Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hluboko v ledu Antarktidy tým geologů najde starou, ale neporušenou nacistickou laboratoř, kde se prováděly tajemné experimenty. Nacisté, kteří chtělí dobít svět, zde vytvořili modifikované žraloky, kteří byli schopni létat a byli řízení geneticky zmutovanými mrtvými těly vojáků, kteří se během objevení osvobodí a pokračují ve svém plánu dobít svět. Vojenská pracovní skupina zvaná Dead Flesh Four jsou oživení američtí vojáci padlí ve Vietnamu a jsou jedinou šancí, aby zabránili pádu světa. (Epistemolog)

(více)

Recenze (56)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Trashové Béčko mixlé s Céčkem, jehož kvalita balancuje mezi solidní a špatnou, ale ve výsledku je to celkem strávitelný koktejl, u kterého bych nevěřil, že se budu tak dobře bavit. Úvodní scéna, kde Zombie náckové přepadnou letadlo je takovéj masakr, že jsem nevěřil vlastním očím. Film se snaží i o jakýsi zajímavý příběh s náckama, kteří mimochodem mají výborné masky a kostýmy. Občas sice tvůrci vytasí špatný digitální efekt, ale ve výsledku to je vizuálně překvapivě slušný, gore je zde na velmi vysoké úrovni a tolik pěkných ženských koz člověk neuvidí ani za život. Ženám nedoporučuji, intelektuálům už vůbec, ale kdo rád u filmu vypne, chce se zasmát, má rád nácky, slušnou hudbu, miluje gore s velkým množstvím nahoty a sexu, kde potěší i pár slušných hlášek ( Historka se Satanem výborná a hláška" Chci vidět ty zrůdy padat k zemi tak rychle, jako kalhotky šlapek na Mardi Gras" !!) neměla chybu 😃 Líbila se mi i scéna z Vietnamu či samotné finále. byl jsem překvapen kolik zajímavých nápadů a vsuvek do relativně špatného filmu tvůrci stihli vložit. Bavil jsem se dobře.Splatter zábava se vším všudy, Jen na vlastní nebezpečí. Kdybych měl film popsat pár slovy, tak by to bylo asi nějak takhle: Gore, kozy, gore, náckové, létající žraloci, kozy, gore, gore, gore a ještě jednou kozy. Příběh**, Akce****, Humor*** Násilí*****, Zábavnost****, Hudba****, Vizuál***, Atmosféra***, Napětí***. 7/10: ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Absolútna, primitívna šialenosť bez štipky inteligencie, vhodná na deň, od ktorého nič nebudete očakávať. Čiže ten posledný v roku 2020, je doslova ideálnou voľbou. Lietajúce žraloky, v opratách nacistickej zombie armády?! Nuž tak, keď môže psychopat riadiť celú krajinu, v Čechách byť Slovák premiérom, prečo by toto nemohla byť pravda? :D Kokotina na mraky hneď od začiatku, ani to nepúšťajte, keď nemáte odvahu zmieriť sa s tým, že “Sky Sharks” je doslova absurditou roku! Masky slušné, gore občas výborne, občas otras, krvi ako najebanej, proste nedokonalý “splater” so všetkým čo k tomu patrí, akurát strašná škoda, za tú kvalitu prevedenia ako na hojdačke, no najmä dejové tempo, ktoré sa nepodarilo udržať po celú dobu stopáže, pričom ďaleko viac som očakával aj od samotného záveru. Spočiatku som mal dojem, že udelím 5 hviezd, no ako sa blížil koniec, tie silné tri (možno slabšie 4), budú absolútne zaslúžené. No a komu sa neľúbi, nech ide do (I) 🖕😅🖕 ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„Chci je vidět padat k zemi jak kalhotky šlapek na Mardi Gras!" Bláznivá nazizombie řežba (bohužel není od začátku až do konce) plná krve. Lítají ruce, hlavy, střeva ven, střeva poslouží i jako škrtící smyčka, krvavý periskop a krmení žraloků. Ano, čistokrevný splatter. Podobně jako u snímků Iron Sky je i zde řada odkazů na jiné snímky, nejokatější asi na Coppolovu Apokalypsu a Univerzálního vojáka (ach, ty uši). A pak ti báječní zmutovaní žraloci brázdící coby zbraně místo vody oblohu. A a by to nebylo málo, dojde i na megalodona! Většina triků je sice nepříjemně pixelová, ale ten masakr vše vyváží. Ovšem akce se dostaví jen