Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Napětí na palubě lodě Nightflyer vrcholí, Mel učiní znepokojivý objev, Auggieho čeká nepříjemné procitnutí a Karl jde vstříc svému osudu. (Netflix)

Recenze (4)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z finále tohto spracovania mi vyplýva, že Martin sa vo svojom dielku inšpiroval predovšetkým v Solarise (či už knihe, alebo filme) a neponúka klasické odpovede na všetko. Tvorcovia televíznej série nám doprajú výlet k mimozemšťanom až v posledných minútach, dovtedy sa stále riešia problémy sprevádzajúce posádku od začiatku, alebo od zásadného zvratu v prvej polovici série. Rozumiem, prečo Nightflyers končia tak ako končia, len si nie som istý, či zvolené rozprávanie je priamo úmerné aj s nie najlepšie zvládnutým umeleckým ambíciám látky. 70% ()

Marze odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Svět seriálu je zaplněn pouťovými atrakcemi. Přečtěte si raději předlohu Martinovu stejnojmennou novelu, kde pracuje jen s několika motivy, které rozvíjí do hranic logiky příběhu. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsme z toho tak trochu zmatená. Myslím, že to nebylo špatné finále, ale nic jsem se z něj nedozvěděla. Potom je tedy trochu škoda, že se nedozvíme, co bylo dál. Ale vážně je to až taková škoda? Svým způsobem se mi líbily a seděly do seriálu první a poslední epizody. A to mezitím bylo, aby něco bylo... ()

Reklama

Reklama