Reklama

Reklama

Dora a ztracené město

  • USA Dora and the Lost City of Gold (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Dora miluje objevitelské expedice a tak vede své přátele na dobrodružnou výpravu, na níž musí zachránit své rodiče a vyřešit záhadu ztraceného zlatého města. (CinemArt)

Diskuze

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

ešte som chcel napísať nejakú megadôležitú myšlienku, na ktorú som predtým zabudol: prosím vás, to tam scenáristi a producenti tohto filmu a šéfovia štúdií naozaj fetujú? Potom mi to dáva logiku. Fetoši, pedofili a alkoholici a rôzni ďalší psychopati a zvrhlíci sa zišli a natočili henten skvost, ale dokázali iba to, že sú maximálne odtrhnutí od reality a vôbec nechápu, ako natočiť rozumný, vtipný a zábavný dobrodružný film, naozaj a pritom k tomu nie je treba veľa. Stačí nefetovať, zbaviť sa porna a začať naozaj rozmýšľať triezvo a držať sa pri zemi. Krucinál, veď na toto sa ozaj nedalo pozerať.

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

Pri sledovaní tohto filmu som mal doslova muky. Som myslel, že to bude viac normálne ako Zapomenutý ostrov (2008) alebo aspoň Cesta na tajuplný ostrov 2 (2012). Obidva tieto filmy mám celkom rád a rád si ich pozriem, nesnažia sa ma totiž vymývať, alebo som to aspoň nepostrehol (vôbec sa nesnažím). Ale tu pri hentomto skvoste, no muky, doslova. Všetky dialógy snáď v tomto filme totálne neprirodzené, umelé, strojené a pozérske. To aj pre 6ročné deti musí byť príliš blbé. Absolútne som nemal pocit, že hrdinom hrozí akékoľvek nebezpečenstvo, lebo okamžite to bolo zase blbé, naivné a hlúpe. V tomto filme nie je snáď nič reálne. A na čo je tá neustála edukatívna vložka? Toto, táto Dora, to sa fakt niekomu páči? Uzlový jazyk inkov alebo akási jedovatá džungľová žaba, to je komu na čo prosím vás vedieť? Muky a trapas sledovať hentoto. Hviezdičku si pridajte kto ste pedofili a potrebujete očumovať malú, mierne vyvinutú mexikánku.

 (hodnocení, recenze)

Preco nie je Dora biela?? rasizmus! ked moze byt xy bielych charakterov ciernych..

na příspěvěk reagoval Allien.9, rusty18

Související novinky

Dora průzkumnice obsadila záporáka

Dora průzkumnice obsadila záporáka

16.12.2018

V hrané adaptaci seriálové Dory průzkumnice se vedle herečky Isabely Moner (Transformers: Poslední rytíř) jako představitelky titulní postavy objeví čerstvě také herec Benicio del Toro (Sicario). Ten… (více)

Eva Longoria maminkou

Eva Longoria maminkou

21.08.2018

Eva Longoria (Zoufalé manželky, Manžel na zkoušku) se připojila k obsazení hrané adaptace pohádkové Dory průzkumnice Dora the Explorer od Paramountu. Herečka ztvární matku hlavní postavy. V roli Dory… (více)

Reklama

Reklama