v souvislosti s letadly, takže ti, co ji vyžadují od začátku až do konce, mohou během filmu usnout. Potěší camea Tonyho Todda či C. H. Tagawy. A taky jsou zde fešné prsatky, co neváhají předvést zbrojní pasy in natura. A mezititulková scéna. A potitulkový trailer + reklama s prsaticí. A na řezničině se podílel Tom Savini, což potěší. A muzika - mj. kolovrátkový diskohit Vamos a la Playa, Kreator - World War Now a D.A.F. - Der Mussolini. Co více si přát? Ptákovina pro okrajové publikum, co by si ji mohlo užít. Pro běžné diváky rozhodně ne....3,5* ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Absolutní guilty pleasure. U některých pasáží bych si teda nejraději vypíchl oči a uši zalil horkým voskem, ale v součtu jde o neutuchající smršť bláznivých nápadů v nečekaně odvážném měřítku, jemuž tvůrci sice úplně nestačí a vypomáhají si lacinými videoklipovými montážemi, ale nudit se prostě nebudete. Příběh je blbý přesně dle očekávání a vůbec nemá ten satirický drajv prvního Iron Sky, ale lze ho v pohodě akceptovat jako upřímný dárek od fanouška pro fanoušky s podobnou nákloností pro nezávislá drzá béčka - krev stříká, žraloci létají, letadla padají, pěkné kozy se natřásají a sex je vždy ukončen velmi brutálním, naprosto necitlivým zásahem zombie nacistů (a jako bonus velmi nápadité přeseknutí letadla vejpůl s pomocí ostnatého drátu). Marc Fehse sice vůbec neumí pracovat s hudbou, která je jako pěst na oko, a spíše plácá páté přes deváté bez nějaké vnitřní provázanosti, ale co - sranda to docela je a rozhodně to vypadá lépe než cokoli od Asylum. 50% ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Kdyby byl quilty pleasure uznatelným žánrem, byl by tohle kandidát na několik Oscarů. Němci udělali eintopf z Poplachu v oblacích a Iron Sky a od prvopočátku je evidentní, že jim ani tak nešlo o chuť jako spíš o to aby to mělo správný říz. A to se jim povedlo dokonale. Dokonce tvůrci zapomněli na současnou břiblblou korektnost a tak mají žraloci jako zbraně Luftwaffe na sobě svastiky a vůbec se zde s nacistickými symboly setkáme hojněni než je dnes obvyklé. Zkuste třeba na FB umístit fotku svého právě dodělaného modelu 1:72 Messerchmittu s hákáčem na ocasu a uvidíte co se bude dít! Že to letadlo takhle za druhé světové takto vypadalo? Že na ruských strojích jsou zase rudé hvězdy ?To vůbec nikoho dnes nezajímá. Budete nahlášeni, dostanete výstrahu v horším případě ban. A to není jen Fb. Proto ač nejsem nácek jsem rád, když má někdo ty gule a když už to má být válečné, tak tam ten hákenkrajc dá. Film někomu připomene i všechna ta žraločí tornáda, už mají tuším pátý díl, ale tady je podobné námětem spíše Iron Sky protože hybernovaní nacisté chtějí opět převzít vládu nad světem. Koktejl je to opravdu nesourodý, jednu chvilku je divák na mrazivých pláních, po chvilce sleduje masakr na palubě linkového letu společnosti NHL aby se najednou ocitl na palubě britského Lancasteru ze kterého se oklikou dostane až do vlhkého Vietnamu v době snahy Američanů tam zavést západní demokracii. Od první sekundy je zřejmé, že to celé je jen taková srandička udělaná pro radost a zcela určitě v tom nebyl záměr obohatit fond světové kinematografie. Kdo k tomu takto přistoupí, dostane se mu porce docela vtipné zábavy parodující nejeden film. Já si užíval detailů jako třeba páčky Chemtrails na palubě civilního Boeingu, hermetických zámků lodních dveří ve tvaru hákových křížů nebo už jen ty fosforeskující látky mizející po vpichu byly parádně provedeny, V souhrnu tedy dávám za dva zmutované žraloky, byť normálně by to bylo na odpad. * * ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Někdo zkouknul Iron Sky a řekl si, že to přestřelí ještě o level víc se žraloky. Škoda, že celkem fajn herci (i ti komparzní v letadlech) nemají moc co ukázat. Dvě přepadovky ve vzduch proložené mraky nesmyslné vaty a debilní odbočkou se zombie vietcongem je strašně málo na takový luxus rozdání karet. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Další z filmů, kterej není určitě pro běžný diváky. Ostatně kdo normální by si tenhle film po přečtení zdejšího obsahu pustil. Zombie náckové na létajících žralocích zní jako totální ujetost. A ono to taky ujetý je. Ale v dobrým slova smyslu. Já jsem se fakt bavil. S efektama je to jako na houpačce. Chvíli dole, chvíli nahoře. Někdy jsou povedený a někdy je to digitální shit. Jen je pro mě zklamáním konec, kterej byl strašně rychlej a tím pádem na mě působil odbytě. V rámci hororových komedií a filmových ujetostí tomuhle musím dát hodně silný 3 hvězdy. Nenudil jsem se. A to je to hlavní. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Kozy když září, i svastika celá, náckům se daří, i žralok jim zbělá." Vše, co jste chtěli vědět o Sharknadu, ale báli jste se vašeho nazi großvater zeptat, aneb na odvrácené straně Měsíce šplouchá nejen voda v oháknkrajcovaném akváriu, ale i Fehsemu na maják. Ovšem šplouchá parádně, to zase jo. Uvidět tyhle Velké Bílé Létající náčelník Martin Brody, psychiatři by po nás dvou museli pojmenovat fungl novou fobii: Omnibrodyfobie - chorobný strach z létajících ozbrojených žraloků. Už nikdy nebudu kvůli nudě v letadle vyhlížet z okýnka a hledat v mracích tvary zvířátek! Samozřejmě, jedná se o výplachovité béčko a hudba stála za vyliž čelist, ale já si přesto rochnil, jak Megalodon při leteckém dnu nad pláží. I při zajímavém scifi bonusu v závěru po titulcích, "traileru" ke Sky Frogs. Jo a té "páčky Chemtrails na palubě civilního Boeingu" (© Big Bear) jsem si původně nevšiml. Ale příště, až znovu poletím s NaziAir, si s ní určitě zacvakám! ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Takovouhle bizarní věc, můžou natočit fakt jenom Němci. Neskutečný céčko, ale ultra zábavný, alespoň do první poloviny. Scény v letadle, jak úvodní tak finální, jsou fakt šílený. Je to brutální, je to zábavný, je to hovadina jako kráva. Kdyby to nebylo místy tak ukecaný, možná bych tu jednu hvězdu přidal a čekal jsem i více nahoty. (65. hodnocení) ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Ach jo. Náckové, žraloci, pardon....lítající žraloci, spousta známých tváří a nakonec tak příšerný shit. Těšil jsem se na film od tý doby, co před třemi lety vyšel první teaser. Jenže i tyhle šílený píčoviny se musí umět. Začátek je docela fajn, stejně tak režisér dobře zvládá scény z druhý světový války a pasáž z ponorky na Arktidě je vlastně taky docela fajn. Jenže režisér film neskutečně natahuje naprosto stupidními scénami, kde dvě, nebo tři postavy vedou příšerný a nepodstatný dialog a dělá tím stopáž nesnesitelnou. Navíc akce jsou asi tři a všechny na jedno brdo ve vzduchu. Chápu, že to je trash z kickstarteru, ale jak už sem zmínil, i to se musí umět. Zajímalo by mě, proč vždycky skočili do letadla, když každý žralok má na ploutvi rakety (že tohle někdy napíšu). Prostě se vysrat na ty příšerný kecy, udělat jednu vzdušnou bitvu a vyslat slušnou herečku vykostit tu ponorku na Arktidě něco ve stylu B.J.Blazkowice. Protože náckové jsou fajn, kostýmy taky super a i ty masky. A možná by to mělo i atmosféru. Nápad za všechny prachy pro milovníky píčovin, naprosto zakopaný netalentovaným režisérem který se nás rozhodl unudit k smrti. Nevytrhne to ani výtečný Detlef Bothe, ani tři páry fajn koziček a už vůbec to nevytrhnou dvě přezrálý pornoherečky v hlavní roli. Oba díly Iron Sky jsou o dva levely jinde. Kurva, mohlo to být epické. Bohužel potenciál zůstal zadupaný v zemi.25%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

