Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Drew Glass (Niko Nicotera) se vrací do svého rodného města, kde se setkává se svým adoptivním otcem, místním zločineckým bossem Larrym (Mark Boone Junior), a také se svou nevlastní sestrou June (Sam Quartin). Drew a June jsou milenci, kteří chtějí utéct od své minulosti a od otce. Rozhodnou se Larryho zabít. Ten se však o jejich plánu dozví a sám si najme vraha (Marilyn Manson), aby problém vyřešil. (TwoFace)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

TwoFace 

všechny recenze uživatele

— I'm tired of livin' in the darkness, man. It's all I've ever known, all that's ever known me, besides her. — Na tenhle film jsem se hodně těšil kvůli jeho atmosféře a Mansonovi. Jeho role sice není tak velká, ale i v těch pár scénách je vynikající a běhá z něj mráz po zádech. Navíc jako propagace filmu funguje skvěle a o to tvůrcům šlo. Kdyby nebylo Mansona, šel by tento film určitě mimo mě. Jsem rád, že se tak nestalo, protože jsem si ho skutečně užil, i když byl jiný, než jsem čekal. Film hodně sází na svou syrovou a chladnou atmosféru, kterou si divák musí zamilovat, aby si ho užil. Nejsilnějším momentem byl pro mě zvrat v druhé polovině, který jsem opravdu nečekal a celkově mě překvapil i konec. Během filmu jsou vyřčeny zajímavé filozofické úvahy a je rovněž plný metafor, které vstupují do hry hlavně na konci, kde detaily, které se na začátku zdají bezvýznamné, sehrávají klíčovou roli. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Marylin Manson mě zde překvapil, jak skvěle roli zvládnul a jak je v roli vraha přirozený, klidný a jednoduše dobrý, i když se jedná o vedlejší postavu. Ač je zde příběh, snímek hraje hlavně na nepříjemnou atmosféru, která je až depresivní. Díky tomu docela dobře funguje a snímek je nehezky syrový. ()

Reklama

Corpsegrinder odpad!

všechny recenze uživatele

Film kde se NIC neděje a jehož dialogy jsou ty největší snůšky nemyslnejch sraček co jsem za poslední dobu viděl. Scénář musel psát někdo na fetu a je to poznat z každý scény. Manson přehrávající jak svině to už nezachrání. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Čekejte temnou, pomalu budovanou rozprávku nad útěky od minulosti, osudovostí, nevinností, tragédií v bezvýchodných situacích, kde takový ten opravdový sick shit sice nepřijde, ale má to něco do sebe, feeling amerických zapadákovů, příjemný audiovizuál, plno hlubokých řečí, ztracených feťáckých existencí, herce ze SONS, no a samozřejmě toho Mansona, který si sice střihl super roli pořádkumilnýho vrahopsychopata a funguje v ní magneticky, byť s příliš málo prostoru předvést se pořádně. Ale jo, líbilo se mi to. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama