Reklama

Reklama

Naprostá láska

  • Argentina La quietud (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Eugenia (Bérénice Bejo) se vrací z Paříže na rodinný ranč poblíž Buenos Aires poté, co její otec utrpí mozkovou příhodu. Po letech se tak setkává se svou matkou a sestrou Miou (Martina Gusman), k níž měla kdysi velmi blízko. Všechny tři ženy jsou nuceny postavit se tváří v tvář emocionálním traumatům a temné rodinné historii, která se odehrávala na pozadí argentinské vojenské diktatury. Další a další kostlivci postupně vylézají ze skříní, stejně tak jako se znovu objevuje dlouho pohřbená žárlivost a rivalita obou sester, umocněná jejich znepokojující fyzickou podobností. Podobně jako Traperův ceněný film Klan (2015, Cena za režii na MFF v Benátkách) je i Naprostá láska naplněna tragickým pozadím hrůz vojenské politické tyranie, která v zemi desetiletí vládla. (Film Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (10)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

dosti specifický příběh a pointu i to,proč vše bylo tak jak bylo, pochopíte na úplném konci, kdy to bude řádné rozšambo.Prostě je to příběh z jiného konce světa ,který má svá odlišná specifika.Kvalitně obsadili do rolí sester dvě herečky velmi si i v reálu podobných.Na začátku jsem si v prvním momentu,kdy se objevily spolu na scéně,myslela ,že jsou to dvojčata.Herečka v roli matky byla famózní.Dobrá kamera i režie.Myslím si,že název měl být devastující láska. ()

Reklama

Swu 

všechny recenze uživatele

Bože proč? Film jsem viděl úplnou náhodou, když jsem se zůčastnil jedné akce, kde měl být promítán film zcela jiný. Provozci jej ale neměli, takže nám pustili tohle. No, zážitek to teda vskutku byl. Jestli pozitivní, o tom se dá spekulovat. I po shlédnutí filmu vlastně nevím o co tam šlo. Postavy jsou ploché, jejich motivace neuchopitelné. Rádoby zvraty typu "mexická telenovela" ovlivňují takřka celý průběh filmu. Hudba nic moc. Snad kromě absurdity celého filmu, z níž si dosud dělám legraci, je na snímku pozitivní prvek možná tak ucházející kamera, díky čemuž film nepůsobí úplně amatérsky. Herci také nejsou vyloženě špatní, jen to zasazení je tragické. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Nejde sice o žádný filmový zázrak, ale dovolila bych si nesouhlasit s názorem, že snímek La Quietud připomíná telenovelu. Do té má skutečně daleko. Pablo Trapero natočil celkem slušné drama, jehož středobodem je emocionálně vyhrocený vztah dvou sester, v němž se odráží matčin rozdílný přístup ke každé z nich mající kořeny hluboko v rodinné minulosti. Určitou roli hraje také mnohaleté odloučení, které Miu žijící v područí dominantní matky nesmírně trápí. (60%) ()

fleurette 

všechny recenze uživatele

Hodně zvláštní příběh dvou sester, které se milují, ale zároveň na sebe žárlí. Všichni si vzájemně lžou a podvádí se, přestože se tváří, jak se milují. Zatímco bezstarostně žijí na latifundii, která jim správně nenáleží. Asi největší problém mám s tím, když se dvě herečky, kterým je přes 40, chovají jako puberťačky, které nevědí co nebo koho chtějí, to prostě není uvěřitelné. Postava matky, s příznačným jménem Esmeralda, celému bizardnímu příběhu vévodí. ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama