Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hluboko v ledu Antarktidy tým geologů najde starou, ale neporušenou nacistickou laboratoř, kde se prováděly tajemné experimenty. Nacisté, kteří chtělí dobít svět, zde vytvořili modifikované žraloky, kteří byli schopni létat a byli řízení geneticky zmutovanými mrtvými těly vojáků, kteří se během objevení osvobodí a pokračují ve svém plánu dobít svět. Vojenská pracovní skupina zvaná Dead Flesh Four jsou oživení američtí vojáci padlí ve Vietnamu a jsou jedinou šancí, aby zabránili pádu světa. (Epistemolog)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (56)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Další z filmů, kterej není určitě pro běžný diváky. Ostatně kdo normální by si tenhle film po přečtení zdejšího obsahu pustil. Zombie náckové na létajících žralocích zní jako totální ujetost. A ono to taky ujetý je. Ale v dobrým slova smyslu. Já jsem se fakt bavil. S efektama je to jako na houpačce. Chvíli dole, chvíli nahoře. Někdy jsou povedený a někdy je to digitální shit. Jen je pro mě zklamáním konec, kterej byl strašně rychlej a tím pádem na mě působil odbytě. V rámci hororových komedií a filmových ujetostí tomuhle musím dát hodně silný 3 hvězdy. Nenudil jsem se. A to je to hlavní. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

HOROROVÝ VÝBĚR, ZEMĚ Č.1 - NĚMECKO - Rozhodl jsem se okopírovat nápad jednoho zdejšího uživatele, Willyho Kufalta, který teď kouká na sci-fi filmy z různých zemí a abych ho nekopíroval úplně, já si takový výběru udělal s horory. Velká změna. Ale co už, jako nápad mi to přijde hodně zajímavé a sám jsem zvědavý, která země mě zaujme nejvíc. Začal jsem s Německem a to laťku nasadilo tak nízko, že si prvenství dlouho skutečně neužije. Ono to totiž dost mate tělem - tváří se to jako další parodické sharksploitation, ale po skvělé úvodní scéně se z toho stane céčkový sci-fi akčňák, který chce být i komedií, ale jde na to stejně pitomě jako (jemu až překvapivě hodně podobné) Iron Sky. Prostě to má pár absurdních nápadů, které to ukáže hned na začátku a místo jejich rozvíjení si řekne, že tady to stačí a tak vše neustále opakuje. A když už se sem tam něco zajímavějšího objeví, je toho celkově málo na to, aby to výsledek zachránilo. Nakonec z toho je jen úmorná nuda bez nápadu, která vypadá jako ty laciné animal horory, které byly natočeny jen pro rychlý výdělek - až teda na to, že tu jsou Nacisti, zombie, supervoják a takové věci, což zní samo o sobě dobře, ale skutečně to rychle upadne do repetitivnosti a časem už to ani nemá co parodovat. Na to tvůrcům chyběla kreativita nebo schopnost vše jinak dávkovat. Slabé 2* ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Absolútna, primitívna šialenosť bez štipky inteligencie, vhodná na deň, od ktorého nič nebudete očakávať. Čiže ten posledný v roku 2020, je doslova ideálnou voľbou. Lietajúce žraloky, v opratách nacistickej zombie armády?! Nuž tak, keď môže psychopat riadiť celú krajinu, v Čechách byť Slovák premiérom, prečo by toto nemohla byť pravda? :D Kokotina na mraky hneď od začiatku, ani to nepúšťajte, keď nemáte odvahu zmieriť sa s tým, že “Sky Sharks” je doslova absurditou roku! Masky slušné, gore občas výborne, občas otras, krvi ako najebanej, proste nedokonalý “splater” so všetkým čo k tomu patrí, akurát strašná škoda, za tú kvalitu prevedenia ako na hojdačke, no najmä dejové tempo, ktoré sa nepodarilo udržať po celú dobu stopáže, pričom ďaleko viac som očakával aj od samotného záveru. Spočiatku som mal dojem, že udelím 5 hviezd, no ako sa blížil koniec, tie silné tri (možno slabšie 4), budú absolútne zaslúžené. No a komu sa neľúbi, nech ide do (I) 🖕😅🖕 ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Kozy když září, i svastika celá, náckům se daří, i žralok jim zbělá." Vše, co jste chtěli vědět o Sharknadu, ale báli jste se vašeho nazi großvater zeptat, aneb na odvrácené straně Měsíce šplouchá nejen voda v oháknkrajcovaném akváriu, ale i Fehsemu na maják. Ovšem šplouchá parádně, to zase jo. Uvidět tyhle Velké Bílé Létající náčelník Martin Brody, psychiatři by po nás dvou museli pojmenovat fungl novou fobii: Omnibrodyfobie - chorobný strach z létajících ozbrojených žraloků. Už nikdy nebudu kvůli nudě v letadle vyhlížet z okýnka a hledat v mracích tvary zvířátek! Samozřejmě, jedná se o výplachovité béčko a hudba stála za vyliž čelist, ale já si přesto rochnil, jak Megalodon při leteckém dnu nad pláží. I při zajímavém scifi bonusu v závěru po titulcích, "traileru" ke Sky Frogs. Jo a té "páčky Chemtrails na palubě civilního Boeingu" (© Big Bear) jsem si původně nevšiml. Ale příště, až znovu poletím s NaziAir, si s ní určitě zacvakám! ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Absolutní guilty pleasure. U některých pasáží bych si teda nejraději vypíchl oči a uši zalil horkým voskem, ale v součtu jde o neutuchající smršť bláznivých nápadů v nečekaně odvážném měřítku, jemuž tvůrci sice úplně nestačí a vypomáhají si lacinými videoklipovými montážemi, ale nudit se prostě nebudete. Příběh je blbý přesně dle očekávání a vůbec nemá ten satirický drajv prvního Iron Sky, ale lze ho v pohodě akceptovat jako upřímný dárek od fanouška pro fanoušky s podobnou nákloností pro nezávislá drzá béčka - krev stříká, žraloci létají, letadla padají, pěkné kozy se natřásají a sex je vždy ukončen velmi brutálním, naprosto necitlivým zásahem zombie nacistů (a jako bonus velmi nápadité přeseknutí letadla vejpůl s pomocí ostnatého drátu). Marc Fehse sice vůbec neumí pracovat s hudbou, která je jako pěst na oko, a spíše plácá páté přes deváté bez nějaké vnitřní provázanosti, ale co - sranda to docela je a rozhodně to vypadá lépe než cokoli od Asylum. 50% ()

Galerie (60)

Zajímavosti (2)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě krátká upoutávka. (ben666)
  • Film vznikol s pomocou Kickstarteru. 907 fanúšikov vyzbieralo viac ako 96 000 €. (Marceloo)

Reklama

Reklama