Reklama

Reklama

Můžete mi kdy odpustit?

  • Česko Dokážete mi kdy odpustit? (festivalový název) (více)
Trailer 1

Ve snímku Můžete mi kdy odpustit? se představuje Melissa McCarthyová v hlavní roli Lee Israelové, úspěšné autorky životopisů celebrit (a milovnice koček), která se v sedmdesátých a osmdesátých letech minulého století živila psaním biografií takových osobností jako jsou Katharine Hepburnová, Tallulah Bankheadová, Estée Lauderová a novinářka Dorothy Kilgallenová. Když se její kariéra ocitne v pytli, protože už nestačí držet krok s potřebami trhu, vrhne se s pomocí svého věrného kamaráda Jacka (Richard E. Grant) na nové, lukrativní a nelegální podnikání ̶ padělání dopisů slavných (a mrtvých). (HBO Europe)

(více)

Související novinky

Na Febiofestu uvidíte oscarové snímky

Na Febiofestu uvidíte oscarové snímky

19.03.2019

26. ročník Mezinárodního filmového festivalu – Febiofest přiveze do Prahy francouzského herce a režiséra Louise Garrela, který 25. března osobně uvede svůj nejnovější film Věrní nevěrní. Komediální… (více)

Ceny LA kritiků vyhlášeny

Ceny LA kritiků vyhlášeny

10.12.2018

Oscarový závod je v plném proudu a nebýt toho, že je nový snímek režiséra Alfonso Cuaróna cizojazyčný, byla by Roma definitivním adeptem na sošku za nejlepší film. Potvrdily to teď čerstvě rozdané… (více)

Reklama

Reklama