Reklama

Reklama

Pose

(seriál)
Trailer
USA, (2018–2021), 24 h 50 min (Minutáž: 43–79 min)

Hudba:

Mac Quayle

Hrají:

Michaela Jaé Rodriguez, Ryan Jamaal Swain, Indya Moore, Evan Peters, Kate Mara, Dominique Jackson, Billy Porter, Angelica Ross, Angel Bismark Curiel (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Seriál odehrávající se na přelomu 80. a 90. let sleduje afroamerickou a latinskoamerickou subkulturu bálů. Večírků, na nichž se zavrhovaní LGBTQ lidé, žijící na okraji společnosti, promenádují po imaginárním molu a předvádějí si mezi sebou extravagantní oblečení a styl, který v roce 1990 inspiroval samotnou Madonnu k natočení singlu Vogue. (playboxguest)

(více)

Recenze uživatele DJ_bart k tomuto seriálu (1)

Pose (2018) 

Z projektů Ryana Murphyho takřka vždy vzejdou velice ambivalentní počiny - on je totiž přesně ten typ tvůrce, který dokáže buď vykouzlit pěkně naleštěný hovno, anebo z toho hovna vytesat mramor. A u seriálu 'POSE', Murphyho doposud nejvíce opěvovanýho seriálovýho titulu, bohužel platí to první. Očekával jsem pompézní hudební spektákl, který bude extravagantně oslavovat Drag queen/ballroom komunitu. Což se kupodivu nestalo, poněvadž seriál je příliš konvenční na to, aby dokázal jakkoliv zainteresovat diváky mimo svou cílovku. Seriál se totiž striktně drží předem daný schématický šablony, který se už prostě nepustí, a je to fakt škoda, protože pro queer projekty mám fakt slabost. Druhá série je pouze slabej odvárek první řady, třetí sérii ani šanci nedám.... ()

Související novinky

Emmy ovládla Hra o trůny, Fleabag a Černobyl

Emmy ovládla Hra o trůny, Fleabag a Černobyl

23.09.2019

Ceny Emmy 2019 byly rozdány a ani letos se to neobešlo bez pár překvapení. Velkým vítězem se stala závěrečná řada Hry o trůny, která z rekordního počtu 32 nominací proměnila 10 už v části Creative… (více)

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Reklama

Reklama