Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rowan se snaží překonat svůj smutek. Mel zpochybňuje, jak mohl Roy přežít. Auggie objeví novou stránku Lommie a Karl truchlí nad hlubokou ztrátou. (Netflix)

Recenze (4)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ísť do náruče mimozemšťanov, alebo neísť, to je otázka. Nakoniec sa ale predsa len bude musieť riešiť klasika; byť, či nebyť, respektíve prežiť, či radšej neprežiť. Neviem, či to bol zámer, ale herec stvárňujúci šialeného Rowana so sekerou vyzerá ako Kubrick. Dočkáme sa jedného šoku, ktorý ešte predýchavam a príliš ma nepotešil. Ale záverečná scéna dáva veľkú nádej, že posádka predsa len skončí tam, kam išla. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Každá scéna byla dobrá. Hodila se do děje. Během řádění Rowana jsem si připadala jako přenesená do Overlooku. Mělo to jeden háček ale. V rámci kontextu toho, jak šly události předtím a co všechno už víme, co trochu nedávalo smysl. Možná tak jeden díl navíc mezi osmičkou a devítkou, kde by se víc rozebral Rowan a Aghata. Prostě škoda, no... ()

Solverino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další přehlídka imbecilního chování rádoby "vědců" a "odborníků" kteří naštěstí chcípou na svou vlastní debilitu... celkem slabé... předloha asi dobrá, námět IMHO totálně nevyužit. Slabých 40% a to mám hrozně rád sci-fi z vesmíru. Proti tomuhle je Expanse nejen zlatá, ale úplně platinová! ()

Ronkar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád je to hodně dobré a nové schopnosti L jsou hodně fajn. Zápletka nám vygradovala do dvou hlavních konfliktů. Připadá mi, že scéna v úvodu, které se dočkáme právě zde je bohužel přece jen tlačena trochu uměle. Zkrátka tam chybí víc souvislostí a tvůrci si měly s některými motivy dát víc na čas. Lépe je budovat. Na druhou stranu smrt Aghaty mě hodně mrzí, protože to byla sympatická postava a důvod proč to udělala dává mnohem hlubší smysl, než jak to působí na začátku. ()

Reklama

Reklama