Reklama

Reklama

Přes hranici

Trailer

Obsahy(1)

Gloria (Gina Rodriguez) míří do Tijuany v Mexiku, aby navštívila svou nejlepší kamarádku, která se tu účastní místní soutěže o královnu krásy. Během večírku v baru ale její přítelkyni někdo unese a samotná Gloria se zaplétá do nebezpečné hry mezi CIA, DEA a charismatickým, ale bezcitným šéfem drogového kartelu. Gloria, která v sobě objevuje netušené schopnosti, musí ve snaze zachránit svou kamarádku všechny obehrát. Neobejde se bez lstí, vynalézavosti a síly. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

mira007 

všechny recenze uživatele

Mexičani natočili v roce 2011 skvělý film o účastnici lokální miss, která se připlete do přestřelky narco band, načež si ji přivlastní místní boss - syrové realistické, tíživé se skvělou Sigmanovou. A v roce 2019 přišli Američani a natočili tento imbecilní remake v béčkovém stylu a nakombinovali tam ještě DEA a celkově to přizpůsobili náctiletým divákům. Mám sto chutí dát odpad, ale beru, že kdybych neznal původní Miss Bala, tak bych možná dal i dvě slabší hvězdy. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Vizážistka se připlete k přestřelce na party pro lokální missky, padne do spárů kartelu a krátce na to i DEA, která jí donutí dělat krtka. Hlavní hrdinka neni zrovna bedna, ale vzhledem k tomu, že členové kartelu jsou totální idioti a agenti DEA prozměnu naprostí kreténi, dokáže to díky legračním eskapádám přežít. To by se jí ale nepovedlo, kdyby někdo nerozstřílel scénář tak, že sotva držel pohromadě. No a korunu tomu nasazuje Gina Rodriguez, které to tady nádherně nejde, protože se prostě do podobných rolí nehodí. V závěru Mackie vypustil hlášku, která téhle prče nasadila korunu a donutila mě poprskat si klávesnici. 30% za kouzlo nechtěného. ()

Reklama

Jereme 

všechny recenze uživatele

No je to ,,béčko" ... ale co, to jsem věděl od začátku... Musím říct, že mě to celkem zpříjemnilo sobotní večer, kdy jsem chtěl prostě vypnout... Jsou zde logické chyby, je to klišé, jsou tu wtf momenty? Jasně! Ale pochybuju, že si to někdo pouští z očekáváním, že uvidí film roku s adepty na Oscara pro hlavní i vedlejší roli... V rámci žánru myslím, že příběh odsejpá a i ta Gina Rodriguez je v celku příjemná... takže co? No to co jsem od filmu čekal, jsem i dostal... nic víc nic míň... ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Toto není kvalitní Béčko a ta paní, co to natočila se měla nejprve podívat na nějaké filmy nebo se s někým poradit. Co mělo být akcí a hlavně napětím, tak to právě postrádalo to napětí. Snažila se to dohnat stále stejná "gradující" hudba, ale ta kombinace byla spíše úsměvná. A teď to hlavní: Celý film je vymyšlen a podán strašně dementně a naivně, no prostě ztráta času. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

DEA a CIA sa hrajú na mexickom piesočku, aby prišla vizážistka z ameriky s mexikánskymi korenmi a celé im to prekazila. Strašne dementný a nelogický film. Tá akože romantická linka tomu absolútne nepomohla. Jasné, keď sú ľudia v nebezpečí robia veci, čo by inak neurobili, ale na pol filmu zabudnúť na kamarátku a venovať sa nácviku streľby s bossom kartelu bolo cez. 1 z 5 ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Gang objavujúci sa vo filme nesie názov "Estrellas" a jeho logo tvorí písmeno "e" spojené s malou hviezdičkou. Estrella je španielsky výraz pre hviezdu. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama