Reklama

Reklama

Ženská na vrcholu

  • Česko Vánoce budou! (pracovní název) (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Trochu svérázná svobodná matka, úspěšná majitelka biokavárny Helena (Anna Polívková), odjíždí na popud své tety Ely (Jana Krausová) s nadšeným osmiletým synem Mikulášem strávit advent na horách, aby se tak vyhla svému citovému problému. Díky své roztržitosti a hře osudu se ocitá ve vysokohorské chatě Samota. Tam potkává dva muže, ač o žádné seznamování opravdu nestojí. Jedním je horal a milovník adrenalinových sportů Richard (Martin Dejdar) a druhým, jeho bratr (Marek Němec), vážený člen horské služby, ale hlavně milovník žen a zábavy. Tahle nesourodá partička se ve sněhem zapadané Samotě rozhodně nenudí. A to Helena ještě netuší, že její starostlivá milující matka (Jana Preissová) donutí protestujícího otce (Bolek Polívka), aby vyrazili na hory za nimi. Jsou Vánoce a rodina musí být přece pohromadě! (Bioscop)

(více)

Diskuze

cicolably

cicolably (hodnocení, recenze)

takže , celý život horal v Tatrách ale po slovensky vedli všetci len "ocko"  :D  

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

1* za Humor Dejdara, a hudbu Střihavka Basiková, jinak pruser film..

Uživatel rounen smazal svůj příspěvek.

Prubner

Prubner (hodnocení, recenze)

Ad Zajímavosti: Že Bolek v tomto filmu poprvé hraje otce své skutečné dceři Anně, není pravda. Hrál jí otce už v Boleru, v tom německém filmu o Boženě Němcové nebo v Dědictví aneb Kurva se neříká. 

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Samosebou na to nepůjdu do kina, ale těší mě, že si vybrali tvůrci horu Chopok v Nízkých Tatrách, kde jsem shodou náhod byla letos i já, stálo to za to :) Takže až to bude venku, tak kouknu právě kvůli tomuto.

na příspěvěk reagoval rounen

Uživatel Prubner smazal svůj příspěvek.

Uživatel Prubner smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama