Reklama

Reklama

Recenze (3)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Malý černoch v bíle rodinně ne moc s pěknými výhledy, zlodějna je na prvním místě a tak jak plyne čas s malého chlapce se stává trošku nestabilní kluk, nakonec se dá do křížku s plešatými a může být rád že vyvázne jako jejich pes. Tak jak běžel příběh a ze psa se stal člen jsem čekal celý příběh více nasily, agrese a příběh jež je založen na skutečné události že bude více emotivní a dramatický. nestalo se tak příběh je sice v pohodě ale moc se toho neděje sem tam nějaká rána ale to je vše, cesta jde v duchu ticha v mých očích a bohužel ani konec už mě nedokázal přemluvit. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Celkom psycho film o tom ako sa z černocha stane v Británii skinhead. Je to dosť drsné, nepríjemné, ale niečo naviac, vďaka čomu by ma to naozaj zasiahlo a mal som chuť to vidieť znova, tomu chýba. 6/10. ()

Mol 

všechny recenze uživatele

Vůbec se neděste zdejšího hodnocení, které sráží tvrdí filmový kritici (bonsetti, Sertourius, Winnerone a Gryphon). Hlavní hrdina zažívá dosti traumatické dětství a za každou cenu se snaží zapadnout. To je vlastně celé, chvílemi až děsivé. Pokud máte rádi filmy o skinheads, tak Vám tento kousek rozhodně nesmí uniknout. ()

Reklama

Reklama