Reklama

Reklama

Ženská na vrcholu

  • Česko Vánoce budou! (pracovní název) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Trochu svérázná svobodná matka, úspěšná majitelka biokavárny Helena (Anna Polívková), odjíždí na popud své tety Ely (Jana Krausová) s nadšeným osmiletým synem Mikulášem strávit advent na horách, aby se tak vyhla svému citovému problému. Díky své roztržitosti a hře osudu se ocitá ve vysokohorské chatě Samota. Tam potkává dva muže, ač o žádné seznamování opravdu nestojí. Jedním je horal a milovník adrenalinových sportů Richard (Martin Dejdar) a druhým, jeho bratr (Marek Němec), vážený člen horské služby, ale hlavně milovník žen a zábavy. Tahle nesourodá partička se ve sněhem zapadané Samotě rozhodně nenudí. A to Helena ještě netuší, že její starostlivá milující matka (Jana Preissová) donutí protestujícího otce (Bolek Polívka), aby vyrazili na hory za nimi. Jsou Vánoce a rodina musí být přece pohromadě! (Bioscop)

(více)

Recenze (247)

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Navzdory hodnocení se mi film líbil, jaké to zjevení vedle takového Špindlu 1,2 nebo jiných českých rádoby komedií z poslední doby. Rodina Polívkových nezklamala, jak Anna v roli bio matky, tak Bolek v roli tatínka zdržujícího odjezd jak se dá :) ()

vikino1 

všechny recenze uživatele

Nudné, šablonovité, naivní, debilní. Další důkaz toho, že naše kinematografie je totálně v prdeli, nebo si o Českém divákovi musí myslet, že je úplně vylízanej, nebo má v hlavě totálně nasráno. Chtěl bych vidět kdo z lidí vyjde s rodinou z cinestáru, nechá tam 1000 Kč za 4 lístky litr coly a velkej popcorn a je spokojenej s tím co ve filmu viděl. Já po 15ti minutách doma mlátil hlavou do zdi. Od 16 minut jsem přesně věděl, o čem to bude a jak to skončí. Prostě Bezva ženská na krku v Tatrách. Jen ještě debilnější. Ale co Dejdar a spol si udělali krásnej výlet do neméně krásnejch Tater zdarma a přitom tam spíchly "oddechovou jednohubku, o proti které jsou Snowboardácí nezapomenutelná kultovka. ()

netWoor 

všechny recenze uživatele

Možná jeden dva Dejdarovy xichty, jinak naprosto nudné a bez nápadu. Polívkovo vstupy na hranici trapnosti a Polívková v roli, s kterou se nic udělat nedá (a ani si nejsem jist, jestli by to dokázala). Preissovou jsem téměř nepoznal (a když, zhrozil jsem se, ale dobrá, věk nezastavíš) a z těch dvou děcek ... klučík docela nesympatickej (promiň). ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Dívám se na jeden zimní výlet, čekám, že Polívková bude za klasickou blbku, čekám na humor, případně čekám, že mě něco trochu nadzdvihne. Nic z toho, jen pěkná příroda a hodně sněhu. Na odpad to není, ale vrcholy jsou vidět jen tatranské. ()

VeeDee 

všechny recenze uživatele

Nuda bez špetky nápaditosti. Annu Polívkovou mám ráda, chápu, že živit se musí, ale měla by si vybírat lepší filmy. Martin Dejdar mi k ní přišel už trošku starý. Film možná tak k žehlení. Pánové, vy to raději ani nezkoušejte. ()

Primavera 

všechny recenze uživatele

Prvoplánové klišé, ktoré nemali šancu zachrániť ani Tatry. Vegetariánka sa musela zamilovať do slaniny a tvrďasa, však ako ináč. Záletník u nej nemal šancu. Ale zato tvrďas lietal na padáku, excelentne lyžoval z ľadovca, hral na saxofone, čakala som, aký kaliber ešte bude mať v zálohe. Do toho vaňový sentiment a nesmie chýbať ani dramatická chvíľa, počas ktorej sa prejaví ako záchranca. Fakt na jeden film priveľa hovadín. ()

