Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osmnáctiletý Nic (Timothée Chalamet) má na první pohled vše – skvělou rodinu, krásu, talent a přijetí na univerzitu v kapse. Přesto je v jeho životě trhlina, kterou vyplňuje drogami. Kde se vzala, a jak může David (Steve Carell) pomoci svému milovanému synovi ve chvílích, kdy se ocitá nad propastí? Emotivní snímek o síle závislosti a ještě větší síle lásky byl natočený podle skutečného příběhu Nica a Davida Sheffových, kteří své zážitky zachytili každý ze svého úhlu pohledu ve dvojici knih. Opravdovost pádů i naděje ve filmu umocňují představitelé hlavních rolí, kteří svými výkony dokazují, proč jsou řazeni k nejtalentovanějším hercům svých generací. (Aerofilms)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (153)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Oscarovka, kterou na ceremoniálu nakonec neuvidíme. Což je škoda, jelikož můj oblíbený Steve Karel naprosto ohromuje ve všech svých scénách a jak jsem ho měl rád v komediálních rolích, už ho chci vidět jen v těch dramatických na způsob Sázky na nejistotu..a Beautiful boy. Téma mě příliš nezaujalo, takových už tu byl přehršel, ale musím říct, že jsem si i po ztrátě pozornosti někdy ve třicáté minutě film celkem užil. Nic, co by tu ještě nebylo, možná i to si v Americe řekli, nebo je jen nezajímá produkující Amazon studios. ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Film o lásce otce ke svému synovy, který nejenže v jiném filmu hrál geje (!!!), ale v Beautiful Boy ujížděl na C10H15N s molární hmotností 149,233 g/mol (tj. methylamfetamin). Otec se snaží, co může, ale synáček si pořád žilně dodává smysl života, což vede v to, že otec nad synem zlomí hůl. A dobře mu tak! 74 % Celosvětový příjem k 24. 4. 2019: $15,686,213, což je 0,63 násobek rozpočtu ()

Reklama

Mishqo 

všechny recenze uživatele

"It takes the edge of stupid all-day reality." Aj tak sa dá opísať cesta k drogovej závislosti, ktorá neničí len život samotného narkomana, ale aj život celej jeho rodine, ktorá sa ho snaží zviesť na správnu cestu. And, oh God, what a long and painful journey that is. Seldom successful. Carrel a Chalamet si tu hrajú prím a nedá sa im to nezozrať i s navijakom. It tore my heart apart. Vlajková loď rodičovskej lásky. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Steve Carell pro mě v tomto filmu naprosto exceluje. Je pro mě ukázkou, že tyto role pro něj jsou stvořené. Zní to až zvláštně, když je to dospělý chlap, ale přijde mi to,jako by "dospěl". Protože tenhle film je skvělý, i když (SPOILER) nejsem zastáncem happyendů - film bych ukončila cca 20 minut před pravým závěrem. Ale je to tak krásně "těžký" a reálný snímek. "Boj" ať už v realitě či mimo ni, ukázka volby, možností a ať už máme vše, co můžeme ke "kvalitnímu" životu mít či ne, je to jen na nás a je tu v nás, jak budeme v životě pokračovat, co budeme dělat a pokud vás to uvnitř "drásá", tak i když máte materiálně vše, můžete dopadnou i takto.. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Už je známé, že Steve Carell s přehledem zvládá komediální i vážné role a v tomto filmu je tím jediným dobrým. Příběh o drogově závislém synovi a otci, který ho chce zachránit, má v sobě vše, co byste od podobného filmu čekali, bohužel ale nedokáže nijak zaujmout a velice brzy mi bylo úplně jedno, jak to se všemi zúčastněnými dopadne. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (15)

  • V závěru filmu se objevují takzvaná „The 3 C's“, co však znamenají? Není žádným tajemstvím, že sledování milovaného člověka se závislostí může být extrémně obtížné, stresující a srdcervoucí. Existují však tři hlavní principy, známé také jako tři C pro zotavení ze závislosti, které mohou závislým a jejich blízkým pomoci lépe porozumět nemoci a jejímu zotavení. Tři C  jsou: Nezpůsobil jsem to, Nemůžu to vyléčit, Nemůžu to ovládat. (sator)
  • Skutečný Nic Scheff se narodil 20. července 1982. V rané scéně Nic říká, že je mu 18 let, ale ještě nezačal vysokou školu. Film se odehrává kolem roku 2000. To vysvětluje, proč postavy ve filmu mají na svých plakátech a tričkách kapely z 90. let. (blans)

Reklama

Reklama