Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Otřesné zločiny i náhody, které přináší život. Záběry, ze kterých jde mráz po zádech i Vaše videa plná smíchu. Dramatické chvíle, okamžiky dojetí i radosti. (TV Barrandov)

Recenze (13)

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Ať si každý dává odpad, mě to prostě baví! Jinakost se v ČR prostě nenosí - jiný, odlehčený pohled na zprávy :-) inspirativní zprávy ;) ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Lepší verze Diváckých zpráv z Primy. Některé reportáže mi připadají i dost zajímavé. Na Barandovské poměry, velmi dobrý pořad. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Nejde to do sebe. Pustit zprávu, jak nějakou ženu chtěl někdo zabít a hned potom pustit nějakou tu "vtipnou zprávu" od postižených fanoušků této "televizní stanice", to prostě nejde do sebe. ()

KASUGI 

všechny recenze uživatele

Klasický reportážní pořad. Některé reportáže zajímavé, některé ne. Normální průměr. Hodnocení samozřejmě odpovídá pouze ryzí zaujatosti vůči Tv Barrandov. ()

TonoM odpad!

všechny recenze uživatele

Režisér je asi pěkný debil nebo nevím, co k tomu dodat:D vymyslet pořad, kde dává, že nějakej frajer useknul důchodci tělo a hodil to do popelnice a na to pustit mluvícího papouška jak cucá ruku páničkovi? Opravdu?:D ()

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Další kopírka - když můžou pouštět klipy z internetu na Primě a TV Zhovna, proč by je nemohli TAKY pouštět na týhle vypatlaný stanici, že jo? Zajímalo by mně, jestli budou taky kopírovat mužský příjmení moderátorek zpráv a odkud zkopírujou předěly mezi pořady, ubožáci :-))) Ale třeba je ceá tahle TV stanice dobrá pračka mafiánskejch peněz, co já vim. Protože mi připadá, že žádnej normální člověk s průměrným IQ by tohle nefinancoval. ()

Potjoc 

všechny recenze uživatele

Já většinu věcí, co sleduji, nevyhledávám, takže mi nesedí, jen kvůli chvilkové zábavě stahovat a sledovat na internetu lecjakou věc. Kdyby internet plně nahradil televizi (a dále mobily nahradily stolní počítače), tak bych se nudil a sledoval v podstatě jen tu hrstku oblíbených pořadů, které mám ohodnocené čtyřkou. Jsem tedy rád, že občas dají ty věci do TV. Ze začátku (2015) dávali v podstatě jen samé autohavárie, kdyby nebylo těch komentářů vyprávěče, bylo by to nudné. Pak už dávali samé zajímavé věci, třeba o nemocích a projevech. Nebo ty činy, které bych ani nečekal, že by vůbec existovali - že v africe černí afričané rasově diskriminujou ještě černější spoluobčany. Nebo, že v Salvadoru i nechtěný, samovolný potrat je automaticky úmyslná vražda na doživotí. Pak byly ještě zajímavější a legračnější témata, oproti Divoškám, až groteskní scény - jako malý pes honí medvěda, velký pes si málem odnese koťata , matka kočka ho škrábne a vyžene. Akorát tam některé témata, jako transexuálové a živé panenky Barbie a Kenové , se pořád opakovali. ()

DeRoyce 

všechny recenze uživatele

Jedny z mála zpráv, které na mě nepůsobí tak uměle a klišovitě, jako třeba u konkurence.. Bohatě tři hvězdy, s přihlédnutím na obdobné paskvily, které vysílá Nova nebo Prima... ()

prasecak_cz odpad!

všechny recenze uživatele

Sračka ve stylu diváckých zpráv od primy, když chci faily a vtipná videa, od toho je tu Youtube, zbytečné tahat fekálie i do televize, kde je jich díky působení Tv novy a primy až dost. ()

Hornet.CZ 

všechny recenze uživatele

60% / Je mi jasné, že barrandov je barrandov ale i přes to mě tento pořad celkem bavil, i přes celkem hloupé chování moderátorů. Připadalo a stále připadá mi to jako zajímavější verze hlavních zpráv, které jsou o hovně už tuplem. A ano 3 hvězdy je asi trochu šílenství ale hold se mi to líbilo a zajímalo mě to. ()

Reklama

Reklama