Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Josiah "Edge" Hedges (Max Martini) přijíždí do malého městečka zvaného Seward někde v Kansasu, aby dopadl vraha svého bratra brutálně zavražděného na rodinném ranči. Hned při příjezdu se dostane do potyčky s místními, při které zabije zástupce šerifa. Šerif mu prozíravě nabídne nečekaně uvolněný post strážce zákona. Na první pohled poklidné městečko však skýtá mnohá tajemství, kvůli kterým se lidé nebudou štítit zabíjet ve velkém. (C0r0ner)

(více)

Recenze (10)

HAL 

všechny recenze uživatele

Bez ohledu na to že zbytek seriálu nikdy nevznikl - pilot funguje jako docela zábavný film o vykydlení jednoho městečka v poušti, ve kterém se schovává velká hromada zlata a spousta postav které se navzájem fakt nemají rády. Příběh tedy nefunguje kdovíjak dobře, je to celé trochu chaotické, a všichni jsou tu tak drsné hovada, že ani hlavní hrdina není kdovíjaký sympaťák, ale ty hlavní důvody proč se dívat na filmy Shanea Blacka tu jsou. Černé je to jak noc a krví a ustřelenými končetinami se fakt nešetří - přestřelky jsou povedené, i na gatling dojde, a mezi nimi se postavy hlavně častují cynickými hláškami a flirtují s děvkama. Vlastně se nedivím že mu to hned po tomhle pilotu zrušili, není to žádná televizní selanka. 6/10 ()

Fifer 

všechny recenze uživatele

Mám trochu opačný pohled. Zcela obyčejný western. Rukopis Shane Blacka poznáme podle několika povedených vtípků, ale i ty vtípky jsou o poznání slabší než v jeho kultovních počinech (Poslední Skaut). Pokud jste si tento film stáhli v domnění, že byste mohli objevit skrytý televizní poklad výborného scenáristy, tak si těch 50 minut života můžete v klidu ušetřit na něco jiného. Viděl jsem to včera a už si z toho skoro nic nepamatuju. ()

Reklama

baclajean 

všechny recenze uživatele

Nečítal som ani jednu zo 61 kníh série Edge od George G. Gilmana, takže som k filmu pristúpil z pozície čisto filmového "zvedavca". Hlášky, ktoré zrejme mali byť vtipné, ma však príliš nerozosmiali, spôsob, akým Max Martini hovoril, tiež nenadchol. Myslím, že jedna hviezdička je verným odrazom toho, ako na mňa snímka zapôsobila. ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Nahláškovaný, zběsilý a krví nasáklý twist na všechna westernová klišé. Místy jsem měl skoro pocit, jestli na tom nějak neparticipovali pánové od Cranku. Škoda, že to po pilotu nepokračovalo – příběh byl rozjetý dobře a Max Martini by si svůj seriál zasloužil. A týdenní dávku Shanea Blacka bych si dal sakra líbit. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Shane Black dokazuje, že i na ploše pouhé hodiny, může vzniknout kvalitní a řádně krvavý western, na klasické téma pomsty. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Ide o pilotnú epizódu k nevzniknutému seriálu, o ktorý Amazon následne nemal záujem. (Real Tom Hardy)

Související novinky

Predátora čeká další šance

Predátora čeká další šance

14.08.2015

Legendární scenárista Shane Black (Smrtonosná zbraň, Poslední skaut) předloni natočil miliardového Iron Mana 3, takže záhy přehazoval mnoho režijních nabídek. Nakonec si vybral sedmdesátkový noir The… (více)

Reklama

Reklama