Reklama

Reklama

Una pallottola nel cuore

(seriál)
Itálie, (2014–2018), 22 h 45 min (Minutáž: 93–102 min)

Režie:

Luca Manfredi

Hrají:

Gigi Proietti, Francesca Inaudi, Licia Maglietta, Marco Marzocca, Paola Minaccioni, Giovanni Scifoni, Teco Celio, Giorgio Gobbi, Franco Castellano (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(14)

Obsahy(1)

Bruno Palmieri (Gigi Proietti) je římský novinář zabývající se černou kronikou. Během mnoha let své kariéry zpozoroval na vlastní oči mnoho příběhů a na mnoho dalších si vzpomíná. Vskutku má neskutečnou paměť, díky které si pamatuje jednotlivé detaily příběhů i lidí. Bruno žije s kulkou blízko u srdce. Kdysi ho totiž někdo postřelil a odstranění kulky z těla by bylo příliš riskantní. Právě při rozhodnutí odejít do důchodu ho chytne druhá míza, díky které se rozhodne ve své práci pokračovat a vyřešit staré případy.
Mezitím přichází do redakce Maddalena (Francesca Inaudi), nemanželská dcera Bruna a sestra Sandra (Ruben Rigillo). Matkou Maddaleny je Paola (Licia Maglietta), která při zjištění, že je těhotná, Bruna opustila, aby nedošlo k dalším zmatkům v jejím životě. Díky Maddaleně se Bruno a Paola po dlouhé době opět setkávají. (strobl.r)

(více)

Recenze (1)

strobl.r 

všechny recenze uživatele

Vcelku chytlavé detektivní příběhy o nevyřešených událostech z minulosti. Gigi Proietti zvládá svoji roli poněkud flegmatického novináře černé kroniky podat velmi věrohodně, a i ostatní herecké výkony bych hodnotil kladně. Neřadil bych tento seriál čistě mezi komedie, i když humorné situace tu rozhodně nechybí. První sérii bych hodnotil 4 hvězdičkami, po shlédnutí druhé jsem však celkové hodnocení musel navýšit na 5. ()

Reklama

Reklama