Reklama

Reklama

WrestleMania 34

(pořad)
  • USA WrestleMania XXXIV
Sportovní / Akční
USA, 2018, 435 min

Režie:

Kevin Dunn

Účinkují:

Brock Lesnar, Joe Anoa'i, Allen Jones, Shinsuke Nakamura, John Cena, Mark Calaway, Ronda Rousey, Kurt Angle, Stephanie McMahon, Paul Levesque (více)

Obsahy(1)

Největší wrestlingová show roku Wrestlemania 34 se uskutečnila 8. dubna 2018 v Mercedes-Benz Superdome (New Orleans, Louisiana). Na kartě se sešlo čtrnáct zápasů. Hlavními sponzory show jsou Snickers a Rocket League.
1) Kickoff: André the Giant Memorial Battle Royal
2) Kickoff: Cedric Alexander vs. Mustafa Ali (Cruiserweight Championship)
3) Kickoff: Wrestlemania Women's Battle Royal
4) The Miz vs. Seth Rollins vs. Finn Bálor (Intercontinental Championship Triple Threat)
5) Charlotte Flair vs. Asuka (Smackdown Women's Championship)
6) Randy Orton vs. Bobby Roode vs. Jinder Mahal vs. Rusev (United States Championship Fatal 4-Way)
7) Kurt Angle & Ronda Rousey vs. Triple H & Stephanie McMahon
8) The Usos vs. The New Day vs. The Bludgeon Brothers (Smackdown Tag Team Championship)
9) The Undertaker vs. John Cena 
10) Daniel Bryan & Shane McMahon vs. Kevin Owens & Sami Zayn (Pokud Owens a Zayn vyhrají, budou znovu najatí do Smackdownu)
11) Alexa Bliss vs. Nia Jax (Raw Women's Championship) 
12) AJ Styles vs. Shinsuke Nakamura (WWE Championship)
13) The Bar vs. Braun Strowman & Nicholas (Raw Tag Team Championship)
14) Brock Lesnar vs. Roman Reigns (Universal Championship) (TheSpearCZ)

(více)

Recenze (7)

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Musím říci, že mě letošní Wrestlemanie bavila! Zápasy měli spád! Snad kromě AJ Styles vs Nakamura, tohle bylo asi to nejhorší. Přiběhy k zápasům poměrně dobré, dýchla na mě nostalgie. Možná bych uvítal nějaký "spešl" zápas, I Quit nebo klasickou vylézací Cage, popř. Last Man Standing. Ale i tak poměrně slušná show, co momentálně dokáže WWE vyprodukovat. Ale i tak mám pocit, jelikož jsem fanouškem především Attitude éry, že novodobý wrestleři se těm starým nedokáží tolik vyrovnat, ať se snaží jak chtějí. Poslední, kterým se to povedlo byli Lesnar, Cena, Orton. Možná tu pár adeptů je jako Rollins, Reigns nebo Bryan. Ale tou pravou bad-motherfucker star prostě nebudou a nebyli... ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

The Miz vs. Seth Rollins vs. Finn Bálor - 5*, Charlotte Flair vs. Asuka - 3*, Randy Orton vs. Bobby Roode vs. Jinder Mahal vs. Rusev - 3*, Kurt Angle & Ronda Rousey vs. Triple H & Stephanie McMahon - 4*, The Usos vs. The New Day vs. The Bludgeon Brothers - 3*, The Undertaker vs. John Cena - 4*, Daniel Bryan & Shane McMahon vs. Kevin Owens & Sami Zayn - 3*, Alexa Bliss vs. Nia Jax - 4*, AJ Styles vs. Shinsuke Nakamura - 4*, The Bar vs. Braun Strowman - 4*, Brock Lesnar vs. Roman Reigns - 4* ()

