dobrý jak v jedničce . Hlavní herečka  je pořád pěkná a má tam dvoje pěkné šaty za to ty 2 hvězdy 40 procent ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Pôvodný nápad z jednotky sa už zopakovať nedá, a tak tu tvorcovia trochu varia z vody a naťahujú jednoduchý príbeh o večnej láske. Krásna učiteľka je tu ešte krajšia v princeznovských šatách, len jej prerod z nevinnej učiteľky na dračicu mi akosi nesedel. A tá linka s jogínom, to bolo celkom zbytočné. –––– Mrzí ma, že nie som mužom, ktorého potrebuješ. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Jako komedie super, mám rád polský humor - jen škoda, že to nebylo v polštině, ale nevadí i tak dobrý.. Romantika je taky v pohodě, škoda jen že scénář je vlastně jen o přípravě na Wigilie Cudów a tím to hasne. Trošku to vykrádá Jáchyme hoď ho do stroje, takže i česká stopa tu je, kazdopádně palec hore...80% ()

inachisio 

všechny recenze uživatele

Nebylo to nejhorší - stále se zde objevuje ten skvělý humor, který však nezakryje už spíše trapné a zbytečné scény. ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Takhle se dělají sequely! Po geniální jedničce přichází přímé pokračování, které má sice na papíru slabší námět, ale provedením a kvalitou jsou si s jedničkou naprosto rovnocenné, až by člověk řekl, že tohle museli natočit stejní režiséři, no opak je pravdou a Polsko má kvalitních režisérů a scénáristů požehnaně. U obou filmů se vlastně celý film buduje atmosféra ve všech příběhových linkách, jen aby ve finální půlhodině všechno explodovalo v jednu velkou emocionální a vtipnou komediální parádu. Agnieszka Więdłocha je tu opět k nakousnutí, Maciej Stuhr jako arogantní sympaťák také nezklamal a chemie mezi nimi mě doslova dostávala do emočního napětí. Dokonce se nám tu vrátili i vedlejší postavy z předchozího dílu, které se tu právě postarali o tu vtipnou část. A vščechno završil bezchybný soundtrack. Bez jakýchkoliv předsudků upřímně a hrdě Vám tady říkám, že série Planeta Singli je jedna z mých nejoblíbenějších komedií vůbec. Lepší 4* ()

korok 

všechny recenze uživatele

Drží si to takřka stejnou úroveň jako jednička. Takže opět za plný počet. Mnoho rozesmívajících momentů - prostě komedie s velkým K, navíc říznutá dávkou emocionální romantiky. Už se moc těším na trojku. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

A potom, že "dvojky" jsou vždycky horší. Tedy většinou ano, ale toto je vyjímka. Scénář je opět průhledný, jak sklo dobře umytého okna, ale vtip to rozhodně neztratilo. Zase se setkáváme se starými známými. Karty jsou rozdány trochu jinak, ale na závěr se opět poskládají úplně stejně, jako v "jedničce". ()

tranquill 

všechny recenze uživatele

"Víte, že nejste takový kretén, jako všichni říkají? .. Jen to nikomu neříkej nebo mi zničíš pověst!" Tentokrát to už bylo poněkud melodramatičtější, tedy standard. ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Páčila sa mi myšlienka, prečo sa nenatáčajú pokračovania romantických filmov a čo je (môže byť) po happyende. Zostali všetky známe postavy, takže viete, čo môžete čakať. Celé toto pokračovanie mi avšak prišlo nudnejšie, menej uvoľnené, menej hravé a možno viac na istotu, resp. menej originálne (čo ale súvisí s tým, že už vieme, do čoho ideme). Ale stále sa jedná o príjemnú oddychovku a koniec na mňa pôsobil tak ucelenejšie a zdvihol hodnotenie s odretými ušami aj vďaka skvelej jednotke na 4 hviezdičky. 7/10. ()

Reklama

Reklama