Reklama

Reklama

Naeidneun gangnammiin

(seriál)
  • Jižní Korea 내ID는 강남미인 (více)

VOD (1)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Po letech šikany kvůli vzhledu podstoupí Mi-rae plastickou operaci v naději na lepší život, ve škole ale naráží na nové problémy. Podle úspěšného korejského webtoonu. (Netflix)

Recenze (7)

skorpik42 

všechny recenze uživatele

Povedala by som, že to je priemerný romcom, Im Soo Hyang je tu viac otravná ako sympatická, jej najčastejšia replika je prekvapené "čo?". Hviezdičky som pridala len vďaka CEW, ktorého zbožňujem, ale charakterovo je to úplne rovnaká postava ako v True Beauty a teda herecky príliš neoslňuje. Herecky tu vyčnievajú skorej starší kolegovia. ()

CaladanChmur 

všechny recenze uživatele

Celkově by to bylo tak v kolem 75%, nebýt toho do očí bijícího věkového rozdílu hlavní dvojice, přičemž měli být stejně staří...Rozdíl 7 let byl prostě znát.Nevěřil jsem hlavní hrdince ani jeden okamžik a celý seriál zachraňoval Eun woo Cha. Navíc asi představa korejského režiséra o top krásce je odlišná od té mé, nehledě na stupidní chování a rádoby nerozhodnost a nejistotu hlavní hrdinky, která by se v seriálovém věku v takové podobě zcela určitě vyskytovat neměla.. takže celkově tak 65% ()

Reklama

alisa.upir 

všechny recenze uživatele

Je to sice místama pomalejší, ale rozhodně to ničemu nevadí. I tak je mi to mnohem bližší, než 90% “západní” tvorby. Jen jak to o studentem prvního ročníku vysoké školy, tak už to pro mě není tak moc relatable, Ale vidět to o 15 let dřív, je to srdcovka ()

Lex.San 

všechny recenze uživatele

Po 5. díle to vzdávám. S hlavní hrdinkou, na které je seriál postavený, jsem si zkrátka nesednul. Byl jsem zvědavý, jak se seriál popere s tématikou plastické operace jako cesty k lepšímu životu, ale Kang Mi Rae mě svým kuňkáním a neschopností cokoliv udělat prostě udolala. Její představa, že se jí život po plastice změní bez toho, aby byla ona sama se o cokoliv přičinila, mě dostával. Chtěla žít život normálních lidí, ale neuvědomovala si, že i ostatní mají nejrůznější problémy, se kterými se musí poprat. Líbila se mi myšlenka její mamky, že změna vzhledu jí pomůže dostat se k lidem blíže, aby mohli poznat, že Kang Mi Rae je příjemná holčina, ale to by ona sama musela alespoň nějak reagovat. Zakřiknutá hrdinka mě neoslovila a její budoucí vývoj mě nezajímá – 1* (3/10) ()

Nam.94 

všechny recenze uživatele

Tento seriál měl velký potenciál, hlavní mužská role kterou ztvárnil úžasný Cha Eun-Woo a koncept. Není to špatné, je to taková milá oddechovka která nemá sice extra silný příběh ale nemá ani slabá místa, celý seriál se jede ve stejný kvalitě. Je jen škoda, že Eun-woovi dali tak introvertní roli.. více by se mi líbilo kdyby bych stejně praštěný a extrovertní jako v Nově psané dějiny, tady byl takový tichý, "nezajímavý" a furt koukal jak kdyby se ho to netýkalo. Eun-Woo je úžasný herec a je mi jasný, že chyba nebyla na jeho straně nýbrž na scénáři. A hlavní herečka byla to samé ale ještě horší, uťápnutá bez vlastního názoru (a chvilkami i mozku), která se buď litovala nebo na všechno odpovídala "co?" a žila si ve vlastním světě. Navíc mi vadilo jak nebyla schopná nic vzít do vlastních rukou. Jsem tu hodně kritická ale ve finále to není tak hrozný, je to oddychová romantika kde to ale bohužel mezi hlavními postavami vůbec nejiskří protože jsou oba uťápnutý. Navíc jsem nepochopila proč byla hlavní hrdinka braná za takovou krásku (ta po operaci), chápu, že v Korei mají jiný standarty krásy ale mně osobně se vůbec nelíbí ani mě nepřesvědčilo její hraní. Navíc byl extrémně znát věkový rozdíl mezi ní a Eun Wooem, měli zvolit hezčí, mladší a "zkušenější" herečku. Romantika 9/10, komedie 8,5/10, akční -není ale děj se nevleče celkově toto drama hodnotím solidních 8 z 10, taková lepší romantika s hezkým hlavním hrdinou ()

Galerie (28)

Zajímavosti (1)

  • Protože byl seriál komerčním úspěchem, schytal jen velice dobrá hodnocení od televizních kritiků, vyjadřujících vřelá díky za tak proaktivně koncipovaný námět, v němž lze zaregistrovat hned několik důvtipných otázek a odpovědí na dnešní proměnlivé sociální prostředí, v němž se den za dnem ptáme sami sebe, jaký význam pro nás ještě má štěstí nebo krása života, dostal na přelomu roku 2018 celý filmový štáb společně se všemi účinkujícími jako odměnu za projevenou snahu a práci příjemnou pětidenní dovolenou na filipínském ostrově Cebu. (Conspi)

Reklama

Reklama