drake31 

všechny recenze uživatele

KIck-Off show ma maximálne rozčúlila a znechutila. Main card zápasy potešili, prekvapili, výrazne neoslnili a čím dlhšie to šlo tým viacej som bol vyčerpaný a unavený a nedokázal som si zápasy až tak užiť - predovšetkým WWE Championship utrpel čo ma mrzí. Ronda svojim debutom nesmierne prekvapila a ten zápas je pravdepodobne môj najobľúbenejší i keď rozhodne nebol najdokonalejší či najkvalitnejší. V tesnom závese je Charlotte vs. Asuka. Okrem toho najpríjemnejšie momenty boli spojené s návratom Daniela Bryana & Takera. To čo sa však stalo v Main Evente ma absolútne znechutilo, rozčúlilo, doslova položilo od nervov, a všetko to dobré čo tohtoročná Wrestlemania ponúkla bolo znehodnotené, zdegradované, a doslova na protiveň všetkým fanúšikom WWE - čo publikum v aréne či Twitteri dalo na známosť. Nemám slov ... aspoň že sa môžem s chuti zasmiať na tom čo Twitter ponúka ohľadom Nicholasa. ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Kickoff jsem neviděl, takže ho tu hodnotit nebudu... Show začala Triple Threatem a okamžitě si mě zápas strhl pro sebe. Všichni tři zúčastnění podali parádní výkon a vzhledem k tomu, že jsem to strašně přál Sethovi, tak můžu být maximálně spokojen. Další zápas Title vs. Streak byl pro mě velkým překvapením. Nevěřil jsem, že se mi ten zápas může líbit, natož aby Asuka prohrála. Stalo se a druhý nejlepší zápas show hned po Triple Threatu. Následoval zápas United States titul a to byla přesně opačná situace. Očekával jsem win Mahala (nechtěl jsem, ale očekával) a to se bohužel splnilo a opravdu mě teď zajímá, kdo bude jeho dalším oponentem... jestli opět Orton tak to god help us. Jako další v pořadí jsme mohly vidět Mixed Tag Team a tady byly všechny oči směřovány samozřejmě na Rondu Rousey, která dostávala na Fastlane celkem slušný hate a moc lidí jí nevěřilo... a krásně ukázala jak se v ní všichni zmýlili. Opravdu real talent a myslím si, že nám toho ještě hodně předvede. Jinak zápas byl v pohodě. Smackdown Tag Team zápas byla celkem rychlovka... nový šampioni jsou okey. Ani jsem se u toho zápasu neohřál a najednou konec. Těžko se hodnotí. Ještě musím zmínit, že čím dál show šla, tím horší byla. Taker se objevil (unexpected af :D) a celkem za mě překvapivě squashnul Cenu. Nezlobím se. Daniel Bryan se nám vrátil a opět ho vidět zápasit po pár letech bylo super. Každopádně jsem od toho očekával víc a zápas mě jaksi nezaujal. Zápas zapadl v celé kartě show. Jax vs. Bliss byla tzv. čůrací zastávka a zápas opět nezaujal... Každý věděl jak dopadne a taky se tak stalo. No a pak se začaly (nezačaly) dít věci. Pokud bych měl sázet na zápas, který bude nejlepší byl by to Styles vs. Nakamura... jejich zápas na Wrestle Kingdom 10 byla jedinečná podívaná, 6* zápas a i když jsem nečekal, že by to snad i mohlo překonat právě tento zápas, tak jsem i tak doufal v nadprůměrnou podívanou... NESTALO SE! Dostavilo se nám 20+ minutové nudy, kde si nepamatuju za zápas NIC! Dlouho mě nějaký zápas takhle nezklamal, ale nemůže za to ani jeden z nich, ale velice nečekaně booking WWE, ke kterému se ještě dostanu. Strowman si ukradl celou druhou polovinu show pro sebe. Vybrat dítě a vyhrát s ním titul... just WOW. Takhle má vypadat pravá show a neskutečně jsem to oběma přál. No a Main Event... fůů co na to říct? Po konci zápasu mě nemohlo přejít neuvěřitelné znechucení. Ne proto, že Lesnar vyhrál a ani to, že Reigns nepředvedl opět nic a ten skill mu prostě chybí, ale ten neskutečně arogantní a nevyváženej booking WWE je už k nesnesení. Na jedné straně Strowman porazí dva pořádný týpky sám a na druhou stranu Reigns kick-outne s 5-6 F-5 a bůhví čeho všeho ještě. Main Event ve mně zanechal takové znechucení jako už dlouho ne... Celou show stealnul random kluk, který vyhrál titul a chanty v průběhu ME mluví za vše. Čisté 3* ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

WM je už tradične dobrá, je veľkolepá, akčná a mnohí zo seba vedia dostať fakt že svoje maximum. No väčšinou sa nájde aj jeden dva zápasy, ktoré zaostávajú. Problém 34 je, že zaostávajú o dosť a to aj to čo malo priťahovať, napr. Fatal 4 Way mal na viac, Smackdown Tag Team sklamal totálne a Cena VS Taker bola vyslovene trápna vsuvka. Na druhej strane sa jednalo znova o vydarený celok kde v pozitívnom vyčnieval Triple Threat o medzisvetadielny opaštek, Tag team miliardárou proti olympionikom, a návrat Daniela Bryana. Ja myslím, že 4 je taká zaslúžená. WM forever. ()

ESW 

všechny recenze uživatele

'Existuje jeste redneck, ktereho tohle dokáže ohromit?' Chleb a hry je princip, kterej prostě ale funguje. Hra, kde si hrajou, ze si nehrajou. Vlastně uprimnejsi Superball s atmosferou. Ronda hot and all out of the bubblegum! A Undetaker dovalil. Tak teda jó! ()

Reklama

Reklama