Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si Lucas Bellu adoptoval, byla ještě malé štěně. Od té doby se stali nejlepšími přáteli. Jednoho dne však Bella zmizí a ocitne se více než 600 km od svého pána. Láska k páníčkovi je však silnější než nepřízeň osudu a Bella se rozhodne vrátit se domů. Cestou ji čeká mnoho dobrodružství, noví přátelé, ale i nebezpečí a nástrahy velkého neznámého světa… (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (123)

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Psí poslání se mi moc líbilo, tak jsem byl zvědav na Psí domov. Film prakticky kopíruje Neuvěřitelnou cestu, akorát to není tak záživné. Animovaná zvířata jsou otřesná a bohužel tam jsou více než ta živá. Příběh takový klasický klišé, hlavně ten konec s veterány a slow motion přivítání. Bohužel jsem se u filmu spíše nudil a celkově mi to přišlo jako televizní film. Normálně bych dal asi spíše 2*, ale kvůli zvířátkům tam tu jednu navíc přihodim. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nějak si nemůžu pomoct, a možná je to i dětstvím, a jiným náhledem na podobné filmy, ale mám pocit, že z Neuvěřitelné cesty o dvou psech a jedné kočce, kteří se vypravili za páníčky přes Skalisté hory, nebyl cítit takový amerikanismus, patriotismus a tak brutálně netlačili na city tak, jako u tohoto filmu. Příběh je to samozřejmě hezký, ždíme z diváků emoce na tisícero způsobů a jelikož jsme v době digitálu, tak si usnadňuje to, co jen jde, což je u dnešních rodinných filmů ze zvířecího prostředí poměrně hojné a podobných filmů je poslední dobou opravdu dost. Trošku to ale, podle mě, ztrácí ducha filmů dřívějších. Nicméně, musím se přiznat, že pořád je to natolik hezké, aby to rozplakalo většinu publika, takže to účel splňuje. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Psímu poslání se to ani v nejmenším nevyrovná. Psí poslání bylo originální, plné emocí a u každého rozloučení s pejskem jsem plakala. Tohle je něco odlišného, ale srovnávání se neubráním, jelikož je to od stejného autora/scénáristy a za mě byl tenhle film natočený a pojatý hůře než Psí poslání. Tohle je dělané jako dobrodružný film pro opravdu menší diváky, ožná aby je to naučilo víe si svého mazlíčka vážit a třeba doufat, že se vrátí, I když se vydá na takovou nebezpečnou cestu. Puma byla do očí bijící, jak byla vytvořená díky CGI, říkám si, že snad I dítě by to prokouklo. Za mě nic moc, opravdu jsem zklamaná, topkou pro mě zůstává a zůstane Psí poslání. Tohle byla nuda, bez pořádných emocí a příliš dětinské. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Dva roky po čarokrasném Psím poslání tu máme další ždímačku emocí pro všechny pejskaře, kterou jsem si užil i já, ačkoli jsem psa nikdy nechoval. Film je z větší části dělaný převážně pro dětské oči, na své si ale zajisté přijdou i další věkové kategorie. Mým dámským vrstevníkům se zalíbí hlavní mužský představitel, milovníci přírody jako já se pokochají scenériemi divočiny Colorada. ()

applause 

všechny recenze uživatele

Krásný! Nemůžu říct, že by se mi to líbilo víc než Psí poslání, ale bylo to krásné, ale trochu jinak. Pejsek byl roztomilý a líbilo se mi, že tam byly také kočky a hlavně puma. I když jako mladě byla moc udělaná počítačově. Ale scéna s ní na ledě byla kouzelná. Nejhorší bylo loučení. To jsem celé obrečela a konec byl kouzelný. Film se mi líbil ještě víc než jsem čekala. Doporučuji. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Bellu hraje pes jménem Shelby. Jde o křížence rotvajlera a její věk se odhaduje na tři roky. Přesně to ale nikdo nemůže říct, protože Shelby žila na jednom ze smetišť v americkém státě Tennessee. Odtud byla odchycena do útulku, kde si ji našli filmaři. Po dokončení filmu Shelby pomáhá postiženým a opuštěným lidem. (mar48)
  • Kojoti, kteří se objeví ve filmu, jsou skuteční – obývají severovýchodní americké státy a východní Kanadu. (ČSFD)
  • Trailer na film byl široce kritizován, protože jasně ukazuje hlavní body celého filmu včetně konce. (ČSFD)

Reklama

Reklama