Reklama

Reklama

Když nám bylo 17

(seriál)
  • Jižní Korea Seoreunijiman yeolilgobibnida (více)

VOD (1)

Epizody(16)

Ve třiceti se probere z třináct let trvajícího kómatu a zvyká si na nové podmínky. Znova se sblíží s mužem, který si dává za vinu, co se jí stalo. (Netflix)

Recenze (9)

ainny 

všechny recenze uživatele

Druhý romcom letošního roku, který mě dostal. I když byl úplně jiný, i když mám někdy pocit, že mě Korejci už nedokážou překvapit, tak ono zase jo. Už pro to obsazení, už proto jak se vyhnuli tolikrát omílanému klišé (no, ono tam bylo, ale úplně jinak), už pro ten originální příběh, musím jít do plných. Nemám slov a jsem jenom a pouze nadšená. ()

Pirkaf 

všechny recenze uživatele

Výborný seriál se skvělou Shin Hye-seon. Malinko to kazí zbytečně natahovaný, korejsky dojímavý a dramatický závěr, takže na plnou palbu to není, ale každopádně spokojenost. ()

kubka4 

všechny recenze uživatele

Musím naprosto souhlasit S ainny. Velmi originálně zpracovaná klišé, tak že to vlastně ani klišé není. Obsazení skvělé... Osobně se mi Yang Se-jong líbil zde ještě více než v My Country, které jsem viděl krátce před tímto dramatem. A Shin Hye-sun dokázala skvěle zahrát velmi obtížnou roli. Ze začátku mi bylo líto, že bylo drama zkráceno z 40 na 32 epizod, ale možná je to i dobře. Nic se příliš nenatahovalo a všechno do sebe krásně zapadlo, včetně zakončení, které bývá slabinou mnoha korejských dramat. Bylo to skvěle strávených 16 hodin mého života. "Don't think, FEEL!" ()

jarah 

všechny recenze uživatele

Dlho som váhala nad konečným hodnotením. Pri sledovaní mojich top seriálov zabúdam jesť a nespustím oči z obrazovky až do záverečných titulkov. Tu som to tak necítila. Áno, je to príjemná dráma, zaujímavá téma, dobrý výber hercov, ale zakopávala na bežných detailoch. Nechápem, prečo musela Jessica rozprávať a pohybovať sa ako robot. Napriek tomu, že sa Woo Seo Ri (Shin Hye Sun) prebrala z kómy v tele tridsaťročnej ženy s rozumom sedemnásťročnej stredoškoláčky, jej detinský spôsob rozprávania mi prišiel prehnaný, hodil sa skôr pre sedemročné decko. Som zvyknutá, že sa juhokórejské herečky bežne vyjadrujú veľmi afektovane, ale tu ma to vyrušovalo. Neviem si predstaviť, že by mal mať tento seriál pôvodne zamýšľaných štyridsať epizód. Scenár prisúdil protagonistom často nelogické správanie. V živote všetko funguje a koná na báze čo najmenšieho odporu, ale tu si každá postava vyberala čo najdlhšiu okľuku, v duchu: "Tahle zkratka byla o něco delší, ale o to náročnejší". V skutočnosti je to za 3,5 hviezdy. ()

bulinka 

všechny recenze uživatele

Skončiť v kóme na 13 rokov by asi nikto z nás nechcel. Mnohí by sme sa z toho ťažko psychicky spamätávali. Nakoľko hlavnej postave bolo vtedy len 17 rokov, zvládala to lepšie. Predsa v mladej hlave sa niektoré veci zvládajú oveľa ľahšie. Celkovo je seriál veľmi príjemný, vtipný a zábavný, ale aj smutný. Herci super, noví, neopozeraní ale veľmi príjemní a sympatickí. Pani v domácnosti dávala parádne hlášky, každý jej výstup stál za to 😊. Aj soundtrack potešil. ()

Damnsinead 

všechny recenze uživatele

Výborný seriál. Na rozdíl od většiny romantických komedií se vyhnul zbytečnému protahování a věčnému pletichaření, naříkání a potrefeným záporákům. Postavy jsou sympatické, nikdo mě nevytáčel a neměla jsem problém si je oblíbit. Kdo by nechtěl mít doma Jennifer! Jen dvě věci mě štvaly: věčně nějaké anglické fráze (pochybuju, že by takhle korejci normálně mluvili), a nestydatá propagace jakési balené vody - Woo-Jin ji chlemtá pomalu v každé epizodě a kamera pečlivě zaostřuje na logo. Normálně bych to přešla, ale tohle je příliš okaté. ()

vavsek 

všechny recenze uživatele

Pubertální, ale zároveň fyzicky plně dospělá žena v podání Shin Hye-son naprosto famózní. Její rollercoaster emocí bylo fakt něco sledovat. Zápletka byla zajímavá, ale za mě celkem dost natahovaná a její vyřešení mohlo přijít určitě o několik epizod dříve a zbytek mohl být vyplněn budováním milostného vztahu mezi hlavními postavami. Každopádně i tak konec s písní od MIGYO naprosto zahřeje u srdce. DON'T THINK, FEEL! ()

Reklama

Reklama