Reklama

Reklama

Přes hranici

Trailer

Obsahy(1)

Gloria (Gina Rodriguez) míří do Tijuany v Mexiku, aby navštívila svou nejlepší kamarádku, která se tu účastní místní soutěže o královnu krásy. Během večírku v baru ale její přítelkyni někdo unese a samotná Gloria se zaplétá do nebezpečné hry mezi CIA, DEA a charismatickým, ale bezcitným šéfem drogového kartelu. Gloria, která v sobě objevuje netušené schopnosti, musí ve snaze zachránit svou kamarádku všechny obehrát. Neobejde se bez lstí, vynalézavosti a síly. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (53)

castor 

všechny recenze uživatele

Stát Baja California a jeho největší město Tijuana, které leží na mexicko-americké hranici – se všemi problémy, které právě jeho poloha přináší. Hispánská Američanka Gina Rodriguez tam jede navštívit kamarádku, které se zachtělo korunky v soutěži krásy. Všechno je ovšem nakonec úplně jinak, za což kolikrát mohou právě i dívčiny naivní kroky. Její soukromé peklo kočírují bossové drogového gangu, úkoly z bodu A do bodu B se ale začínají po čase poměrně zajídat, chování agentů DEA je pak rovněž krapet mimo. Lehce umělá ukázka toho, jak rychle lze v dnešním Mexiku dospět a ztratit zbytek iluzí, je nicméně solidně natočená, v závěru pak úsměvně přepálená. Děvče v sobě totiž „nachází“ netušené schopnosti. Samozřejmě k tomu přispívají všichni okolo, jež se chovají jako naprostí idioti. Škoda, že to tvůrci pojali tak smrtelně vážně. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Vyumělkovaná blbost.. Kartel si v čele s charismatickým hajzlem podmaní všehoschopnou hispánskou Američanku a zneužije ji rovnou k několika nezákonným akcím.. Pfff. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že mě to celkem bavilo, byť je děj dost nepravděpodobný (film je nejvíc nevěrohodný asi ve chvílích, kdy chce být drsný; rovněž chování zločineckého šéfa gangu je dost proti logice) - hlavní hrdinka má neuvěřitelné štěstí, jak jí vše prochází. Herečka, která jí hraje, mi navíc v obličeji přišla dost nehezká, tělo má ale ucházející, takže koukat se na ni jakžtakž dá. No a celé to samozřejmě spěje do svého předem očekávaného závěru, který se do puntíku vyplní. Od ženský, která je podepsaná pod prvním Twilightem, bych už předem žádná přehnaná očekávání neměl, ale zde mi to kupodivu nepřišlo tak hrozné, jak by se mohlo zdát. Jen by to mohlo být kratší a mnohem víc brutálnější - přišlo mi to celé nějak strašně krotké. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Dement Trump ešte stále nestihol postaviť ten plot a potom sa stávajú také veci. Očividne Mexičanka, ale už s americkým občianstvom, sa náhodne dostane do pazúrov mexického gangu a zdá sa, že asi zabudla, ako to v krajine kaktusov chodí, keďže neváha hrdo kartelu do očí chrstnúť, že "ja poznám svoje práva!". Opálení zbrojnoši sa dlho snažili nájsť v drogovom slovníku slovo "právo", avšak s údivom zistili, že taký cudzí termín sa v oblasti tequily naposledy vyskytoval ešte za čias dobytia Aztéckej ríše, aj to šlo o právo zabíjať Indiánov. V tomto napínavom thrilleri si užijete naozaj veľa slnka, fúzatých slizákov a nakoniec aj tak vyhrá Mexiko. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Zaslouzite si lepsi film nez je tento.Zapletka je tezko stravitelna.Ukazuje se zde zensky smysl odzbrojovat muze.Film je zabavny v beckovem slova smyslu.Akcni kousek pro patecni vecer. Holywoodske remaky jsou schematicke a neinspirativni. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Vizážistka se připlete k přestřelce na party pro lokální missky, padne do spárů kartelu a krátce na to i DEA, která jí donutí dělat krtka. Hlavní hrdinka neni zrovna bedna, ale vzhledem k tomu, že členové kartelu jsou totální idioti a agenti DEA prozměnu naprostí kreténi, dokáže to díky legračním eskapádám přežít. To by se jí ale nepovedlo, kdyby někdo nerozstřílel scénář tak, že sotva držel pohromadě. No a korunu tomu nasazuje Gina Rodriguez, které to tady nádherně nejde, protože se prostě do podobných rolí nehodí. V závěru Mackie vypustil hlášku, která téhle prče nasadila korunu a donutila mě poprskat si klávesnici. 30% za kouzlo nechtěného. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Film o silnej ženskej hrdinke, má v dnešnej dobe viac šancí na úspech, ako to bolo v rokoch minulých. Ale to neznamená, že to bude pravidlo. Nudný a zbytočne rozvláčny film. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

