Reklama

Reklama

Miriam lže

(festivalový název)
  • Dominikánská republika Miriam miente (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zakřiknutou Miriam čeká oslava patnáctých narozenin, na kterou chce pozvat svého kluka. Zatím si s ním ale dopisuje pouze on-line a očekávané rande naslepo situaci spíše zkomplikuje. Jemný snímek o nejistotách dospívání, dívčí soutěživosti a nárocích okolí, jež jsou v mladém věku spíše matoucí. (MFF Karlovy Vary)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

podoustev 

všechny recenze uživatele

Ne s každým to téma rezonuje, ale u mě se zrovna trefili. Když mi táhlo na patnáct, taky jsem řešila že mě nikdo nechce a že se mnou všechny kámošky akorát ořou. V tom věku vám to prostě banální nepřijde ani trochu a líbilo se mi citlivý ztvárnění psychiky tý holky, páč to co se jí honilo hlavou, bylo dobře vidět i bez zbytečnejch slov. A z toho závěru mě dost zamrazilo. ()

pekl 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch lepších filmů v hlavní soutěži KVIFF 2018. Míšenka Miriam přes internet randí s mužem, kterého se rozhodne pozvat na oslavu svých patnáctých narozenin. Protože ale rasové napětí v Dominikánské republice není překvapivě nijak odlišné od toho v ostatním světě, situaci to poněkud zkomplikuje. Citlivě a dovedně natočený snímek může vnímavého člověka zasáhnout... ()

Reklama

Filmmaniak 

všechny recenze uživatele

Banální film o dospívání, jehož jediná zápletka je založená na zveličování úplné prkotiny. V náznacích lze z filmu vyčíst i reflexi společenských poměrů v Dominikánské republice, všechno ostatní je ale bohužel hrozně nevýrazné a podprůměrné. ()

Galerie (33)

Reklama

Reklama