Reklama

Reklama

Extrémní držgrešle

(pořad)
  • USA Extreme Cheapskates (více)

Obsahy(1)

Pořad Extrémní držgrešle se zaměřuje na svět jedinců, kteří neustále hledají jedinečné způsoby, jak všemožně ušetřit. Ve světě sužovaném finanční krizí a opakujícími se recesemi se počítá každá koruna. Tito skrblíci nejen že znovu používají pytlíčky od čaje a zhasínají při odchodu z místnosti, ale zacházejí mnohem dále. Představí se vám Karissa a její manžel Rick, které lze považovat za vůbec největší skrblíky. Plánují věci i po smrti, když si pro sebe obstarají ty nejlevnější pohřby. Dále se setkáte s Angel, která je v osmém měsíci těhotenství. Přesto však pravidelně navštěvuje skládky. Přidáte se k těmto šetrným jedincům a uvidíte, kam až hodlají zajít ve snaze ušetřit. (Discovery Channel)

(více)

Recenze (20)

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-pořad. Trochu jsem nepochopil význam tohoto dokumentárního cyklu. Bylo tak pitomé, až jsem se na to dokázal dívat a pomyslet si, co to v USA žije za divný druh lidí? | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 30% (1*) | ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

S1 ****. Nahlédnutí do života extrémních škrtů. A když se řekne extrémních, tak extrémních. Víc než co jiného je sledování tohoto pořadu lekcí trapnosti, když se díváte na lidi, kteří šetří na místech, kde není co šetřit – např. chlápek, co své ženě daruje přání k 25. výročí svatby, které jeho ženě ve skutečnosti poslala její kamarádka s tím, že jen přeškrtne jméno, které je na přání napsané a místo něj napíše své vlastní jméno. A místo svatební večeře podává rýži, kterou sebere ze země, kam ji naházeli svatebčané při oslavě. Stejný chlápek má tak nutkavou potřebu šetřit, že při koupi třešní vždy odstraní šťopku, aby nemusel platit za to, co nesní. A aby zbytečně neutrácela ani jeho žena, tak svou kredit kartu hodí do vody a strčí ji do mrazáku!!! A že pak spotřebuje spoustu vody na rozmrazení už mu nevadí. Like WTF??? Nebo žena, která namísto splachování záchodu raději močí do sklenice. Nebo chlápek, který raději stráví půl dne hledáním drobných na všelijakých místech, místo aby svůj čas zužitkoval efektivněji. Nakonec za těch pár drobných u řezníka koupí dvě kozí hlavy a voalá, večeře je vyřešena. Nebo žena, která jí výhradně jídlo, které najde v popelnici. Ve většině případů se jedná v podstatě o jakousi poruchu osobnosti, protože tito lidé nemusí šetřit z donucení, ale protože je to určitým způsobem uspokojuje. Zvláštní je, že by si nechali pro korunu koleno vrtat, ale hodně z nich jezdí při shánění těch levných věcí autem, načež platí za benzín. Ze zdejších komentářů vidím, že spousta místních takové lidi považuje za fake, což mi jaksi nejde do hlavy. Na Zemi žije několik miliard lidí a vy nevěříte, že by několik stovek či tisíců z nich nemohlo být takto extrémních? ()

skrblik007 

všechny recenze uživatele

Náramná přehlídka exotů! A jestli je to fake, tak komentář (David Kaye) to stejně vystřeluje zpět do první ligy TV bizáru. ()

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele

Koukal jsem na nějaký TOP díl, kde byly ty největší extrémy. Z 50 minut jsem vydržel 20, směle se tahle sbírka dobytků může zařadit vedle Xfactoru či fearfactoru. Jestli si myslíte, že držgrešle znamená jít hlavně po slevách apod. tak to jste ještě neviděli tuhle skvadru. Jako poučné video za 4*, za zvedání kufru odpad!, tak uděláme průměr. ()

Drom 

všechny recenze uživatele

Další dílo, kde tvůrci zcela nesmyslně přicházejí o body, protože si neuvědomují, že díky svému neumětelství už dávno (pokud kdy) netočí dokument. Jako reality komedie mě to pobavilo, některý věci nejsou tak hrozný, měšťáci jsou děsný citlivky, ale některé postavičky jsou docela síla. Strýček Skrblík by kulil voči. Dokonce i to připitomělý bulvární zpracování sedí. Prezentováno je to ovšem jako dokumentární dílo, na což při skladbě z (přihraných) záběrů na bufeťáky a jejich škudlilských mouder nemá. Naprosto žádné informace navíc, něco jako found footage. Zbytek mého komentáře vyplní nesmysly opsané z okolních reklam, jsou to sice hovadiny, ale zadarmo! Nabídka platí do 31. 10. 2015. ČSFD projekce Návrat do budoucnosti. Film o přátelství, svobodě a snění. To se mi líbí. Spořící účet HIT. K TV pořadu nejsou zatím žádné komentáře. Fanklub filmu: žádní fanoušci. Režie: Jan Foukal. Provozovatel a redakce. 1,5% ročně. Hudba Hollywoodu. ()

AxelWers 

všechny recenze uživatele

Ak sa dokážete preniesť cez všetky tie nechutnosti (napr. v tej istej vode sa kúpu, umývajú riad, umývajú si zuby, umyjú podlahu a nakoniec ňou spláchnu sračky v záchode), tak je to celkom zaujímavá 'reality show', niektoré prípady môžu dať inšpiráciu ako ušetriť. ()

Demonic189 

všechny recenze uživatele

Uprimne, niektorí jedinci mi pridajú ako fejk, ale na tej druhej, hmm... Američania boli vždy divný národ, tak prečo nie? Občas skutočne velka sranda, kde sa každých pár sekún chytáte za hlavu ()

martin1m2 

všechny recenze uživatele

Z čoho usudzujete, že je to fake? Na svete žijú tak neuveriteľní ľudia ... že toto môže byť práveže až choro reálne ... Každopádne ... ja ten seriál milujem ... Zakaždým sa pri ňom totiž tooooľko nasmejem, až ma bolí brucho ... Čo ste ... veď niekedy ma to baví viac ako Simpsonovci :D :D :D Neuveriteľnéééé ... ()

Nick321 

všechny recenze uživatele

Extrémní prasátka šetří extrémně nízké částky do prasátka. :D Jako zvláště u jedné z nich, říct mně jako hostovi, že to jídlo je z popelnice, až poté co mě to nechala sníst, tak jí vypálím zvedák na bradu. Šetřící metody jako utírat si zadnici nahnědlou hadrou, kterou opakovaně pere- na to fakt nekoukejte u jídla. ()

SoulAsAGem 

všechny recenze uživatele

Tento dokument by byl zajimavy, kdyby se zabyval skutecnymi pripady a verim, ze extremni drzgresle existuji, ale jsem realista a podle meho usudku je to jen scenar a snuska lzi, takze to pusobi az smesno-trapne. Udelejte si obrazek sami... ()

Reklama

Reklama