Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Anders (Ben Mendelsohn) je chlapík stredného veku, ktorý opustil svoju ženu Helene (Edie Falco). Nechal jej obrovský honosný dom s piatimi spálňami a ešte nesplatenou hypotékou. Taktiež odišiel do predčasného dôchodku, aby sám a na novom mieste našiel svoje šťastie. Avšak namiesto toho sa stretáva iba tvárou v tvár so svojim vlastným zlyhaním. Zlyhal ako rodič a zlyhal ako manžel. Jeho dvadsaťsedem ročný syn Preston (Thomas Mann) je bez stáleho finančného príjmu, bez vlastného bývania a prakticky 'visiaci' obom rodičom na krku. Anders si vždy prial mať so synom také puto, aké mávajú najlepší priatelia. Namiesto toho sa s ním pokúša zblížiť mladý narkoman Charlie (Charlie Tahan), ktorý nenachádza pochopenie u svojich bohatých rodičov. (sochoking)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Standardní Sundance/Toronto festivalovka o nepěkné krizi středního věku bílého kariérně více než úspěšného zajištěného muže, který měl zdánlivě všechno, zahodil to a nyní se snaží najít sebe sama skrze sérii opilecky-zhulených depresivních eskapád. Jede se ve vymletých kolejích dle všem dobře známého mustru z bezpočtu podobných snímků, co jich jen ročně vznikne. Tento nepřináší nic nového a ani výtečné obsazení (i tomu odpovídající výkony) na tom nic moc nemění. Motivy sebedestruktivní krize středního věku jsou základním stavebním kamenem nejedné stěžejní quality TV, které tento vděčný motiv v poslední dekádě natolik inovativně a do důsledku vytěžily, že filmy na toto téma dnes stěží mohou ještě něco objevného říci. A tento se o to ani nesnaží. Holofcener má však jednu výhodu, která ho od zbytku midcult festivalového peletonu přeci jen odděluje; daří se mu totiž navodit podmanivou posmutnělou náladu, která to spolu s až nezvykle utlumeným Mendelsohnem (absentuje dokonce i jeho trademarková "nicholson" scéna hněvivého výbuchu) suverénně drží ve vodách solidního nadprůměru. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Taková americká nezávislá depka, kterou bych za normálních okolností viděl radši v pozdních večerních hodinách na ČT2 coby součást filmového klubu v rámci amerického nezávislého filmového léta, než na Netflixu, kde byste takovou dramatickou nezáživnost třeba ani nečekali. ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele

Celkom slušná depka. Ben Mendelsohn hrá opäť idiota. Absolútne som k jeho postave nič necítil. Ba naopak , svojim chovaním mi liezol dosť na nervy. Film je zručne zrežírovaný, obstojne zahraný, ale presne u takéhoto typu filmov ja osobne očakávam poriadnu dávku sarkazmu, ktorý mi tu chýbal. Keby toto točili severania, tak je jasné, že by z toho vyšla samovražedná depka, aké mám osobne rád, zatiaľ čo Amíci sa snažili o odľahčenie nálady humorom, ktorý bol nevýživný, alebo úplne zbytočný. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama