Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vodní dýmka Ebee s vražedným perníčkem se vrací zpět v tomto pokračování. Králík se rozhodl hodit všechny své starosti za hlavu, a tak si otevřel bowlingový klub. A zájem o práci byl velký. Zákazníci a hráči se hrnou o sto šest. To je asi Králíkův nejlepší den že? Ba naopak. Ebee se nelíbí, že Králík si otevřel klub, a tak za pomocí Vraždícího perníka se rozhodne Králíka i jeho kamarády uvěznit v kuřáckem světě jednou provždy. (JesterKruger)

(více)

Recenze (5)

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Evil Bong 420“ už je snímek určený těm, kdo našli na sérii něco zábavného, něco, co je prostě baví a neopustí je to ani ve chvíli, kdy už tu není co vyprávět a kdy jsou zápletky skutečně banální, případně až moc nudné. Tohle je případ scénáře filmu „Evil Bong 420“. Tady už opravdu není nic, co by dovedlo nadchnout a jen se to veze na nějaké domnělé oblibě anebo prostě jen setrvačnosti. ()

Nikolas__ odpad!

všechny recenze uživatele

Každý člověk, kterého jen napadlo dát do tohohle "filmu" jediný cent, u mě nepředstavuje psychicky zdravou osobu. Prozatím nejspíš nejhorší film co jsem kdy  viděl. ()

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Asi mě tu někdo za mé hodnocení vystřelí na měsíc, ale já se celkem u toho bavil. I když to bylo chvilkami nudné, někdy erotické, ale co mě nejvíc šokovalo, tak byla scéna kdy si tento to perník rozdával s ženskou v posteli, ale ta scéna byla naštěstí tak napůl cenzurovaná. Já byl trpělivý, a dočkal jsem se i několik vtipných scén, ale scénář nebyl nějak extra promyšlený, a tak dávám 3*. ()

Reklama

Reklama