Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedná se o šestidílný prequel k seriálu Heroes Reborn (2015). Minisérie se nám pokusí přiblížit, co se dělo po konci původního seriálu Heroes (2006) a měla by nás uvést do souvislostí hlavního příběhu nové série. Hlavní postavou seriálu Heroes Reborn: Dark Matters je Pheobe, sestra jedné z hlavních postav Heroes Reborn Quentina. (tokyno)

(více)

Recenze (6)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Předskokan k restartu celkem úspěšného seriálu. Musím ovšem napsat, že předskokan poměrně nezáživný a běžící v těžce amatérském stylu. Lákadel a důvodů ke sledování divákům opravdu moc nenabídl a pokud jste již viděli Reborn, tak určitě uznáte, že v podstatě ani neměl nabídnout co. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Zajímavá série web epizod, které mají uvést pokračování kultovního seriálu od NBC Hrdinové. Vypráví o jedné z postav, která obdržela svou schopnost a společně se svým bratrem se snaží všemu přijít na kloub. "Moje sestra je vyvinutát!" :D ()

swamp 

všechny recenze uživatele

První sezóny Heroes mě bavily a tvůrci Heroes Reborn slibují návrat právě k těmto. Proto jsem se při čekání na první díl podíval na šest webizod o Quentinovi a Phoebe. Chápu, že se jedná jen o bonusový materiál uvedený na webu, přesto bych uvítal lepší herecké výkony ústřední dvojice. A vzhledem k tomu, že máme rok 2015, i trochu vydařenější efekty (což byl ovšem neduh i původního seriálu). Přesto musím uznat, že mě těch pár desítek minut nalákalo - jen mám obavu, že za to může především Noah Bennet v závěru. ;) ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Poměrně napínavá upoutávka na novou sérii Heroes se sympatickou dvojicí sourozenců v čele. Found footage styl a dost neherecky přirozené výkony jsou v tomto případě fajn. Dějově to nenásilně navazuje na konec 4. série, i na tak malém prostoru to působí docela rozmáchle a jsou z toho cítit velké změny, které v Reborn nastanou. ()

Denila 

všechny recenze uživatele

Tento krátký úvod jsem ocenila až na závěr nové série Hrdinů. Bez tohoto, by zdejší hlavní dvojka neměla žádné sympatie. ()

Reklama

Reklama