Reklama

Reklama

Inside Eden's Gate

  • USA Far Cry 5: Inside Eden's Gate
Krátkometrážní / Drama / Mysteriózní
USA, 2018, 30 min

Recenze (12)

Dadel odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu, proč se Ubisoft, jedna z největších herních společností, co každý rok vyprodukuje několik AAA her s rozpočtem v desítkách milionů USD, zahazuje s výrobou této amatérské srágory s rozpočtem 20 USD (odhaduji podle jediných dvou rekvizit ve filmu - vlajky Seedovy sekty visící na stěně a logem namalovaným na zdi kostela). Jediné plus je, že herec hrající Josepha Seeda je předloze velmi podobný (pokud tentýž herec sloužil jako model už při výrobě hry, plus škrtám). ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Spíš než cokoliv jiného by mě zajímalo, proč do toho vlastně Amazon narval ty prachy. Aby podpořil prodeje hry na svém shopu? To je jasné, ale zajímalo by mě, jestli v těchhle případech profit prevažuje náklady. Nicméně to není poprvé, co jsme se něčeho podobného dočkali, kdo si vzpomene na časy Far Cry 3 s Vassem, ten má jistě pevnou představu. A já jsem spokojen i z tohoto filmečku. 30 minut uplyne jako voda, herci jsou dostačující a krkolomné přestřelky taky nebijí tolik do očí. Mít to 90 minut, tak ne, ale takto úplně v pohodě. ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Hra je naštěstí zábavnější, i když ten záporák se sedmdesátkovejma brejlema přes půl xichtu mě těma kecama denervuje i tam. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Pro propagaci videohry je to asi celkem fajn, ale ve skutečnosti je to prostě jen film o tom, jak se skupina snaží získat setru jednoho z nich zpět z jedné divné sekty a zjistí, že to je fakt divná sekta. A to je celé. Na tom není nic až tak zajímavého a těch třicet minut nic zásadního nepřinese, ani pro hru mě to nenadchlo. ()

ClapTrap 

všechny recenze uživatele

Videoherní série Far Cry je celkem slušná záležitost, byť s repetitivní hratelnost, ale na svou dobu s revolučními prvky do open-world FPS (především FC2). Nicméně, co se týká tohodle amatérského počinu, který neměl pořádně ani vzniknout, těžko na tom mohu najít cokoliv příjemného, pěkného, poutavého. Chápu, že to je amatéřina největšího kalibru, se kterou nemívám problémy a dokážu ji ocenit, ale tady se šláplo vedle. Jestli tohle uvidí kdokoliv z Ubisoftu, tak tvůrcům snad pošlou peníze, aby to stáhli z internetu a už nikdy to nespatřilo světlo světa, neboť na mě to působilo jako nucený merchandising, nicméně ještě velmi špatně podaný, který mě spíše odrazoval od koupi dané hry. Tohle se vážně nepovedlo. ()

kiwizak 

všechny recenze uživatele

Naštěstí, hra dopadla mnohem lépe. Právě s její znalostí film už vlastně nic nepřináší, jenom opakuje už známé věci. Akce dobrá, napětí a emoce ale nic moc. Ale při této délce to není zas takový problém. ()

Seniad 

všechny recenze uživatele

Tak jako tento díl i tento počin je prostě poloviční, film nic nového nepřinese, kromě Grega Bryka jsou všichni herci jiní než ve hře, a je to stejně hloupé a jednotvárné tak jako hra, ovšem hra je generická, primitivní a pořád stejná jako ostatní což je 50/50 záleží na subjektu zda mu to vadí nehraje, nevadí hraje. Ale tak Josef Semeno se povedl i když stejně jako ve hře je to nereálná kokotí hlava, přesto 30 minutový počin zdarma pro propagaci hry, stylově sedí, postavově taky, ale stejně prostě radši strčím penis do mixéru než hrát a čumět generickou nic nového nepřinášející vykrádačku sama sebe, která je sice zábavná, ale je to podřadná, popcornová a ryze pokrytecky povrchní zábava, takže prostě tak jako Far Cry 5 2,5 - 5. Tady tedy 3, od 1 do 10, 5, jako ve škole Dobrá. Prostě průměr, protože nehledě na kvalitu či zábavnost bez uvěřitelného světa, postav a inovace je to jen cash grab a filmečky, a jiné propagace jen součást skurvené mašinérie. ()

as-minor 

všechny recenze uživatele

Filmové prevedenie ani zďaleka nedosahuje kvality počítačovej hry. Všetko je kvázi statické. Akčná prestrelka je nezáživná a postráda akýkoľvek dynamický vývoj dramatického napätia. Ničím neobvyklé herecké výkony protagonistov aj antagonistov, tiež nezachraňujú príbeh s tuctovou zápletkou. Nechcem byť však prehnane kritický, keďže sa zrejme jedná o nízkorozpočtový snímok. No na druhej strane i tie sa dajú zrealizovať dôvtipnejším spôsobom a často si dokážu nájsť svoju „fanúšikovskú“ základňu. Ten prvotný nápad nie je vôbec zlý. Chcelo by to však prepracovanejší dej, originálnejšiu zápletku a profesionálnejší prístup zo strany tvorcov i hercov. Ani z marketingového hľadiska sa nejedná o veľmi podarenú propagáciu herného náprotivku. ()

Reklama

Reklama