Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Karl zjistí, že nezvaný host dělá na palubě lodi potíže. Eris se svěří Mel s minulostí své rodiny. Lommie se vydá na nebezpečnou cestu. (Netflix)

Recenze (4)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A jsme u té nelogiky, která mi vadila i v knize. Už je to venku. Oni to ví. A místo otázky: "Když jsi to věděl, proč jsi nás vzal na tuhle loď a riskoval, tak dostane útěchovýho hudlana? No, maminka by byla pyšná, jak má Eris všechno dobře zařízený. Atmosféra se dá krájet motorovou pilou na jedné straně, ale na druhé straně se ptám, zda jsou vážně tak hloupý...protože jim to pálí fakt pomalu. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia epizóda dala celému seriálu nový rozmer, aby hneď tá nasledujúca pridala ešte ďalší, opäť ale až v závere. Je to zase o niečo väčšie psycho, pričom okrem ľudí a ľudí ukrytých v počítačovej pamäti sú prazvláštni aj tí mimozemšťania. No a k tým inšpiračným zdrojom by som od tejto epizódy pridal aj Cronenberga, pretože sa nám tu začínajú miesiť technológia a vnútornosti. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Touto epizodou sledování Nightflyers končím. Ne proto, že bych sdílel názor některých lidí, že je to béčkový seriál, nebo proto, že jsem čekal Hry o trůny ve vesmíru. Důvod je prostý. Je to přeplácané. Na jedné lodi se děje tolik divných věcí, že by to vystačilo na dva seriály. Je to odpudivá směs Vesmírné odyssey, Horizontu událostí a kdovíčeho dalšího. Nelíbí se mi zvuky, které vše provází, to co jako divák vidím a téměř všechny postavy mi jsou nesympatické. Navíc mám v hlavě první díl, který začíná tím, že asi všichni umřou...to není moc velká motivace, prokousávat se tím psychodějem dál. Za mě zklamání. ()

Ronkar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejzajímavější episoda, dává hodně potenciálu do budoucna. Jsem rád, že je tam více zápletek i motivů. Je taky fajn, že se díl od dílu rozvíjí pozadí postav. ()

Reklama

Reklama