V Německu netočí šílené filmy jen Uwe Boll, ale jak vidno přibyl mu zdatný konkurent. Marc Fehse si k tomuto filmu napsal i sám scénář, dokonce byl částečně financován i za pomoci platformy Kickstarter, kde se na něj skládali fanoušci. Pokud máte rádi ujeté trashe, splattery -bizarní zápletky, nekompromisní řežbu, černý humor, silikonové poprsí, zombie nácky, litry digitální krve a slušnou porci gore – tato céčková německá hororová komedie, by mohla být právě pro vás. Téměř po celou dobu jsem nestačil zírat, cože se to odehrává před kamerou za ujetou podívanou. Některé scény či hlášky mi ještě na hodně dlouho utkví v paměti.   Pokud jste se až dosud báli létat, tak tohle vám na odvaze asi moc nedodá. Jsou zde totiž k vidění dvě naprosto luxusní a hlavně pěkně krvavé pasáže, kdy létající žraloci a jejich nemrtvé obsluhy doslova zmasakrují celé letadla, posádku, pasažéry a že jim neunikne opravdu nikdo, to vám můžu zaručit. Stejně jako to, že to většinu hodně bolelo. Navíc mě přešla i chuť, si někdy zasouložit v letadle. Morbidních nápadů měl režisér opravdu hodně a moje zvrácené libido dostávalo pořádně zabrat. Jen byla velká škoda, že hodně efektů mělo poněkud mizernou úroveň.50% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Krvelační zombie náckové na létajících žralocích. Jop! Na tenhle film jsem čekal hodně dlouho. Už pro to obsazení... Hostelová náborářka Barbara Nedeljáková, obchodník s medem a bolestí Tony Todd, božská erotická královna japonských horrorů a akčňáků Asami, Amanda "Mercy" Bearse, Cary-Hiroyuki Tagawa, speciální efekty Tom Savini, atd. atd... Prostě takřka radost pohledět. Film z ranku tak blbé až dobré. I když, tohle je tak blbé, že to mohlo být ještě lepší. Působí to jako mix Sharknada a Iron Sky. Zážitkových kvalit Sharknada to sice nedosahuje, ale je to mnohem lepší než Iron Sky Byť je v tom hodně vaty, má to slušné gore a místy až úsměvně levné triky. Všechno však jako by zapadalo do záměru. Prostě náckové, kozy, krev, žraloci, kozy, Asami, gore, žraloci, kozy... Největším negativem však je, že všechna nahá prsa jsou umělá... 3,5* ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Bizarní kříženec rázovitých béčkových fláků jako Iron Sky (nazistická civilizace přežívající do současnosti), Død snø, Overlord (nazi zombie), Kung Fury (triky, hudba a vizuál celkově) a asyláckých filmů o žralocích (žraloci, jak jinak). V hlavní roli mě potěšila Eva Habermann, hvězda první řady geniálního sci-fi seriálu Lexx, mihne se tam i několik jiných známých tváří (některé hodně krátce), potěšila mě i nemilosrdná řezničina, která je ovšem proložena nepříliš působivými konverzačními vsuvkami. Ale z lásky k tomuhle typu popkulturních krávovin zaokrouhluju nahoru. A doufám v pokračování (viz skvostný epilog), ve kterém by už konečně Viertes Reich mohla taky jednou zvítězit! P.S.: A nenechte si ujít báječný posttitulkový trailer na Sky Frogs! ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Vinou globálního oteplování roztaje ledovec věznící nacistickou výzkumnou loď a vzduch tak brzy začne brázdit žraločí Luftwaffe pilotovaná příslušníky Waffen SS - divize Zombie. Neskutečná hlína, která přešlapuje někde na hranici asylumáckých žraločin a slušných žánrových kousků. To se asi nejvíc odráží v gore, které je v jednu chvilku lahůdkové a v té druhé nechutně digitální. Ale protiklady se přitahují a dohromady to funguje. Jinak masky esesmanů jsou solidní, herci příšerní, tempo zběsilé a nápady šílené. Zkrátka guilty pleasure ve své nejčistší podobě. 75% ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Bolo tu veľa filmov ,kde nacisti chceli ovládnuť svet pomocou genetiky. Tato téma filmárov priťahuje, ale len malé percento takýchto filmov je aj pozerateľných či do pozerateľných. Tento film si myslím nedopozerá každý, je naozaj ťažko stráviteľný, ale pre takých fanatikov ako som ja, je zaujímavým filmovým spestrením. Je toho tu strašne veľa a keby príbeh mal aspoň hlavu a patu, tak by bol oveľa prijateľnejší. Lebo v niektorých scénach ma ohuroval zaujímavými nápadmi i slušnými trikmi a vzápätí ma znechutil nejakou lacnou trápnosťou. Ako splatter je úžasný, toľko gore scén som tu nečakal a musím uznať, že veľa z nich bolo skvelých. Herecky je to otrasné, ale je to pochopiteľné, že v takomto filme nenájdem herca kvalít Roberta De Nira či Al Pacina. Ako píšem tento komentár, tak si uvedomujem, že film pri svojej morbidite a špatnosti ma do cela i bavil. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Místy je to cool.. ale většinou je to přebarvičkované, přemalované a v ději tak moc absurdně vykloubené, že mě jako divákovi bylo vlastně putna jak to dopadne, co se stane dál, atd.. Béčková pseudoretropakárna může být funkční a zábavná jen do určitého bodu.. Za ním je to pak už jen manické patlání pátého přes deváté s tím, že to diváka hodí akorát do apatie.. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

zábavná cečková šílenost,které nechybí dobré nápady (moc rád bych si s tímhle námětem zahrál Wolfensteina),špatní herci,nahota a nebo třeba zombie nacisti.Na druhou stranu to bohužel shazuje laciný vizuál a příšerná práce s hudbou.Ne snad,že bych čekal,že podobný film bude vypadat jako áčková produkce,ale Sky sharks umí v určitých momentech vypadat velmi dobře a díky tomu ty extra špatné momenty vyloženě bijí do očí.S hudbou pak režisér neumí pracovat vůbec a její výběr a použití je tristní a mě to vyloženě rušilo a vadilo mi to...60% ()

bourec odpad!

všechny recenze uživatele

Protože sem viděl dvacet minut, nebudu se nijak sáhodlouze rozepisovat, Vizuál byl děsnej. Tak děsnej, že jediný slovo, který tenhle film ohodnotí, je píčovina. A to velká. 0%. ()

Reklama

Reklama