Reklama

Reklama

Bikesalon

(pořad)
Publicistický / Sportovní
Česko, 2018, 25 min

Obsahy(1)

Už žádné dumání, kam na výlet s kolem, jaké vybavení vybrat, jak se připravit na sezónu či na co si dát při cykloturistice pozor! Magazín Bikesalon je novou biblí pro české cyklisty. Zahrnuje předvádění a testování všech druhů kol, příslušenství, dopňků i oblečení. (TV Prima)

Recenze (6)

Gamekeeper77 

všechny recenze uživatele

I když vlastnoruční pořady Primy z devadesáti procent s opovržením zavrhuju a přepínám, tohle je výjimka. Je to teda spíš pro fajnšmekry a profíky, já při popisech kol, jejich součástek a jízdních vlastností moc nechápu, o čem je řeč, majoritní technickou složku pořadu bych vyměnil spíš za tu popisující cyklostezky, tím by se určitě cílová skupina diváků rozšířila a prkenně nadrcený rozhovory průvodců nejsou taky nic moc, ale jak říkám, já na to koukám rád. 60%. ()

Snake.Charmer 

všechny recenze uživatele

Nejdřív nějakej strejc otestuje na polňačce gravel od Meridy, pak si dáme otravnou asi desetiminutovou reportáž z nějakýho závodu "chrtů", pak nám nějakej další "expert" předvede, že i na dvacetipětikilový e-mrdce se dá jet dvě vteřiny po zadnim... 2 minuty s Gaspim na Sardinii to fakt nespravěj. Pořad o kolech je dobrý nápad - ale minimálně díl, který jsem viděl, byl zoufale nevyvážený, co se jednotlivých cyklistických disciplín týče. Takže ve finále dost nuda! ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Musím souhlasit – dosti nevyvážený program. Patřím k těm, kteří mají jedno horské kolo už dvacet let – ale rád se dozvím nějaké vychytávky – rady – doporučení – i v tomto směru. Navíc u podobných pořadů se často míří do přírody, což je další věc kterou mám hodně rád a jako vášnivý cestovatel se rád nechám inspirovat – jenže v tomto pořadu se opravdu až moc řešili věci – na které podle tvůrců stejně nemá / nedostane příležitost si to vyzkoušet spousta lidi… ()

maxXxic 

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem se hodně těšil, ale jak vidno dnes už je všechno úplně někde jinde... Mimo dost dobrých záběrů z trailů a downhillů se tu sice najde i zajímavé kolo v rádoby recenzi, kde se o výbavě dozvíme velmi málo a krom ceny se nám dostane jen dojmů chlapíka, který s ním sjel jeden kopec. Mimo tohle, zbylou stopáž zabírá různý bizární elektro šajz (elektro mtb, elektro koloběžka, jako wtf?) a pak takový ten tutoriál s default kecama, který vám rozhodně na kole nepomůžou... ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama