Reklama

Reklama

Ženská na vrcholu

  • Česko Vánoce budou! (pracovní název) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Trochu svérázná svobodná matka, úspěšná majitelka biokavárny Helena (Anna Polívková), odjíždí na popud své tety Ely (Jana Krausová) s nadšeným osmiletým synem Mikulášem strávit advent na horách, aby se tak vyhla svému citovému problému. Díky své roztržitosti a hře osudu se ocitá ve vysokohorské chatě Samota. Tam potkává dva muže, ač o žádné seznamování opravdu nestojí. Jedním je horal a milovník adrenalinových sportů Richard (Martin Dejdar) a druhým, jeho bratr (Marek Němec), vážený člen horské služby, ale hlavně milovník žen a zábavy. Tahle nesourodá partička se ve sněhem zapadané Samotě rozhodně nenudí. A to Helena ještě netuší, že její starostlivá milující matka (Jana Preissová) donutí protestujícího otce (Bolek Polívka), aby vyrazili na hory za nimi. Jsou Vánoce a rodina musí být přece pohromadě! (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (247)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s většinou, že se jedná o jednu velkou zimní nudu, kterou nezachránilo ani vcelku dobré herecké obsazení. Když totiž scénář nenabídne nic zajímavého a herci nemají pořádně co hrát, nebo jsou jejich postavy protivné, stupidní a nezajímavé – jde to všechno do řiti. Dvakrát jsem u toho málem usnul a jak jsem měl vždycky Polívkovou docela rád, tak poslední dobou mi začíná lézt na nervy, stejně jako Dejdar. Alespoň že Jana Preissová po dlouhé době zas potěšila. Podprůměrná záležitost, kterou si už víckrát nepustím. Nevidím jediný důvod, proč bych měl! ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele

Odporní haranti? Check. Dejdar, který se zde chová jako hovado a je stejně nechutný? (Bohužel) Check (bo jsem ho mívala ráda, kdysi dávno). Nechutný alkoholik Polívka? Yup, check. Slizce vypadají Marek Němec? Ano, check. Je tu nějaký důvod, proč se na to dívat? Ani ne. Průměrná komedie dnešní doby, na kterou velmi rychle zase zapomenu. 4,5/10 ()

Reklama

kocik1 

všechny recenze uživatele

Co je platné, když vytáhnete slavnostní prostírání a stříbrné příbory, když ta polívka, se kterou jste se celé dopoledne kuchtili, není k jídlu? Co je platné, že Tatry jsou krásné a je na co koukat, herce jste si taky vybrali mezi naší top, když neumíte napsat scénář a režírujete jako pejsek a kočička? Už od prvních titulků se mi nad vtípky chtělo zoufale plakat studem a příběh samotný nebyl nic jiného, než kaše nastavovaná zoufale jen podle toho, aby měl celý film potřebný počet minut. ()

vikino1 

všechny recenze uživatele

Nudné, šablonovité, naivní, debilní. Další důkaz toho, že naše kinematografie je totálně v prdeli, nebo si o Českém divákovi musí myslet, že je úplně vylízanej, nebo má v hlavě totálně nasráno. Chtěl bych vidět kdo z lidí vyjde s rodinou z cinestáru, nechá tam 1000 Kč za 4 lístky litr coly a velkej popcorn a je spokojenej s tím co ve filmu viděl. Já po 15ti minutách doma mlátil hlavou do zdi. Od 16 minut jsem přesně věděl, o čem to bude a jak to skončí. Prostě Bezva ženská na krku v Tatrách. Jen ještě debilnější. Ale co Dejdar a spol si udělali krásnej výlet do neméně krásnejch Tater zdarma a přitom tam spíchly "oddechovou jednohubku, o proti které jsou Snowboardácí nezapomenutelná kultovka. ()

RelaxMan 

všechny recenze uživatele

Z herečky Anny Polívkové se pomalu stává Česká Bridget Jones. Její romantické role ve stylu " Trdlo, co potká pravou lásku ", tak těch docela přibývá. Na druhou stranu je to její parketa, hraje je dobře, prostě se na ty role opravdu hodí. Což znamená, že není mínusem tohoto filmu, ale naopak plusem. Martin Dejdar, Marek Němec + dětští herci jsou také dobrý. Slovenská lokace jsou také pěkné. Podařený je i song " Tohle není pláč " od Báry Basikové a Kamila Střihavky, ale to je naprosto vše, co se dá chválit. Režisérka Lenka Kny, jde ve stopách Marie Poledňákové a moc jí to nejde. I scénář je velmi špatně napsaný. Ve filmu je spousty neuvěřitelných nesmyslů. Padáka by určitě měla dostat skriptka za velkou chybu v čase 0:39:25 aneb u Martina Dejdara je vidět port a oblečení nenavazuje na další střih. Možná by se těch chyb našlo i víc. PS: Film je určen převážně pro nenáročné publikum. I přes jeho nízkou kvalitu filmu, se po čase dá vidět znovu. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (12)

  • Původně se měl film jmenovat „Blíž ke hězdám“. (ČSFD)
  • Štáb měl možnost točit v reálném prostředí na vrcholku Chopku jak interiéry, tak exteriéry. Když postavy vybíhaly z horské chaty, tak opravdu do mínus sedmnácti, do vichřice a vracely se zpět do chaty, kde se v reálných chodbách a pokojích příběh točil. (ČSFD)
  • Heleně (Anna Polívková) v jedné části filmů hledá místo s mobilním signálem. Signál totiž nikde jinde není. Zajímavé však je, že ve scéně, kdy chce Richard (Martin Dejdar) políbit Heleně ruku, začne právě Heleně přicházet mnoho oznámení, a to i přesto, že v chalupě signál není. (Ivo.Rolcik)

Reklama

Reklama