Slopter 

všechny recenze uživatele

Nooo, jako já nevím no... Dost mi vadil střih, což se mi asi stalo poprvé, aspoň v takové míře, že jsem to vnímal celý film, nakonec to zachránilo pár písniček, tak nejsem vyloženě naštvaný za ztrátu času... ()

E lan 

všechny recenze uživatele

Ale jo, je to hodně špatný film, herci děljí co mohou, ale scénář a režie jim nedávají šanci. Tak snad příště zas o kus lepší z naší české produkce... ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Komentář č. 1111 je ... velký špatný. Už to tu vypsalo dost lidí přede mnou, nebudu se opakovat, ale nějak jsem čekal, ať je konečně konec. A to asi není dobře. Ono i z té tatranské přírody toho rady moc vidět není. ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Snad jedinou věcí, která mě na této komedii upoutala, je nádherné vysokohorské prostředí Tater. Kromě výběru natáčecích lokací se však tvůrcům nepovedlo zhola nic. Extrémně jednoduchý až stupidní scénář bohužel nezachrání ani relativně dobrý výkon Martina Dejdara, který jako jediný drží nad vodou už tak chatrný děj. Komediálních prvků je zde minimum, prakticky se ani není čemu zasmát. O nějaké příjemné či humorné atmosféře si divák může nechat zdát. Vše na mě působilo dost amatérsky, prvoplánově a bez sebemenší snahy o vytvoření trochu kvalitnější komedie.  Ženská na vrcholu je zkrátka typická česká "komedie" posledních let, levná, trapná, nevtipná a v podstatě úplně zbytečná. 0/10. ()

Oonika 

všechny recenze uživatele

Jako místy to bylo docela milý, ale prostě další česká blbina... A překvapuje mě, kolik se do toho dá uvrtat dobrých herců... ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Komediální české peklíčko, které mi zase jednou připomnělo, že i když se občas Anna Polívková objeví v solidní stravitelné komedii, dokáže být příšerně nesympatická stejně jako celý film. A protože jí tady sekunduje zamindrákovanej Martin Dejdar, je na průser zaděláno. ()

Sebastianek1 

všechny recenze uživatele

Odpad podle mého vkusu vypadá o dost hůř, ale proti gustu_... Moje slečna byla spokojená, já se u toho taky neotravoval, jasně, je to předvídatelné, ale nepřipadalo mi to trapné. Protože trapné nemusím. Žádná třeskutá řachanda, spíše poklidný rodinný film. ()

ForGump odpad!

všechny recenze uživatele

Po Románu pro pokročilé další neskutečně bídný film z horského prostředí. Stačilo mi asi pouhých 5 minuty abych věděl, že těch zbývajících 105! bude nečím nesnesitelným. Brilantní ukázka filmového terorismu. Dávám 10% za to, že to nevypadá amatérsky a hudba docela ujde, ale zbytek to je tragédie na třetí odmocněná cotangens nudy. ()

Meev 

všechny recenze uživatele

Dnes si už "komedie" může říkat cokoliv a o pojmu "romantický" v tomhle filmu ani nemluvím. Pokud někdo má rád slepé koukání do displeje, ať si to pustí. Jednou za třicet minut se sice možná koutky úst pohnou, ale to rozhodně nemůže udržet celý film. Mě osobně to nebavilo, horské prostředí bylo strašně nevyužité a dějová linie s prarodiči tady byla pouze proto, aby se všechno neodehrávalo jen na horách, nemluvě o tom, že je tam úplně k ničemu a kdyby tam druhá linie nebyla, film by dopadl totožně. ()

alldo.raine 

všechny recenze uživatele

Nejlepší na celém filmu je skladba od Báry Basikové a dua Střihavka Pavlíček. Začínám mít pocit že Annu Polívkovou asi v něčem normálním jen těžko uvidím. ()

Uesbe 

všechny recenze uživatele

Prečo? Prečo s tými istými hercami, v Tatrách, hoci aj s podobným príbehom z toho neurobia aspoň priemernú sladkú mierne humornú romancu? Ten scenár písali tri osoby? Absolvovali aspoň rýchlokurz? Vedeli o sebe navzájom? To písali systémom jedna repika jedna, druhá druhá.....Naposledy.....prečo? ()

Reklama

Reklama