osobně mi tyhle za vlasy přitažené akční béčka nijak nevadí pokud jsou zábavné...Miss Bala bohužel není.Ne snad že by se tady nic nedělo,ale celé je to takové nezáživné a už tolikrát viděné.Navíc se Miss Bala bere smrtelně vážně a to jí taky body rozhodně nepřidává.Když už něco podobného tak radši znova Peppermint...40% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Ty tři hvězdy jsou snad i za to,že to točila ženská,a navíc režisérka sračky jako je Stmívání,jinak se ten film na tři nikdy nedostal.50%. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

DEA a CIA sa hrajú na mexickom piesočku, aby prišla vizážistka z ameriky s mexikánskymi korenmi a celé im to prekazila. Strašne dementný a nelogický film. Tá akože romantická linka tomu absolútne nepomohla. Jasné, keď sú ľudia v nebezpečí robia veci, čo by inak neurobili, ale na pol filmu zabudnúť na kamarátku a venovať sa nácviku streľby s bossom kartelu bolo cez. 1 z 5 ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Přes hranici je pro mě velikým příjemným překvapením. Film je plný akce, napětí a celkově je zábavný, přesto, že očividně velký rozpočet neměl a je obsazen prakticky neznámými herci. Jsem si jistý, že se k tomuto akčňáku ještě někdy vrátím. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdinka je sympatická a její vynucený (ne)vztah s vůdcem zločineckého mexického kartelu pochopitelně submisivní, nicméně některé zvraty, a hlavně závěrečný přerod v terminátorku s ákáčkem v ruce, silně zavání béčkovou lehkomyslností, respektive úsměvností. Lze je ovšem nahlížet též nelogickým (ženským, ehm :-)), uhlazeným pohledem nepravděpodobné červené knihovny, o což ale tvůrci nejspíš neusilovali. 50 % ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

Asi takto: ak čo i len na chvíľu zapnete mozog, zistíte, že Miss Bala je chujovina ako traky. Ak ho ale pri pozeraní necháte vypnutý, pobaví vás aspoň rýchly spád s pozerateľnou akciou. I keď, namiesto Giny Rodriguez mohli tvorcovia vybrať aj fešnejšiu hlavnú hrdinku... 30 % ()

zsn 

všechny recenze uživatele

Perfektní, odpočinkový, rodinný film. Nic převratného, nic kvalitního, nic náročného, přesto bomba. Někdy ani není třeba se snažit. ()

keoma26 

všechny recenze uživatele

Jakoze na reziserku Stmivani fajn prekvapko, pustil jsem si to puvodne jen jako kulisu, ale nakonec s chuti dokoukal ... ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Hodně chabý thriller o holce, kterou unese kartel, aby pro ně pašovala zboží. Asi nejvíc mě tady zaujalo, že je Bala další film, ve kterém se mihl Mackie, zase o drogách a zase sračka. ()

Reklama

Reklama