Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si Lucas Bellu adoptoval, byla ještě malé štěně. Od té doby se stali nejlepšími přáteli. Jednoho dne však Bella zmizí a ocitne se více než 600 km od svého pána. Láska k páníčkovi je však silnější než nepřízeň osudu a Bella se rozhodne vrátit se domů. Cestou ji čeká mnoho dobrodružství, noví přátelé, ale i nebezpečí a nástrahy velkého neznámého světa… (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (123)

applause 

všechny recenze uživatele

Krásný! Nemůžu říct, že by se mi to líbilo víc než Psí poslání, ale bylo to krásné, ale trochu jinak. Pejsek byl roztomilý a líbilo se mi, že tam byly také kočky a hlavně puma. I když jako mladě byla moc udělaná počítačově. Ale scéna s ní na ledě byla kouzelná. Nejhorší bylo loučení. To jsem celé obrečela a konec byl kouzelný. Film se mi líbil ještě víc než jsem čekala. Doporučuji. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Tentokrát žádný zázrak se nekonal. Jde o průměrný rodinný film, který hraje hodně na city a občas mě trochu i štval, hlavně digitální pes, který je realistický jako moje peněženka narvaná prachama... Jsou tu situace, kde by žádný digitální úpravy nebyly potřeba, ale asi to bylo jednodušší, než přimět psa sedět na místě. No a kamarádství se šelmou bylo taky trochu moc. ()

Reklama

blondboss 

všechny recenze uživatele

Pre milovníkov psov je tento snímok povinnosťou. Ide v zásade iba o jeden z ďalších podobne ladených filmov, ktoré vám na jednej strane pohladia dušu a zmäkne vám srdce pri pohľade do úprimných psích očí, na strane druhej ale už podobných filmov bolo natočených neúrekom a tento ozaj neprináša už nič nové. Navyše je to zamerané viac na deti ako na dospelých, o čom hovorí aj jednoduchosť deja. Každopádne hodinka a pol ubehla ako voda a ja som až tak veľmi neľutoval. 60 % ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $18miliónovTržby USA $37,368,019Tržby Celosvetovo $52,512,329Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Klasický rodinný film zo sveta zvierat, tých buzerantov si tam ale mohli odpustiť, boli tam ako päsť na oko. Občas tam zbytočne trčí CGI, hlavne tá kamarátska puma. Niekedy to príde aj troch zdĺhavé. Ashley Judd by mali brať radšej z väčšej diaľky je už akosi moc ošuntelá. /videl v kine: 50%/ ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Psí poslání se mi moc líbilo, tak jsem byl zvědav na Psí domov. Film prakticky kopíruje Neuvěřitelnou cestu, akorát to není tak záživné. Animovaná zvířata jsou otřesná a bohužel tam jsou více než ta živá. Příběh takový klasický klišé, hlavně ten konec s veterány a slow motion přivítání. Bohužel jsem se u filmu spíše nudil a celkově mi to přišlo jako televizní film. Normálně bych dal asi spíše 2*, ale kvůli zvířátkům tam tu jednu navíc přihodim. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Kojoti, kteří se objeví ve filmu, jsou skuteční – obývají severovýchodní americké státy a východní Kanadu. (ČSFD)
  • Trailer na film byl široce kritizován, protože jasně ukazuje hlavní body celého filmu včetně konce. (ČSFD)
  • Bellu hraje pes jménem Shelby. Jde o křížence rotvajlera a její věk se odhaduje na tři roky. Přesně to ale nikdo nemůže říct, protože Shelby žila na jednom ze smetišť v americkém státě Tennessee. Odtud byla odchycena do útulku, kde si ji našli filmaři. Po dokončení filmu Shelby pomáhá postiženým a opuštěným lidem. (mar48)

Reklama

Reklama